Härligt väder idag

Det har varit så underbart väder idag! Det har inte blåst så mycket och det har varit varmt och soligt, kan det bli bättre?:)

Vi började ju halv nio. Redovisningen gick bra, det var bara vi och en grupp till som redovisade, ingen annan hade gjort något. Sen hade vi en lååång lunch. Eftersom vi slutade redan kvart i tio så var vi inte hungriga, därför åkte vi inte till åhléns city så Linda kunde lämna tillbaka ett par jeans som gått sönder. Sen åt vi på il piatto, jag åt en sallad med tonfisk. När vi var klara så hade vi typ en timme innan vi började så vi tog en långpromenad vid vattnet, det var så vackert och så härligt.

Vi tog en härlig promenad, det var många som var ute och solade på klipporna


Linda

Kvart över tolv började elevrådet och det gick Linda och jag på. Vi diskuterade bland annat trivselreglerna som ska ändras lite. Vi kom 45 minuter sent till samhällskunskapen p g a elevrådet men vi missade typ inget. Sen hade vi matte. Vi tog en promenad på den lektionen och övade inför nationella provet på tisdag. Sista lektionen var engelska. Då jobbade Linda och jag med vårt grammatikarbete, vi kom riktigt långt faktiskt så det kändes skönt.  Vår engelska-lärare var så snäll så vi fick sluta 20 minuter tidigare.
Ha en bra kväll!
https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/406709/images/2008/46814_thumb_19373828.jpg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0