God natt

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag har precis sett en film på tv 4, Tillbaka till kärleken hette den, tror jag. Den var bra, lite sorglig och romantisk.

Imorgon är det jobb som gäller, jag tror det blir en promenad i solen innan, så jag får njuta lite av den innan jag blir instängd i gallerian hela dagen.

God natt, sov gott!

Saknar dig<3

Slapp dag

Det har varit en nice dag - en riktig slappisdag. Jag har inte gjort så mycket. Jag har njutit enormt mycket av solen, man får ju passa på eftersom jag jobbat hela dagen imorgon, då kommer jag inte få njuta nåt av solen:( det kommer dessutom gå jättesegt eftersom det inte brukar vara så mycket folk när det är så fint väder.

Det blev middag på McDonald's idag, jag tycker faktiskt om deras mat mer än Burger King's om jag ska vara ärlig.

Nu ska jag bli klar med den sista uppgiften i ettan - reflektionen om vandringen vi gjorde i tisdags-onsdags.
puss<3

Gårdagen

Gårdagen var skitmysig rent ut sagt. DAgen började med engelska. Linda och jag redovisade vårt lilla projektarbete om grammatik och så hade vi betygsnack: Jag får MVG! Sen hade vi matte. Det var två stycken som skulle ha prov så vi andra gick ut i solen och solade, det var så mysigt - jag älskar vår klass! Sen var det samällskunskap. På den gick vi ut i solen, fikade och hade betygsamtal: Jag får MVG! Hon sa att jag slår hennes sam-elever med hästlängder:) Sen var det en timme innan idrotten började och då satt vi också och solade. På idrotten var vi också utomhus så jag fick jättemycket färg igår.
På idrotten spelade vi brännboll och så hade vi betygsamtal, vi fick reda på betyget i näringslära: Jag får MVG! Sen hände en rolig sak på idrotten. De hade svensexa bredvid oss. När Linda har betygsamtal så kommer en man, som ska gifta sig, som är helt klädd i rosa, fram till henne och ger henne en ros. Han sa att hon var den sötaste och därför skulle hon ha den där rosen, gulligt va? Sen kommer han tillbaka senare och säger att han måste krama alla innan han får gå därifrån - en riktigt skön typ var han:)

Efter idrotten åkte jag och Tobbe in till stan och köpte studentpresent till Ragge. Han fick två t-shirtar från Foot Locker samt ett presentkort där på 1000 kronor. Han blev jätteglad för det. Vi kom till Ragge och Linda vid ungefär fyra-fem, då åt vi och hade riktigt trevligt. Vi åkte hem därifrån ganska tidigt eftersom det tar ett tag att komma hem, men det var riktigt mysigt. Nästa gång måste jag sova över.

Så här mysigt hade vi på matten och samhällskunskapen

Mys mys

Linda och Mikkan var t o m så modiga så de badade, de sa att det var skönt men jag vet inte om jag kan tro på det (jag är värsta badkrukan någonsin):P

Han som Linda fick en ros ifrån och som sedan kramade alla i klassen

Bästa klassen någonsin, ni är bäst!<3

Grattis på studenten Rasmus!

Lilla jag på kvällen

Det är grymt vackert på Ingarö, lite saknar man det men jag trivs grymt bra i sumpan också

Lilla jag igen....

Det var det. Nu ska jag skriva på reflektionsuppgiften i Natur och Friluftsliv, om vandringen. Sen ska jag njuta av solen. Jag får se vad jag hittar på ikväll!

Uppackat

Nu har jag packat upp från vandringen, det är skönt att ha det gjort, och jag orkade verkligen inte igår. Men nu är det gjort!

Jag tänkte inte gå och lägga mig riktigt än, tjugo i elva börjar House som jag tänkte se. Det blir så nu när skolan snart är slut och man inte har prov och sånt, då blir det att man stannar uppe länge trots att jag ska upp klockan sex imorgon. Det gör inget om jag är lite trött.

Vad mer ska jag berätta?hmm... jag tror inte jag har nåt mer att berätta nu, jag går och lägger mig efter House tänkte jag så jag kommer inte skriva mer ikväll, men det är väl ändå ingen upp som läser nu.
God natt!
pusspuss<3

Jag som trodde uppgifterna var slut

Jag trodde jag lämnade in den sista uppgiften i skolan i måndags men idag fick vi ju en till - som tur är så är den inte så stor och jag är nästan klar. Imorgon ska vi redovisa ett litet engelskaprojekt och på söndag ska uppgiften i Natur och Friluftsliv in, SEN är det slut!

Imorgon blir en ganska lugn och skön dag i skolan och på kvällen ska jag till Linda och hennes familj för hennes storebrorsa tar studenten. Trevligt trevligt:)

Jag tänkte egentligen inte skriva nåt nu för nu har jag annat att göra. Jag skriver mer senare.
puss


Det var lite mer än jag trodde

Jag har nu kommit hem från homeopaten och skolan innan dess. Jag kan börja berätta om skolan. Jag berättade ju i förra inlägget vad vi hade för lektioner och det var som jag trodde: inget vettigt alls. Vi fick ju en individuell uppgift om vandringen men den ligger på ONLINE så den kunde vi ha gjort hemma lika gärna. På samhällskunsapen kollade vi ju på film. Vi såg en jättehemsk film som var baserad på en sann historia, den handlade om två flickor som kommer till ett nytt hem och den ena av dem blir misshandlad och torterad till döds - den var sååå hemsk. Efter filmen fick vi berätta egna erfarenheter om misshandel och när två i klassen berättade sina så bröt jag ihop. Jag höll på att gråta under filmen men jag klarade mig men efter filmen satt typ alla och bölade....Sen skulle vi köpa macka på il piatto men det var så lång kö så det blev en glass i en kiosk och en kebab i pitabröd innan homeopaten.

Hos homeopaten:
Det gick bra hos henne. Hon frågade lite frågor, kollade på min hud och i min hårbotten, tog ett blodprov, tog blodtrycket och undersökte ett urinprov jag hade med mig. Hon tittade även i mina ögon för att se om hon såg något onormalt. Och hon hittade en del, mer än vad jag hade förväntat mig. Urinprovet såg jättebra ut, det var helt perfekt och njurarna fungerar alldeles utmärkt. I blodprovet upptäckte hon dock att jag har anemi, alltså brist på hemoglobin (blodbrist) och jag måste göra något åt det fort eftersom värdet var jättelågt. I mina ögon såg hon att jag var orolig över nåt/stressad. Blodtrycket var bra, en aningen lågt men annars helt perfekt (hur det nu går ihop). Nu till huden: det var inget farligt, det hette något men det var ett så långt namn så det kommer jag inte ihåg. Det hade i alla fall något med fettet i huden att göra men det går att bota. Jag har också verkligen överkänslig hud, typ eksem. Detta kom jag där ifrån med: Tre olika piller jag ska ta en gång om dagen, ordinationer om att jag ska äta mer fisk, kyckling och kött, mer C-vitamin och motionera mer för att blodtrycket ska bli lite bättre. Protein måste jag äta för att anemin ska försvinna. Jag får inte äta så mycket socker heller. Men det ska jag nog klara av...eller inte. Jag ska försöka i alla fall. Om två månader ska jag tillbaka till henne för uppföljning, jag ska nämligen ta pillrena i två månader.

Nu orkar jag inte skriva mer här, nu ska jag skriva lite på uppgiften vi fick idag i Natur och Friluftsliv. Jag fick förresten VG på nationella provet i engelska, på alla delar.

God morgon

God morgon!
Jag sitter nu och äter frukost, filmjölk med k-special och ska snart åka till skolan. Klockan är sju på morgonen och det är redan 14 grader ute, jag tror det blir en varm dag idag så leggingsen fick komma fram.

Idag är det en slapp dag. Vi har natur och friluftsliv, vilket är enda lektionen som vi ska göra något vettigt, vi ska få en reflektionsuppgift om vandringen. Matten är jag helt klar med, jag har redan fått mitt betyg så jag behöver inte göra nåt mer nu, och på samhällskunskapeen ska vi kolla på film.

Klockan halv två så har jag fått tid hos homeopaten - hon ska kolla på min hud och förhoppningsvis ska den bli bra nu.

Det är väl ungefär så dagen ser ut. Ha en bra och solig dag.

PS. Jag har sjuukt ont i nyckelbenen efter vandringen, min ryggsäck på 12 kilo typ vilade på dem under hela vandringen eftersom bandet som ska stödja på höften var lite för stort så det hjälpte typ inget alls.

Lite bilder från vandringen

Här kommer några bilder från vandringen:

Första rasten dag ett var vid en jättefin sjö

Vi gick igenom ett område i Tyresta nationalpark som brann 1999, det var en enorm brand om det var jättemycket som blev förstört

Lunch dag ett

Vi hade jättemysigt vid brasan

Mina tjejer<3

Paus dag två

Jag upptäckte att jag inte hade en enda bild på mig från vandringen men det är bara för att jag stod bakom kameran hela tiden men det gör verkligen inget, jag kände mig ju inte direkt fräsch efter att ha vandrat flera timmar i stekande sol och inte tvättat mig. Då var det riktigt nice med ett bad när man kom hem:)
Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon börjar jag klockan åtta.
God natt och sov gott<3

Vandringen

Jag har nu kommit hem från vandringen. Allt gick bra. Vi träffades klockan 08:20 vid centralen och vid typ tio började vi vandra. Vi tog några pauser och kom fram till stugan vid tre-fyra någonting. Vi lagade lunch på stormkök - köttbullar och potatismos, och till middag blev det tortellini. Det var gott. På kvällen satt vi och grillade och hade riktigt skoj - asså jag har en så underbar klass, de är bara så härliga<3

Vid elva så släckte vi elden och vi gick och la oss ganska tidigt för alla var så trötta. Klockan sju blev vi uppkörda och vi åt frukost, städade och packade. Sen gick vi. Vi tog inte så många pauser den här gången för det gick mycket bättre att gå och vi hade en tid att passa. Vi tog lunch, då åt vår grupp gulaschsoppa - det var riktigt gott.

Efter vandringen åt vi glass och kollade på en informationsfilm om Sveriges nationalparker. Kvart i tre tog vi bussen till handen och sedan pendeltåg till sumpan. Vi hade gått sammanlagt ca 1.8 mil - jag är så stolt för att vi klarade det!

Det här var lite kortfattat men nu ska jag duscha eller ta ett bad, får se vad det blir, och ta det lungt. Bilder kommer senare! Vi hörs!

God natt

Det blev inga bilder från grillningen igår tyvärr... Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, jag ska åka halv åtta hemifrån imorgon, och jag måste kliva upp i tid så jag hinner duscha och packa det sista. Jag kommer antagligen inte skriva nåt förrän onsdag kväll nu eftersom vi ska ut i skogen imorgon. Jag tar med mig kameran så förhoppningsvis blir det lite trevliga bilder när jag kommer hem, det såg ut att bli fint väder så det får vi hoppas. Men det får inte bli för varmt bara, då blir det jobbigare att gå och min choklad kommer smälta:(

Nu ska jag sova. God natt och sov gott så hörs vi på onsdag!
/Hanna

Scoop

Mamma och jag har precis sett en film som heter Scoop, men som vanligt orkar jag inte dra handlingen, men den var bra - ganska kul:)

Nu sitter jag och kollar på CSI men det är reklam för tillfället.

Jag tror jag är klar med uppsatsen nu, den går att skicka in men jag väntar en stund till ifall jag kommer på nåt, det är ju trots allt sista ansträningen i skolan den här terminen.

Väskan är packad nu, dock inte maten men den tar jag imorgon. Linda sa att hon också hade en stor väska, vi kommer se ut som pumpor men jag är i alla fall inte ensam om att ha stor väska.

Nu börjar snart CSI igen, jag ska ta nåt att fika också.
/Hanna

Är detta normalt?

Jag har nu nästan packat klart, allt förutom maten som jag får packa imorgon. Jag har inget onödigt med mig och ändå har jag hur mycket packning som helst, är det normalt att ha så mycket? Jag tycker väskan är lika stor som mig!! Jag hoppas verkligen jag inte är ensam om att ha den storleken på väska, då blir det jättepinsamt ju. Jag undrar bara hur det kommer gå att åka med den där i rusningstrafik...


Min enorma väska, den kanske inte ser så stor ut med det är den!

Nu ska jag skriva klart uppsatsen och sen ska jag och mamma kolla på film, det är killfri lägenhet ikväll:)

Lite bilder från gårdagen

Nu har jag laddat in alla 130 bilder jag tog igår. Jag kommer inte lägga upp så många bilder här, bara några bilder på några katter jag blev kär i:)<3
Så här kommer de:





Lite söta katter


Promenad i vackra hagaparken


Fika!

Det blev ganska många bilder men det var ju så många söta katter. Bilder från grillningen kommer senare, jag måste sitta vid andra datorn då för det är där de finns.

Nu ska jag börja packa. Sen ska jag skriva mer på uppsatsen, den är nästan klar nu - jag skulle typ kunna skicka in den som den är men jag vill jobba lite mer på den.
Vi hörs senare helt enkelt!

Datorkunskap

Jag sitter nu i datasalen och har datorkunskap. Jag är helt klar med sammanställningen, jag har skrivit ut och visat henne alla mina bildspel i power point. Sen har jag skrivit på min uppsats. Jag börjar faktiskt bli klar nu, jag har nästan skrivit klart källkritiken. Jag ska väl bättra på min analys när jag kommer hem men jag måste också packa och handla mat till övernattningen.

Nu slutar vi alldeles strax, då har vi matte. Vi ska redovisa vårt lilla grupparbete men utan Linda eftersom hon är sjuk. Krya på dig!<3

Ha en bra dag!

Vilken trevlig grillkväll!

Det var en riktigt trevlig kväll. Vi blev ganska många till slut, alla droppade in allt eftersom. Det var kul att träffa Iris, Debora, Linda, Tina, Rosanna, Stefan, Christian, Rasmus, Ellie och hennes hund Märta:) med flera...

Jag tänkte hel fel när jag skrev förra inlägget, jag går ju förmiddag den här veckan så jag börjar klockan åtta imorgon - härligt:) NOT. Ja ja, jag får ju sluta tidigare i alla fall.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska bara packa upp från utställningen först. Imorgon kommer det bilder!
God natt och sov gott!

Sommar!

Idag var det verkligen sommar-väder! Så härligt!

Det gick inte så bra på utställningen, Smilla var jätterädd så jag tog aldrig upp henne till domaren, jag ville inte stressa henne ännu mer. Men eftersom man inte får gå förrän allt är slut så hade jag några timmar att fördriva. Så jag promenerade i hagaparken, solade lite och fikade, samt fotograferade massa snygga katter. Jag har t o m hunnit skriva på min uppsats idag, det ska ju in imorgon. Men efter den här dagen har jag bestämt mig: Det här var sista utställningen på ett bra tag! Jag har två supersnygga katter men ingen av dem gillar utställningar, jag kommer nog prova igen eftersom Cassi är annorlunda i temperamentet sen hon blev kastrerad men det dröjer.

Jag kommer lägga upp lite bilder senare men nu ska jag snart träffa Iris, Linda och några till (är inte helt säker på vilka än), vi ska nämligen grilla här i ursvik i det underbara vädret. Men bilder från dagen kommer, jag lovar.

Imorgon börjar jag halv ett så jag ska skriva klart min uppsats på morgonen tänkte jag. Ha en bra dag, nu ska jag snart cykla ner till grillplatsen. <3

Det går inte så bra för Sverige

Hur kommer det sig att vi alltid överskattar vårt eget bidrag? Sverige var ju en favorit och ändå har vi typ 21 poäng, den som leder nu ligger liksom på 196p - det bevisar alltså att vi inte är så bra som vi tror. Det var kul att hon gick till final men jag tror jag vet vad det beror på att vi inte får poäng: 1. Alla småländer i öst röstar på varandra, 2. Vi har ett jättetråkigt scenframträdande, det händer liksom inget.

Nu sitter jag och lyssnar på Dolly Parton och kikar runt på lite olika bloggar. Ska väl snart sätta mig vid TV:n igen men det är ju 43 länder som ska rösta!!! så segt!

God natt! Jag skriver imorgon innan jag åker om jag hinner.
Sov gott!<3

Bikini?

Jag måste verkligen skaffa en bikini. Jag hade en förra sommaren men den tuggade en busig katt upp (Smilla) så den var jag tvungen att slänga. Grejen är den att jag vet inte vad jag vill ha för någon. Jag såg visserligen massa söta på stadium när Linda och jag var i stan i måndags, jag vill ha någon somrig med lite blommor på. Jag får se vad det blir för någon. Jag brukar inte bada så mycket, eftersom jag är värsta badkrukan men det är bra att ha + att jag har planer på att sola jättemycket i sommar så jag blir brun.

45 minuter kvar...:)

Eurovision Song Contest

Efter en lång dag är jag äntligen hemma. Psykologin är nu inskickad och det känns bra, jag hoppas att den är tillräckligt bra men det tror jag nog. Jag har även skrivit på min uppsats, nu känns det faktiskt som om jag kommit en bra bit, vilket är skönt.

Kvällen ska spenderas framför TV:n och Eurovision Song Contest med pizza och ett (eller flera) glas cola. Det blir nog en nice kväll. Jag hoppas vi inte kommer typ sist i år som vi gjort tidigare år men om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte så där jättemycket. Om man inte vinner så spelar det ju ingen roll var man kommer eftersom alla ändå måste kvala in nu (förutom typ fem länder). Dessutom är det så dåliga och konstiga låtar nuförtiden så jag får se om det är värt att kolla på alla - men det känns nästan som ett måste.

Imorgon är det utställning i alla fall. Jag kommer skriva ut min uppsats så jag kan skriva på den när jag får tråkigt - den måste bli klar nu, men jag har väl inte så mycket mer att skriva så....

Ha en bra kväll!

En glad överraskning

Ursäkta mitt lilla utbrott i förra inägget, men allt kändes bara skit. Det blev inte direkt bättre när vi hade engelska nationella, muntliga delen, det gick verkligen inte bra! Jag fick inte fram ett vettigt ord. Men jag har visat MVG-kvalitéer flera gånger förut i både muntligt och skriftligt så jag tror inte mitt MVG är i riskzonen.

Vi blev klara lite tidigare med engelskan så jag kom inte försent till jobbet som jag trodde jag skulle göra, jag började klockan fem. Det var sjukt mycket folk hela tiden, så mycket folk så jag var tvungen att jobba över - men det spelade ingen roll, när man ändå är där kunde jag ju jobba 45 min extra.

Jag fick även lönen idag. Jag var lite rädd att kolla vad jag fått eftersom jag inte jobbat så mycket i april men jag fick en glad överraskning när jag såg att lite mer än 2000 hade kommit in på kontot:) inte hel fel. Jag får ju dessutom studiebidrag så det blir ca 3000 kronor den här månaden, inte illa för att vara 16 år.

Vädret har varit ljuvligt idag - hoppas det håller i sig så vi¨får fint väder tisdag-onsdag när vi ska vandra och övernatta i en stuga med klassen.
Nu är jag sjukt trött efter att ha jobbat så nu ska jag sova - på den 10 cm för korta soffan eftersom vi har släkt på besök som övertagit mitt rum.
God natt! Sov gott!<3

BAJS

BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS

DET SUGER!!!!

Var bara tvungen att avreagera mig lite. Det går SÅ dåligt för mig just nu och jag kommer inte på någonting att skriva i min analys.

BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS

Samhällskunskap

Jag sitter nu i skolan och har samhällskunskap - datasalen är bokad så jag sitter och skriver på min uppsats men det går ganska segt. Jag har börjat på min analys men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Idag började vi klockan nio - vi hade idrott i rålambshovsparken, det var roligt och vädret var underbart. Sen åt vi sallad på il piatto. Efter denna lektion har vi matte och engelska - muntliga nationella. Och efter det ska jag jobba till kvart över nio, det lär inte vara så mycket folk eftersom det är så härligt väder.
Nu ska jag fortsätta skriva på min uppsats.
Ha en bra dag i solskenet!

Det går segt

Dagen har varit bra. Först hade vi samhällskunskap, vi fick jobba med våra uppsatser men eftersom jag inte hade någon dator så gick det rätt segt. Sen hade vi matte - vi fick reda på vad vi fick på matte nationella och i slutbetyg. Det gick mycket bättre än vad jag hade trott. Jag var 1 poäng från MVG men jag får MVG i slutbetyg så det spelar ingen roll:)

Sista lektionen var Natur och Friluftsliv - det är verkligen världens tråkigaste kurs! So boring!!! Jag trodde den skulle vara rolig, det lät som om vi skulle sporta jättemycket innan den började men nu gör vi typ ingenting. Men den slutar om någon vecka så jag överlever.

Jag har försökt skriva lite på uppsatsen i samhällskunskap men det går riktigt segt, det är en mycket större uppgift än vad jag hade trott. Jag försökte även kolla på Eurovision Song Contest men alla låtar suger så det är ingen idé, jag fick se Charlotte i alla fall, jag vet faktikst inte vad jag ska tycka om henne...
Nu ska jag försöka skriva lite till på samhällskunskapen, eller rättare sagt: jag måste för jag har hela helgen planerad.
Puss på er om jag inte hinner skriva mer ikväll<3


Torsdag

God morgon!
Igår kväll satt jag och kollade på film: 27 dresses - det var bra och rolig, mycket fins klänningar och sånt gillar jag:) jag satt väl uppe till halv ett, sen gick jag och la mig.

Jag gick upp halv tio och satte mig då och skrev på psykologin. Den är i princip klar nu, jag har nämligen skrivit nästan tre sidor nu och mer får jag inte skriva. Det är så skönt att ha den klar:) nu är det bara samhällskunskapen och lite småuppgifter kvar. Sen är det SOMMARLOV! Jag kan inte fatta hur snabbt det här året har gått, nu är det bara två kvar:) Tänk att jag inte kände dessa underbara tjejer för ett år sen, nu känns det som vi har känt varandra hur länge som helst. Allting är verkligen super just nu!

Jag tror att jag tar en promenad till hallonbergen istället för att ta bussen, det är ju rätt fint väder och lite motion har ju aldrig skadat. Jag måste börja träna, jag ska faktiskt köpa gymkort men nu känns det som om jag har jättemycket att göra så jag köper det när sommmarlovet börjar, då kommer jag ha mer tid så jag får en ordentlig start.

Jag har hunnit äta frukost, men nu måste jag tvätta mig och klä på mig. Jag hoppas på att hinna fota lite innan jag sticker, min kära systemkamera är nämligen tillbaka efter att jag lånat ut den en vecka till Nina som älskar att fota men som inte har en systemkamera själv, hon skulle fota en fest till en kompis. MEN det lutar åt att jag skriver lite samhällskunskap istället.
Ha det bra!

/Hanna


Min hud

Jag tror aldrig att jag har berättat det här men ni som känner mig vet att jag alltid haft "problem" med min hud. Ni som sett mina armar vet att de ser ut som sandpapper. Jag har alltid haft lite komplex för dem och inte alltid velat visa dem, även om jag blivit bättre på senaste tiden, men jag har aldrig gjort så mycket för att ta reda på vad det är. Men nu mina vänner är förändringens tider inne - jag ska få bukt med min hud på armar och ben, jag ska ta reda på vad det är för fel på min hud och jag ska fixa det. Jag har nämligen bokat tid hos en homeopat som är specialist på hud, jag ska dit nästa torsdag och jag hoppas jag får reda på vad det är nu. Jag kände bara att jag ville dela med mig av denna goda nyhet, jag rapporterar mer nästa vecka efter besöket:)

Kvällen har spenderats vid TV:n. Jag har sett Cold Case och Grey's Anatomy. Jag har även pratat lite med min käraste vän Linda på telefon - hon mår fortfarande inte bra, mina tankar är hos dig<3

Nu ska jag sätta mig vid TV:n igen. Eftersom jag börjar halv ett imorgon tänkte jag unna mig en film-kväll. Mina kära faster vet hur mycket jag gillar film och har därför skickat några nya filmer till mig så jag tänkte kolla på någon av dem:)

God natt och sov gott!<3

PS. Jag är snart klar med psykologin och jag är faktiskt rätt nöjd, tro det eller ej:):):)

Fantasin flödar....

...eller kanske inte riktigt så överdrivet men det har gått rätt bra att skriva på psykologin. Jag har skrivit ca 2 1/2 sida och eftersom man max får skriva 3 så kan jag inte skriva så mycket mer, jag måste ju avsluta på något snyggt sätt också. Jag hoppas jag har fått med lite resonemang som har MVG-kvalitéer.

Jag har hunnit dammsuga lite också. Imorgon kommer min farbror och hans fru på besök, de ska sova hos oss, så då måste det vara fint och de ska sova i mitt rum så jag får sova på soffan. Den är skön men en aning för kort, men jag är ju kortast i familjen så det är såklart jag som kommer sova där. Men vad gör man inte för sin kära släkt?

Jag ska skriva lite till sen har jag ju imorgon på mig också, vi börjar inte förrän halv ett. I värsta fall får jag sitta i helgen men jag hoppas jag åtminstone är klar med psykologin innan helgen för jag har hela helgen planerad så jag kommer inte ha tid att skriva så mycket.
Fredag: Skola + jobb till kvart över nio
Lördag: Strängnäs
Söndag: Kattutställning + skicka in psykologin
Måndag: Skicka in samhällskunskapen

Nu ska jag göra en sista ansträning att skriva lite, sen ska jag kolla på TV.

Pluggdags

Dagen har gått bra. Första lektionen var datakunskap. Jag sammanställde allt jag gjort på datakunskapen och gjorde framsida, baksida och innehållsförteckning. Sen hade vi lunch, men vi hann inte så mycket eftersom det var lång kö på il piatto så vi köpte våra mackor och åt i skolan. Sen hade vi Natur och Friluftsliv. Vi fortsatte att diskutera i våra grupper lite uppgifter vi fick. Det gick bra men många är så okoncentrerade och pratar om annat så vi kommer ingen vart, det är tur att jag finns och driver på lite. Såklart fick jag ansvaret att skriva in allt på datorn som vi diskuterat, det känns inte som om jag har tid med det men då kan jag i alla fall formulera mig som jag vill och så är jag säker på att det blir gjort i tid.

Sista lektionen var psykologi. Vi gick igenom instuderingsfrågor och pratade lite om hemtentan, och så fick vi sluta en kvart tidigare. Nu har jag precis skrivit klart det vi pratat om i gruppen på datorn och nu ska jag skriva psykologi och samhällskunskap, jag vill typ bli klar med psykologin idag, får se om jag lyckas.

Ne, dags att plugga!

Skrivandet har gått rätt bra

Jag har faktiskt kommit ganska långt ikväll på både psykologin och samhällskunskapen men nu känner jag att jag har fastnat lite i psykologin - jag måste tänka lite mer innan jag fortsätter skriva. Hittills har jag skrivit två sidor men det är ett maxantal på tre sidor så det gäller att välja ut det viktigaste. Jag har hoppat lite fram och tillbaka mellan de två hemtentorna men det är bra, om jag fastnar på den ena så går det oftast bättre att skriva på den andra.

Imorgon börjar vi halv elva - vi har datorkunskap. Jag trodde jag var helt klar med kursen men tydligen måste vi göra en sammanställning av allt och göra framsida, baksida och innehållsförteckning - men det är lugnt, det fixar jag på morgondagens lektion.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, jag får se om jag får ner några ord till på uppsatsen eller om jag bara ska läsa lite bloggar och så, det lutar åt det senare.
God natt!





Jag saknar tiden med bebbar i huset, men förhoppningsvis så kan vi få uppleva det igen till årsskiftet när Smilla är redo att paras eller om det blir en ny katt innan dess:) men visst är de UNDERBARA!?

En sak klar

Nu har jag kommit hem. Det var så skönt att sluta två timmar tidigare. Jag har precis sammanställt vårt grupparbete som vi redovisade idag, Therese ville ha det skrifligt exemplar också, och jag har även skickat in det. Det gick fort att skriva så det var inga problem.

På samhällskunskapen hade Maria enligt schemat bokat datasalen så vi kunde skriva. Men det hade hon tydligen inte(missförstånd som vanligt)  så det var inte många som fick datorer. Som tur var lyckades jag få datorn i klassrummet så jag kom ganska långt i mitt skrivande på uppsatsen.

Jag kom att tänka på en grej. På söndag har ska jag och Smilla på utställning igen. Förrut såg jag fram emot det men jag har helt tappat glädjen för det. Jag åker väl dit med henne i alla fall, det är inte långt hemifrån som tur är. Jag är nöjd bara hon är lugn - för jag vet att hon är fin:)

Min sötnos

Nu ska jag skriva psykologi och äta lite.

Redovisningen gick bra

Nu sitter jag i skolan igen. Vi har typ en två timmes lång lunchrast. Vi har ätit på il piatto, jag åt en foccacia, men vi börjar först om en timme - vi har ingen aning om vad vi ska göra så vi får väl sitta och häcka här i skolan framför datorn.

Redovisningen gick bra. Det var helt ok att börja tidigt för nu slipper vi lektionen i eftermiddag så vi slutar redan tio över tre. Då ska jag hem och plugga.

Halv ett har vi samhällskuskap, då kommer vi jobba med uppsatsen typ hela lektionen och sen har vi psykologi.

Nu har jag inget mer att skriva. Skriver mer senare idag.

Fy vad hemskt

Denna kväll har jag skrivit lite på psykologin, och kollat på TV: "Det var en gång" och "CSI". Nu ska jag snart gå och lägga mig, vi börjar halv nio imorgon istället för halv ett bara för att vi ska ha en redovisning i Natur och Friluftsliv. Det suger att behöva börjar så mycket tidigare. Vi kommer säkert bli klara jättetidigt och då har man typ två timmar att fördriva innan riktiga skoldagen börjar. Men nu ska jag inte klaga mer, det hjälper mig nämligen inte ett dugg.

Nu ska jag berätta vad som ligger bakom rubriken till detta inlägg. Det kliade lite under armen för en stund sen så jag skulle klia mig, då upptäckte jag att det var lite hårt och utbuktat - jag har fått en jätteläskig böld!!!! Mamma trodde att det hade blivit inflamerat under nåt hårstrå eller nåt. Den syns inte så väl men den känns jätteläskig och det gör lite ont. Det värsta är att den inte går att klämma, jag måste stå ut med den tills den försvinner. Ush vad äckligt säger jag. Jag vill inte ha den där!

Nu ska jag i alla fall sova. Jag hoppas den försvinner snabbt eller i alla fall att den går att klämma imorgon.
God natt!


Totalt onödig skoldag

Den här dagen har varit väldigt onödig skolmässigt sett. Linda och jag träffades halv ett. Vi köpte nåt att äta på il piatto och sen satte vi oss på en brygga och åt. Sen hade vi en halvtimme att fördriva innan matten började, då satt vi bara och pratade. Sen hade vi matte, Men Claudia var fortfarande inte tillbaka så vi hade någon annan som jobbade på skolan som vikarie. Egentligen skulle vi ha redovisat idag men det var bara en grupp som gjorde det, så vi hade bara 20 min matte. Sista lektionen skulle ha varit datakunskap men Linda och jag frågade Maria om vi fick gå hem och plugga istället så vi slapp den lektionen eftersom vi är klara med kursen. Så det var så onödigt att åka till skolan. Men samtidigt gjorde det inget för sen åkte Linda och jag in till stan. Hon köpte mors-dag-present till sin mamma, ögonkräm och en tröja. Vi köpte båda två ansiktmask på tub. Jag provade en söt skjorttunika men den var lite stor och jag orkade inte prova en mindre så det blev inga kläder för mig idag.

Nu ska jag sätta mig en stund med psykologin. Jag får se om jag orkar skriva på samhällskunskapen också, jag har ju trots allt lektionstid på mig för den (tre lektioner) så jag tror inte jag skriver nåt nu när jag tänker efter.
<3

Härligt väder

Nu har våren återvänt. Med 16 grader ute, solsken och klarblå himmel så har jag bestämt mig för att gå till hallonbergen.

Jag köpte dessutom nya skor igår som jag tänkte inviga idag.

De är snyggare i verkligheten.

Nu ska jag snart börja gå mot hallonbergen. Ha en bra dag i solskenet!

Måndag

God morgon!

Efter en god nattsömn är jag uppe. Jag har ätit frukost och sitter nu och skriver på psykologi-hemtentan, det går ganska bra - jag tror den här kan bli bra; eller rättare sagt: den här SKA bli bra för jag ska ha ett MVG men det visste ni väl redan?:)

Nu däremot ska jag gå och duscha. Jag ska träffa Linda vid fridhemsplan vid halv ett. Vi har inget engelska idag eftersom några har nationellt prov, muntlig del, jag och Linda har på fredag. Men vi ska väl käka nåt nu och sen ska vi bli klara med vårt grammatikarbete i engelskan.

Jag skriver nåt mer innan jag går. Nu ska jag duscha.

Jobbet gick väl ok som vanligt

Jag har precis kommit hem från jobbet. Det gick väl bra som vanligt. Det var sjukt mycket folk, eftersom det inte är så varmt ute. Ännu jobbigare var att Burger King har skickat ut massa rabbatkuponger - typ om man köper whopper meal får man en whopper på köpet - massa extrajobb för mig och ALLA hade såna här kuponger.

Katti i klassen träffade jag. Helt plötsligt när jag tittar upp så står hon där. Hon visste inte att jag jobbade på Burger King, och hon blev lika överaskad av att se mig som jag var av att se henne. Men hon bor ju förstås inte så långt från Kista galleria...

Jag orkar inte plugga ikväll så det får jag göra imorgon. Jag har ju datakunskapen på mig också eftersom jag inte har nåt att göra där. Nu ska jag ÄTA - jag är jättehungrig.

Vi hörs!

Jag orkar inte

Jag orkar verkligen inte jobba idag och även fast jag inte mår helt hundra så kan jag inte ringa och sjukanmäla mig igen, jag gjorde ju det förra söndagen - jag vill dessutom ha pengarna. Igårkväll ringde det från jobbet och han sa att det var en schema-ändring så jag ska börja 11:45 istället för 13:00. Det lär ju vara endel folk eftersom vädret är så pissigt.

Kvällen igår spenderades såklart hemma. Mamma och pappa höll mig sällskap och vi åt pizza. Det är så tråkigt att vara hemma en lördagskväll men men...

Nu sitter jag och äter frukost, jag ska snart åka till jobbet. Jag borde egentligen behöva plugga idag men jag kommer antagligen inte hinna så mycket så jag får väl stiga upp lite tidigare imorgon istället, jag går ju eftermiddag.
<3

FÖRLÅT!

Det här inlägget är tillägnat Ewa, Mikkan och Linda!

Kvällen var planerad. Jag och Linda var bjudna av Mikkan och Ewa till Ewa's place för att ha lite trevligt med deras kompisar. Som alla vet vid det här laget eftersom jag nämt det i varenda inlägg de senaste dagarna så har jag inte mått bra. Detsamma gäller idag. Jag mår verkligen inte bra - jag har ont i huvudet och illamåendet är värre än tidigare i veckan. Därför har jag bestämt att jag inte borde åka iväg ikväll - jag mår verkligen inte bra! Jag förstår mycket väl att ni inte blir glada och jag vet att inlägg på min blogg inte kan rätta till det men jag tycker om er och jag vill verkligen vara er kompis och jag vill verkligen komma ikväll men just nu känns det som om jag ska spy.

Så det jag vill säga är: FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT! Jag hoppas ni kan förlåta mig. Jag känner mig väldigt elak just nu eftersom jag inte vill göra exakt likadant som andra i klassen gjort tidigare och det var inte heller sjysst gjort.
pusspuss<3<3
Hanna

Numbers

Nu ska jag sova och bli frisk. Jag vet inte varför jag mår så här men jag måste jobba på söndag, det var jättalängesen jag jobbade + att det inte är helt fel med lite pengar. Jag är också bjuden på grillning i busviken imorgon men Linda, Mikkan och Ewa + lite annat folk. Jag vill verkligen gå men jag måste känna mig frisk, jag får se...

Har precis kollat på Numbers. Handlade om ett våldtäktsfall. Ush, om det är något jag är rädd för så är det våldtäkter, jag är väldigt känslig om nåt på TV handlar om det eller om det visas bilder. Fy vad hemskt att behöva bära på det hela livet. Känna skam fast att man inte gjort nåt fel. Vara rädd varje gång man går ut genom dörren. Kanske inte kunna ha en normal relation till en kille någonsin igen. Depression. Tänk vad mycket som kan hända. Dessutom behöva bli påmind om det vid en ev. rättegång. Nej, hur kom jag in på det här? Nu måste jag prata om nåt annat.

Våra grannar under oss har fest så jag får se om det blir öronproppar inatt, de är ju inte speciellt diskreta av sig - de skriker och hoar, det ironiska är att de har kommit upp och klagat på att vi låter, men jag vågar inte gå ner och säga nåt men de kan ju leva som de lär. MEN jag har mina kära öronproppar så jag ska nog kunna sova (jag skulle inte överleva utan öronproppar kan jag ju säga, de har räddat mig många gånger).

Innan jag går och lägger mig får det bli en till bild av mina partyskor:


God natt och sov gott<3

Så ska det låta

Jag har fortfarande ont i magen och lite i huvudet också:(:(

Idag hade vi ju fyra lektioner men det kändes ganska meningslöst att vara i skolan idag de tre första lektionerna. På engelskan jobbade vi med ett grammatikarbete som vi typ är klara med nu, det hade vi kunnat göra på måndag. På matten hade Claudia tydligen inte bokat datasalen så vi kunde inte jobba med vårt grupparbete där, vi löste bara uppgifter på tavlan med en vikarie: Daniel. På samhällskunskapen satt vi i datasalen hela lektionen och jobbade med vår uppsats, det hade jag kunnat göra hemma - jag koncentrerar mig bättre hemma. Den enda riktigt vettiga lektionen var Idrotten men då hade vi inte idrott eftersom det var så blött ute utan vi hade Natur och Friluftsliv och vi förberedde för en vandring/övernattning som vi ska ha om två veckor. Vi blev indelade i grupper som vi skulle laga mat i och så. Jag hamnade med Lisa, Diana och Valerya. Det tog ett tag innan vi kom överens om vad vi skulle ha för mat men det blir nog bra. Vi har en bra grupp.

Ikväll har jag pratat med Linda i telefon. Hon hade fått komma hem nu från SÖS, men de hade inte hittat vad det var. Förhoppningsvis får hon svar nästa vecka. Krya på dig gumman!!!<3

Jag har också kollat på så ska det låta, Rongedals, Jill Johnson och Lillbabs var med. Det var rätt kul, jag gillar Jill Johnsons röst. Jag är för trött och har för ont för att orka göra nåt annat för tillfället.
Ha en bra fortsatt kväll.
puss<3

Samhällskunskap

Nu har jag samhällskunskap så jag borde egentligen inte skriva nåt här nu. Jag ska jobba med min uppsats.

Det regnar!!!

Ush vad deprimerad man blir när man vaknar och ser att det regnar. Jag hoppas det inte håller i sig hela dagen, vi ska ju ha idrott utomhus och även fast vi missar en del av den så är det inte så trevligt att bli blöt.

Nu ska jag alldeles strax springa till bussen (vem vill gå och bli blöt i det här vädret), ska bara borsta tänderna och välja skor så är jag på väg sen. Ha en bra dag i skolan!

PS. Huvudet dunkar fortfarande och det är tjockt i halsen.


Time for bed

Nu är det snart dags att gå och lägga mig. Huvudet bultar, halsen svider och magen värker men förhoppningsvis vaknar jag upp utan det imorgon så jag kan åka pigg och glad till skolan klockan kvart över sju. Annars får jag se hur helgen blir, men jag har ingen lust att tillbringa helgen inomhus:(

Jag har faktiskt skrivit mer på psykologin, ungefär 1 1/2 sida, och vi får bara skriva 3 så jag måste verkligen välja ut det mest relevanta. Jag har även börjat skriva på samhällskunskapen. Allt blir så mycket enklare bara man har kommit igång.

Imorgon har vi fyra lektioner: Engelska, matte, samhällskunskap och Idrott och Hälsa. Jag och Linda kommer dock inte vara med på hela idrotten för vi ska på ett möte med några från elevrådet. Vi har nämligen gjort om trivselreglerna och vi och några andra elever ska gå runt i alla klasser och berätta om dem. Det måste göras nästa vecka så imorgon ska vi planera det. Halv två börjar idrotten men mötet börjar två så vi kanske missar 45-60 minuter av idrotten men den är 2 timmar så jag tror jag överlever - speciellt om jag mår så här. Men nu ska jag inte beklaga mig mer.
God natt och sov gott<3

Varför är inte allt lekande lätt?

Varför ska vissa saker vara så svårt? Varför kan inte allt bara vara lekande lätt?


Foto: Jag

Jag sov middag i en timme

Jag mår fortfarande inte bra. Jag har ont i magen men jag tror att febern har gått ner (jag tror jag hade feber iaf, det kändes som det och jag frös så jag inte visste var jag skulle ta vägen. Pappa gick lixom runt i t-shirt och kalsonger och jag o halsduk, tjocktröja, fleccefilt och mjukisbyxor - och jag frös ändå).

Jag har i alla fall skrivit lite på psykologin, det känns skönt att ha börjat och kommit igång. Jag får se om det blir något mer skrivet ikväll, jag får väl skriva lite imorgon också, om jag fortsätter må så här så blir det nog en lugn helg för min del. Jag måste bli frisk, jag har verkligen inte tid att vara sjuk så här i slutet av terminen.

Har kollat på So you think you can dance Scandinavia - de är så grymt bra på att dansa! Jag önskar verkligen jag kunde dansa, eller sjunga - men tyvärr suger jag på båda:(
Nu ska jag krypa upp i soffan igen och bli frisk. Huvudvärken har börjat komma:(

Rackarns ont i magen

Dagen har väl varit bra. Jag mötte upp Linda och Lisa vid fridhemsplan imorse, då påminde Linda mig om att första lektionen var Natur och Friluftliv och vi skulle vara ute. Uppgiften gick ut på att utforska naturen på kungsholmen och såklart fick vi ett område långt från skolan så vi var tvugna att gå. Det var skönt att gå lite men det var svinkallt! Jag hade typ ingen känsel i fingrarna när vi kom tillbaka.

Andra lektionen var matte. Vi hade en jättesnäll vikarie. Vi fick en ny uppgift men eftersom vi inte hade någon dator så kunde vi inte börja med den - så vi satt i en timme och gjorde ingenting.

Sista lektionen var samhällskunskap. Först så gick vår lärare igenom en uppgift vi fått (för andra gången, hon gick igenom uppgiften förra lektionen också). Hon är verkligen bra på att prata. Jag tycker hon pratar för mycket och jag brukar bli lite trött på det men det är bara några veckor kvar av kursen och annars är hon en super-lärare.

Jag jobbade lite med min uppsats, jag tänkte fortsätta nu och sen börja med psykologin också. Jag prioriterar nog psykologin idag för vi får jobba med uppsatsen imorgon hela lektionen så då kommer jag hinna långt. Fick förresten tillbaka APU-uppgiften, jag fick VG+ och det är jag väldigt nöjd med - det trodde jag nämligen inte.

För övrigt så har jag sjukt ont i magen, jag vet inte varför, men jag hoppas det går över. Jag känner mig också förkyld, och det är svinkallt ute så jag fryser bara jag tänker på det. Idag är ingen bra dag...

Städerskan är också här, hade helt glömt att hon skulle vara här idag men hon är nog snart klar. Jag är hungrig men jag vill inte stå och laga mat när hon städar, jag vill ju inte vara ivägen.

Nu ska nog städerskan snart in i mitt rum så nu kan jag inte skriva mer för tillfället, jag får skriva mer senare.

Två bilder

Kvällen tillbringades framför Monikas mat, Rent hus och Gery's Anatomy. Nu tänkte jag lägga upp några av bilderna jag tog idag. De har egentligen ingen betydelse/mening, det var bara någon idé jag fick när jag skulle fota.

Nalle Puh. Jag tittade i en låda i sängen och hittade mitt favorit-gose-djur som jag hade när jag var mindre. Han var med överallt, har fick t o m egna kläder. Visst är han söt?


Party shoes. Ett par skor som står i min garderob. De blir inte använda så ofta men de blir bra på bild:) Ett par skor och lite presentsnöre så har man en partybild!

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon klockan 6. Jag hoppas det blir en ganska lugn dag i skolan, och sen blir det plugg efter skolan när jag kommer hem. Jag tänker inte lämna in de sista hemtentorna förrän jag får MVG på dem.
God natt<3


Taco-kyckling med guacomole

Än så länge har det inte blivit så mycket plugg, tyvärr, men jag kan plugga imorgon - jag måste tänka lite mer vad jag ska skriva om på psykologiuppgiften och så måste jag fråga Maria en sak om samhällskunskapsuppgiften, men jag vill i alla fall få ut lite fakta om kvinnomisshandel som jag ska skriva om på samhällskunskapen så jag kan skriva på morgondagens lektion, efter det att jag har ställt mina frågor.

Något som jag har gjort är att jag har lagat mat, det som står i rubriken, det var nåt recept vi hittat i en tidning, det var gott. Jag har också tagit fram min systemkamera för att fota lite, det var länge sen den används. Förhoppningsvis får ni se lite bilder senare som jag tog.

Nu ska jag göra nåt kul (vet inte vad än men jag känner för att ha lite roligt).
<3

En dag i naturen

Idag började vi klockan nio, skönt med sovmorgon ända till klockan sju;P Först hade vi psykologi. Vi gick igenom hemtentan som ska vara klar nästa söndag (om jag får MVG på den är jag garanterad MVG i kursen så den ska jag jobba hårt med). Sen berättade han om ett experiment som någon gjort på typ 50-talet som handlade om hur långt en människa kan gå i att skada en annan människa om han/hon får order om det och inte tar initiativet själv (ingen blev skadad i experimentet). Det var rätt skrämmande faktiskt, men jag orkar inte berätta om det nu, kanske hittar jag nåt på internet som ni kan läsa om ni är så intresserade. Jag återkommer om det senare.

Efter psykologin skulle vi ha Natur och Friluftsliv. Vi åkte tunnelbana till björkhagen och sen gick vi en liten bit till en skogsglänta. Där satte vi oss ner. Vi åt och Therese gick igenom lite saker. Sen fick vi gå ut i skogen och leta efter olika sorters träd, djur osv. Det kanske låter töntigt men det var skönt att komma ut lite istället för att ha datakunskap när man inte har nåt att göra där. Vi pratade lite mer sen men eftersom så många klagade och ville hem (vilket var synd) så åkte vi hem tidigare. Lite skönt var det dock eftersom det började regna. Vi slutade redan vid halv ett-ett. Nu sitter jag och äter pågen kanelgifflar som jag glömde öppna i skogen, och så dricker jag rooibos-te. Jag tänkte börja med hemtentan i psykologi och samhällskunskap, jag vill få MVG på dem grejerna.

Blir bara en lista innan jag avslutar detta inlägg eftersom jag ändå bara ska vara hemma ikväll och därför inte har så bråttom:

Hav eller Sjö
Tv eller Dator
Höst eller Vår
Svart eller Vit
Ipod eller Mp3
VH1 eller MTV
Rosa eller Lila
Hund eller Katt (jag har ju katt men jag vill ha en hund också)
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien (inget slår varma Thailand:))
Löshår eller Äkta
Mobil eller Telefon
Klänning eller Kjol
Blond eller Brunett
Lägenhet eller Hus
Vanilj eller Choklad
Ring eller Halsband
Jordgubb eller Hallon
Långt hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift (är väl inte speciellt förtjust i nåt av det)
Bil eller Buss
Blåa ögon eller Bruna ögon (ett svårt val...)
Jeans eller Leggings (kan inte välja)
Snowboard eller Skidor (kan inte åka snowboard, tyvärr)
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Plugga eller Arbeta
Christina Aguilera eller Britney Spears
Stjärnor eller Månen
Vinter eller Sommar

Nu ska jag plugga lite...

SÖS

Dagen har varit bra. Nationella provet gick väl hyffsat, det blir inget MVG på det men ett VG hoppas jag på i alla fall - det är säkert bara jag som är konstig men jag tycker faktiskt provet var rätt kul (jag vet, värsta mattenörden:P)

Efter provet hade vi typ 40 min rast och sen kollade vi på film (Natur och Friluftsliv) och så hann vi med en kort genomgång på samhällskunskapen. Efter skolan blev den en macka på il piatto. Jag har även hunnit köpa matsäck inför imorgon, vi ska tydligen åka iväg till nackareservatet och ha Natur och Friluftsliv.

Nu ska jag snart iväg och träffa min kära vän Linda. Hon har hamnat på sjukhus stackarn och mår inte alls bra. Jag får se vad jag köper med, något måste hon ju få som uppmuntran.

<3puss

Matte nationella

Sitter i skolan, vi träffades lite tidigare eftersom vi har nationella i matte A nu på morgonen - man vill inte riskera att komma sent, då får man nämligen inte komma in.

Jag ringde jobbet igår, jag ska bara jobba på söndag. Jag trodde jag skulle jobba på onsdag också men det är skönt att vara ledig, då hinner jag bli helt frisk - jag känner mig lite förkyld.

Nu ska vi snart gå in i klassrummet, lycka till alla som gör provet!

Datakunskap

Sitter i skolan nu och har datakunskap. Jag har jobbat med uppgiften i Natur och Friluftsliv, jag är typ klar med den nu så jag slipper skriva hemma, det är skönt. Vi jobbar med fysisk aktivitet på recept så jag har planerat en heldag med aktiviteter för personer som lider av depression.

Sen har vi matte och engelska och vid tre har vi provet i mental träning. Jag måste också ringa jobbet och kolla om jag ska jobba ikväll, jag kom inte ihåg om jag skrev upp mig på idag eller inte - jag tror inte det men jag vill inte riskera att missa någon jobbtid, det är ju pinsamt.

Igår kväll så mådde jag mycket bättre, tur att jag inte blev sjuk, jag har inte tid med det. Jag kollade på USA:s smartaste modell, jag tycker det är jätteroligt.

Nu slutar snart lektionen. Jag skriver mer ikväll!

Inget jobb idag

Idag skulle jag ha jobbat 13:00-19:30 men det blev inget. Vi typ elva-halv tolv började jag må jätteilla och det har inte släppt helt än. Jag vågar ju inte gå till jobbet om det känns som om jag ska spy, jag jobbar ju med mat. Jag har jätteont i huvudet också. Jag ringde jobbet och jag hoppas arbetsledaren trodde på mig. De borde klara sig i alla fall, det är nog inte så många i gallerian idag eftersom det är fint väder.

Jag hoppas det går över för jag har inte tid att vara sjuk så här i slutet av terminen, jag får inte missa nåt.

Jag har i alla fall pluggat lite idag, läst på till provet i mental träning imorgon. Jag hoppas jag kan det, det är bara ett G-prov så det går nog bra. Nu ska jag bara ta det lugnt och låta dagen gå, hoppas jag mår bättre imorgon. Pusspuss

Bröllop+fint väder=underbart

Idag har jag varit på bröllop. Det var ett fint bröllop, jag älskar bröllop de är så romantiska och gulliga. Fina kläder så långt ögat kan nå, och vackra blommor.

Jag har även hunnit med lite plugg duktig som jag är. Nu är APU-uppgiften på engelskan klar också. Man fick välja om man ville göra den skriftligt eller muntligt och jag valde skriftligt, jag orkar inte förbereda den muntligt och sen så ska vi ändå göra en annan muntlig presentation senare i kursen så det är lugnt. Jag har även gjort en liten uppgift vi fick i Natur och Friluftsliv och börjat på en större uppgift i samma kurs. Jag har även försökt göra en läxa i samhällskunskap som handlar om källkritik men det har inte gått så bra. Vi skulle vara källkritiska till en debatterande artikel och så skulle man googla på de som var med i artikeln, grejen är bara att jag typ inte hittar något som jag kan använda i det här sammanhanget. *suck* jag får väl strunta i den uppgiften den är ändå inte så viktig + att det inte är något vi ska lämna in så vem bryr sig?

Nu ska jag hitta på nåt kul, eller inte. Jag vet att klockan är "mycket" men jag är inte trött, jag börjar inte jobba förrän 13:00imorgon.
Men nu ska jag inte tråka ut er med mer ointressant prat. God natt!

PS. Jag är supernöjd med min nya bloggdesign men jag undrar varför inte visningsbilden syns, den har inte synts på jättelänge, det är väl sen bloggflytten  - det är ju många som haft krångel p g a den. DS

Ny design

Visst har jag fått en ny fin bloggdesign!? Men jag ska inte ta åt mig äran själv. Jag har såklart fått hjälp eftersom jag inte kan något om det själv: http://bloggdesigners.blogg.se
Tusen tack för hjälpen!

Jag skriver mer senare...

Härligt väder idag

Det har varit så underbart väder idag! Det har inte blåst så mycket och det har varit varmt och soligt, kan det bli bättre?:)

Vi började ju halv nio. Redovisningen gick bra, det var bara vi och en grupp till som redovisade, ingen annan hade gjort något. Sen hade vi en lååång lunch. Eftersom vi slutade redan kvart i tio så var vi inte hungriga, därför åkte vi inte till åhléns city så Linda kunde lämna tillbaka ett par jeans som gått sönder. Sen åt vi på il piatto, jag åt en sallad med tonfisk. När vi var klara så hade vi typ en timme innan vi började så vi tog en långpromenad vid vattnet, det var så vackert och så härligt.

Vi tog en härlig promenad, det var många som var ute och solade på klipporna


Linda

Kvart över tolv började elevrådet och det gick Linda och jag på. Vi diskuterade bland annat trivselreglerna som ska ändras lite. Vi kom 45 minuter sent till samhällskunskapen p g a elevrådet men vi missade typ inget. Sen hade vi matte. Vi tog en promenad på den lektionen och övade inför nationella provet på tisdag. Sista lektionen var engelska. Då jobbade Linda och jag med vårt grammatikarbete, vi kom riktigt långt faktiskt så det kändes skönt.  Vår engelska-lärare var så snäll så vi fick sluta 20 minuter tidigare.
Ha en bra kväll!

Lite bilder från dagen

Kvällen spenderades hos lite vänner med jordgubbstårta och vacker utsikt, de bor med jättefin utsikt över vattnet. Ikväll ska jag inte vara vaken för länge, imorgon börjar jag nämligen med idrott halv nio. Jag måste gå upp kvart i sju:( men det går nog bra, jag brukar komma upp till slut.

Här kommer lite bilder som jag tog idag.

På väg till hallonbergen för att sen ta tunnelbanan till fridhemsplan


Jag passerar Rålambshovsparken på väg till skolan, det är så härligt att se allt så grönt


Den vackra utsikten vi hade ikväll

God natt! Sov gott!

/Hanna

Det gick sämst

Dagen har väl varit hyffsad. Jag började dagen med två promenader. Jag träffade Linda på il piatto och vi köpte varsin macka. Första lektionen var samhällskunskap. Vi tittade på en film som hette: Krigarens själ. Den var jättehemsk och det var bland annat med en våldtäkt i den, Hade jag sett den hemma hade jag säkert gråtit hela tiden men jag lyckades hålla inne tårarna idag. Sen hade vi matte. Vi gick igenom gårdagens nationella prov, det var då jag insåg hur dåligt det gick för mig - det gick verkligen sämst. Vi fick inte reda på våra resultat men man kom ju ihåg ungefär hur man svarade. G-delen gick bra, fick typ alla rätt men VG-delen gick inte lika bra. Det spelar ju ingen roll för betyget vad jag får på nationella men för mitt självförtroende och för att vara nöjd vill jag ha VG i alla fall. Jag måste vara mer fokuserad på nästa helt enkelt.

Sista lektionen var psykologi. Vår psykologi-lärare är bara bäst! Hans sätt att prata och leva sig in i det har säger går inte att förklara, och han skämtar mycket också. Det var en rolig lektion. Vi fick dessutom sluta halv fem istället för fem.

Nu har vi precis ätit middag; kyckling med klyftpotatis, det var gott, det var brorsan som lagade maten.

Imorgon är det redovisning av våra grupparbeten på idrotten som handlar om: "Vad är hälsa?" Vi har inte ett så stort arbete men det blir nog bra i alla fall, det är typ bara vi och en grupp till som har något att redovisa. Jag börjar i alla fall halv nio imorgon, då har vi idrott och sen vid halv ett (tror jag) börjar övriga lektioner.

Nu har jag i alla fall fått avreagera mig på matten. Jag vill att det ska gå bra men just nu orkar jag inte bry mig om det, jag hoppas jag har mitt betyg säkrat i alla fall.

Jag skriver mer senare och lägger antagligen upp lite "fina" bilder som jag tog på väg till skolan, jag gick ju till hallonbergen så det blev lite blomm-bilder.


Solen skiner och 20 grader varmt

Jag blir så glad när jag vaknar på morgonen och solen skiner, det är dessutom 20 grader varmt, det blir nog leggings och tunika/klänning idag:) så skönt när man kan börja använda sina sommarkläder.

Idag ser dagen ut så här:
Samhällskunskap
Matte
Psykologi

Jag börjar 12:30 och slutar 17:00. Det är skönt med korta dagar, jag är glad jag valde JENSEN, för till skillnad från cybergymnasiet så har ju vi vanliga lov och normal längd på sommarloven.

Jag har ätit frukost. Nu ska jag göra mig i ordning, ta på lite mascara och hitta några kläder att ta på mig. Sen blir det en promenad till hallonbergen istället för buss. Det är ju faktiskt inte så långt att man inte kan gå dit, speciellt i det fina vädret.
Ha en bra och solig dag!

/Hanna

Himlen brinner!

Jag kom faktiskt ut på en cykeltur, den var inte så lång men det var skönt att komma ut lite. Bättre en kort stund än inget alls. Det var som tur var ett uppehåll med regnet men senare efter att jag hade kommit in så regnade det igen.

Nu på kvällen har jag kollat lite på rent hus, tills mamma gick, då bytte jag till något program på kanal 7 som handlade om kost, träning och viktminskning - måste säga att jag tycker sånt är mer intressant än städning. Fatta vad tragiskt (rent hus alltså) att utbilda sig flera år för att sedan jobba med städning - visst, man kanske tycker bakterier är intressant men jag tycker det mest är äckligt.

Än har det inte blivit något pluggande men jag ska läsa igenom det nu, jag har hört att om man läser igenom det man ska lära sig innan man somnar så jobbar hjärnan med det under natten och man lär sig fortare, och jag tycker det funkar så varför ändra på ett "vinnande koncept"?

Himlen var så sjukt vacker ikväll förresten, det såg nästan ut som om den brann:



Vackert, eller hur?

God natt!

/Hanna

För lite folk

Var är alla människor!? Fick ett samtal från chefen idag: "Hanna, jag vill inte vara krånglig eller så men jag tror inte du behöver komma in idag (jag skulle jobbat på Taco Bar för första gången 18:00-20:00), det är så lite folk i gallerian idag så vi har till och med fått skicka hem folk. Men jag sätter upp dig på en ny tid på Taco Bar." Det gjorde väl inte så mycket för mig, jag skulle ju ändå bara jobba två timmar men jag undrar var alla är, här regnar det ju. Visst om det var sol och 20 grader varmt men det regnar, då ska man gå i kista galleria. Men det är skönt med en hemmakväll ibland.

Jag har precis ätit: Sparrissoppa med fajitas, det var rikigt gott, speciellt med tanke på att jag aldrig gillat sparris så mycket förrut men det här var gott. Jag ska väl ta en titt på mentala träningen också. Jag tänkte ta en cykletur men eftersom det regnar får vi se hur det blir med den saken. Jag ska väl bara slappa annars, men jag vill komma ut på en cykeltur . Sen APU:n så har jag känt ett behov av att få röra på mig (och tro mig: det har inte hänt många gånger tidigare så man måste ju ta tillvara på tillfällena).

Skriver mer senare!

Datakunskap

Sitter i skolan och har datakunskap men eftersom jag typ är klar med alla uppgifter så har jag inget att göra. Vi håller på med det sista på vår idrottsuppgift men annars så har vi ingenting att göra. Men såklart får vi inte vara lediga på data-lektionerna för rektorn.

Klockan nio hade vi nationella i matte A. Det gick väl ganska bra. Jag vet att jag hade något fel men det spelar ingen roll. Jag hoppas jag lyckades lösa den svårare uppgiften hyffsat i alla fall. Men läraren sa att man inte kan sänka sig, bara höja sig på nationella prov så då är väl mitt MVG säkert.

Ha det bra!

Sov gott

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag borde egentligen varit i säng för minst en timme sen eftersom jag har matte nationella klockan nio imorgon men det brukar gå bra i alla fall. Jag brukar säga att antingen ska man sova typ tio timmar eller så ska man aldrig gå ner i djupsömnen om man ska vara pigg när man ska gå upp och om jag ska sova nu lär jag inte komma upp ur sängen imorgon, jag får lägga väckarklockan långt ifrån sängen så jag måste upp och inte kan snooza.

Jag kollade i alla fall på klass 9A. Det var så sorgligt när alla skulle säga hej då och farväl, någon tår rann väl ner även på min kind¨, usch vad jag är blödig av mig:P

Jag har gjort klart nästan alla instuderingsfrågor till mentala träningen, det är bara tre som jag inte hittar nåt svar på men jag får väl leta igen, någonstans måste det ju stå.

Är det någon som har någon idé vad min blogg kan heta mer än Hanna förresten. Jag tycker det är så tråkigt att den bara heter Hanna, det ser så tomt ut men jag kommer inte på nåt som är "jag". Jag får tänka lite mera. Nu ska jag sova.
God natt och sov gott<3

Så nöjd

Jag är så nöjd med dagen. Första lektionen var samhällskunskap. Vi pratade lite om ungdomar och alkohol och sen om hur vår APU var. Sen fick vi tillbaka en hemskrivning som jag helt hade glömt bort, den handlade om ekonomi. Jag fick MVG:):) jag blev så glad för det trodde jag verkligen inte. Nu har jag hopp om ett MVG i slutbetyg i samhällskunskap, jag har ju fått det tidigare, och VG+, men jag borde nog få ett MVG- på sista inlämningsuppgiften för att vara säker. Men vi kanske har betygsnack snart. Efter det hade vi psykologi. Vi fick se provet men jag visste redan resultatet på det, MVG-. Men jag blev i alla fall glad över att ha fått 25 av 25 på G-delen, för det visste jag inte.

Sen hade vi coachtid och sista lektionen var Natur och Friluftsliv. Vi gick bara igenom kursen lite och pratade om vad friluftsliv är för oss.

När skolan slutat gick jag och Linda och köpte lite fika så vi skulle klara oss och sen gick vi tillbaka till skolan. Vi åt varsin banan och lite till och så fick vi macka av skolan. Sen satte vi oss med grupparbetet i idrott och hälsa A som ska skickas in imorgon och redovisas på fredag. Det gick riktigt bra. Vi blev nästan helt klara och power point presentationen blev jättesnygg. Vad skulle jag göra utan dig Linda? Vi skötte det bra. Det kom typ två stycken som var intresserade av vårt program på öppet hus så vi satt i datasalen och skrev, så fick lärarna ropa på oss när någon hade frågor om vårt program. Men det var inga svåra frågor och det var bara en frågvis förälder.

Jag fick min JENSEN-tröja också, mitt namn är broderat på den. Tröjan är mörkblå med vit text. Vi fick också höra att vi JENSEN-ambassadörer som varit med på ett visst antal öppet hus ska få åka till Gröna lund den 2 juni och göra fem-kamp. Vi får vara lediga från skolan och skolan betalar det. Det ska bli kul. Vi får då träffa lite folk från andra JENSEN-skolor. Fett nice:)

Nu ska jag göra de sista instuderingfrågorna till provet i mental träning och plugga på lite sen ska jag kolla på klass 9A, det är typ sista programmet idag.

Nu måste jag rusa

Varför blir det alltid så här? Jag sitter och tar lång tid på mig, äter, klär på mig, pluggar och sista fem minuterna måste jag göra allt. Jag har inte tid att skriva nu, måste gå om ca fem minuter och jag har inte packat väskan än. Jag får skriva mer efter skolan. Ikväll är det öppet hus, fick vi reda på igår, jag tror inte det kommer några men vi får väl se. Ha en bra dag! Nu ska jag rusa.

Borde sova

Jag borde gå och lägga mig nu så det ska jag väl göra. Har precis kollat på film med min kära familj, Mr.3000 hette den, den var rätt rolig men jag orkar inte förklara vad den handlar om, kort sagt: Baseboll. Den gick på kanal 9 klockan 21:00. Nu ska jag sova för att gå upp vid halv tio och plugga mental träning, boring!


God natt!

Nice ride

Det var en skön halvtimmes-cykeltur. Jag cyklade lite i villaområdet här i närheten, jag har aldrig insett hur stort det är, inte förrän nu. Sen cyklade jag lite i skogen också.
   
Det var riktigt vackert ute, solen sken på mig och blommorna doftade underbart.
Nu ska jag slappa framför TV:n, jag har suttit typ 40 minuter och pluggat mental träning- så trååkigt!

Kanske skriver jag mer senare, kanske inte...

Min kära cykel

Nu ska jag ta en cykeltur på min kära cykel, kameran får såklart hänga med - så det kanske blir lite bilder sen. Jag har blivit som beroende av att cykla men det är ju bara bra. Jag vill dock inte ha värsta biffiga låren och vaderna, de ska vara nätta och smala.

Byte av plattform

Nu har min blogg också bytt blogg-plattform. Det är inte speciellt stor skillnad, inte vad jag märkt än i alla fall, får väl se om jag ser nåt så småning om.

Dagen har i alla fall varit bra. Halv ett började vi med engelska. Jag och Linda började med ett grammatikarbete som ska redovisas om några veckor. Vår psykologilärare kom förbi också och vi fick veta vad vi fick på provet vi hade vecka 15. Jag fick MVG-. Jag är jättenöjd med det eftersom jag tycker psykologi är svårt. Han sa att om jag får MVG på sista hemskrivningen så får jag solklart MVG i slutbetyg men jag får antagligen ett MVG även om jag får VG+ på den. Jag hade inte räknat med MVG i psykologi men nu ska jag såklart anstränga mig för det.

Sen hade vi matte, vi övade inför nationella vi har på onsdag. Och till sist datakunskap. Vi skrev om äventyrsbanan som vi gjorde i onsdags och sen satt vi och kollade runt på Internet. Vi lästa bland annat om Sanningens Ögonblick (TV-programmet som går på kanal 5), hur en kille erkände i TV att han varit otrogen - IDIOT! Stackars flickvännen satt nämligen och hörde allt, usch vad hemskt.

Nu ska jag ta mig kragen och sätta mig en stund och plugga till provet i mental träning.
Skriver mer senare.

Ny skolvecka

Jag har faktiskt varit ganska produktiv den här morgonen. Men jag har börjat med en nya ovana: att snooza klockan typ 5-6 gånger, jag orkar bara inte ta mig upp. Jag har i alla fall hunnit duscha och sen har jag suttit med idrottsuppgiften och letat saker vi kan använda. På onsdag ska det nämligen skickas in och på fredag ska vi redovisa det, vi har knappt börjat. Men det får gå som det går. Grejen är ju att vi måste samlas hela gruppen eftersom det är en gruppuppgift och det är inte det lättaste att hitta en tid då alla kan. Vi får se hur det går...

Jag måste börja plugga mental träning också, vi har prov nästa måndag på det. Det tråkiga är att det bara är ett G-prov så det känns inte som om man vill anstränga sig men jag vill i alla fall få G på det men jag vill få minst VG när kursen är slut. Men vi läser ju kursen på tre år så det kommer nog fler tillfällen.

Nu ska jag snart  åka till skolan, börjar halv ett men ska väl köpa nåt att äta innan.


God natt

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig men jag tänkte skriva lite här först. Jag har jobbat hela dagen. Söndagar brukar vara väldigt stressiga med mycket folk men idag var det helt dött. Det var så lugnt, jag vet inte var alla tagit vägen, det var väl för fint väder för att någon skulle vilja gå i kista galleria. Men vad vet jag. Man är helt isolerad när man jobbar, man vet aldrig vad det är för väder men när jag åkte hem så var det grymt varmt, och då var klockan ändå halv tio. Det var så skönt, jag ville nästan inte sätta mig på bussen men jag hade för ont i fötterna för att jag skulle orka gå. Även om det inte är mycket folk så blir man helt slut av att stå upp hela dagen.

Till lunch idag åt jag Grilled Chicken Club, det var första gången jag åt den men den rekommenderar jag starkt - den var supergod! Tog även en hamburgare på vägen hem, de är också goda.

När jag kom hem vid tio över tio så kollade jag på USA:s smartaste modell, det är nåt program som går söndagar klockan tio som jag brukar kolla på, typ TV400, det är rätt kul.
Nu ska jag sova. Jag har sovmorgon imorgon men jag är helt slut efter att ha jobbat ett nio-timmars-pass. På onsdag ska jag förresten få jobba på Taco Bar för första gången:)
God natt!

Jobb idag

Jag ska snart åka till jobbet, tjugo över elva går bussen. Jag börjar jobba klockan tolv men tänkte komma lite tidigare så jag hinner kolla schemat och så. Eftersom jag jobbar ända till 21:15 så kommer jag inte skriva nåt förrän ikväll, fast å andra sidan hade jag nog inte gjort det i alla fall så det spelar ingen roll.

Imorgon börjar skolan igen efter långhelgen, jag går eftermiddag så jag börjar 12:30 - ska bli skönt med en veckas sovmorgon. Jag kommer antagligen jobba onsdag och söndag, det är de dagarna jag har skrivit upp mig på i alla fall, jag får reda på det idag.

Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva. Åt en macka med leverpastej och smörgåsgurka till frukost och drack ett glas bravo-juice. Det blir väl hamburgare till lunch men eftersom jag gör den själv kan jag göra den lite nyttigare, typ fullkornsbröd och mindre majonäs.

Ha en bra dag i solskenet! (Här är det i alla fall soligt och fint, men "bara" 16 grader.)

taco bar

Idag fick jag en glad nyhet av chefen: Jag ska få börja stå i Taco Bar också. Jag jobbar ju i kista galleria och där är det samma chef över Burger King, Sandy's och Taco Bar - det ska bli kul med lite omväxling. Det är inte lika stressigt där heller som det är på Burger King. Men imorgon ska jag jobba och då blir det Burger King, klockan 12.00-21.15, ett ganska långt pass men det går nog bra som vanligt.
taco bar
Ikväll har jag varit hemma och tagit det lugnt, det behövs när man jobbar och går i skolan och har massa annat att sköta - man måste slappna av ibland. På kvällen tog jag en cykeltur i motionsspåren vi har här, jag cyklade några kilometer i omväxlande upp-och nedförsbacke, sen kunde jag äta lite godis med gott samvete.

Cykeltur i solskenet, det blev inget regn idag:)

Jag har bland annat kollat på CSI Miami, så ska det låta (jag vet: ganska töntigt) och körslaget. Team Cans och Team Brolle gick till finalen nästa vecka.

Vi har också haft "familjeråd" och planerat Tobbes studentfest och lite resor. Det blir antagligen två resor det här året och förhoppningsvis New York till våren. Vi skulle ha åkt till New York nu till höst men det blev ändrade planer, men jag hoppas verkligen vi kommer iväg till våren - jag vill verkligen åka dit! Mamma och jag kanske åker på en sista minuten under vår semster i augusti, kanske blir Italien eller Grekland (om jag får bestämma) - men som alla vet så kan planer ändras så tiden får utvisa hur det blir med den saken. Den enda jag har planerat för sommaren är jobb och några veckors semester.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag är pigg imorgon på jobbet.

Jag idag

God natt!

/Hanna

rubrik

Vet inte riktigt vad jag ska ha för rubrik idag...

Idag har jag träffat Nathalie, det var trevligt.

Städerskan har också varit här och skurat, så nu är det jättefint här hemma.

Vädret är sådär idag, de har utlovat regn och jag tror de kan få rätt, tyvärr...

Till lunch åt vi potatissallad och fläskfilé, mums!

Som ni märker har jag inget sammanhängande att skriva, egentligen har jag väl inget alls att skriva. Jag skriver mer senare om jag har något att berätta. Så länge, här har ni två bilder:
svansöt anka
Jag cyklade runt lötsjön här om dagen och kameran fick såklart följa med. Det finns massor utav fina fåglar där och här är två av dem som jag fångade på bild. Visst är ankan söt? Den vilade ena benet så den står bara på ett ben.

Jippie!

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med världens jobbigaste uppgift: APU-uppgiften, som jag typ har tjatat om i säkert två-tre veckor. Men nu är den äntligen inskickad och klar. Jag kan inte säga att jag är helt nöjd men det får duga, jag orkar inte med den just nu.

Idag har jag och pappat varit och köpt möbler till balkongen och hälsat på en gammal bekant på värmdö. Sen har jag jobbat, kom hem ganska nyligen. Jobbet gick bra som vanligt. Det var en person idag som jag blev riktigt irriterad på men jag visade det såklart inte, kunden har alltid rätt (nästan)!
jag på jobbet
Jag på jobbet

nya strumpor
Mina nya strumpor, visst är de fina!?

Nu ska jag kolla på film
Ha en bra kväll!

Ny jacka

Träffade Linda vid centralen runt halv ett. Sen gick vi runt i lite affärer och tittade och sen gick vi och fikade på café 60 - det var mysigt. Till lunch åt jag en ost-och skinkpaj med sallad och drack pago.


Jag hittade också en jacka på H&M för halv priset som jag köpte, visserligen en tre-kvartsärm men den går alltid att använda till något:
ny jacka

Jag på stan:
jag på stan
Får jag lägga upp en bild på dig Linda? Du brukar ju vilja godkänna dem;)

Nu ska jag äta lite middag, det blir inte så mycket eftersom det inte var så länge sen jag åt lunch.

My dear friend Linda

Ska snart (om tjugo minuter) åka mot stan för att träffa Linda. Vi ska kolla lite i affärer, fika och prata ikapp det vi missat. Sen jag flyttade har vi inte träffats lika ofta men nu äntligen ska vi träffas igen. Jag har självklart min nyinköpta kamera med mig, tänkte terrorisera henne lite med den...skämt åsido, men några bilder måste det allt bli:)

Det är ganska fint väder idag. Solen skiner och himlen är blå, men det är inte riktigt lika varmt som det varit tidigare i veckan men det är helt klart godkänt. Tänkte att jag kanske skulle använda ett par pumps jag har, frågan är bara om jag orkar gå i dem hela dagen. Jag får se vad det blir. 

Jag borde skrivit på min APU-uppgift idag som ska skickas in imorgon men jag har börjat med en ny ovana: att skjuta upp allt till sista stunden, så jag får sitta imorgon och skriva det sista. Jag tänker inte lägga ner all min energi på den här uppgiften, det orkar jag inte, jag kommer typ ändå bara få VG i samhällskunskap så det är lugnt. 

Ha en bra dag!

RSS 2.0