Snart åker jag

Det här blir nog sista inlägget förrän på lördag. Jag åker om ca 45 minuter, mamma skjutsar. Det kan hända att jag får tillgång till Internet men jag är väldigt tveksam till det. Jag kommer ha sååå kul och kameran följer med så bilder blir det när jag kommer hem. Tyvärr så orkar jag inte "släpa" på stora kameran + att jag är rädd att den blir snodd så det blir bara lilla som följer med, men den duger - det här är ju ingen fotoresa.

Apropå bilder och fotografering, jag hann ta några bilder till nu i förmiddags, allt för er!



Visst ser det gott ut? Jag älskar hallon!

Ha det så bra!!!
Pussar och Kramar
Hanna

Listor

Jag älskar listor - det är så praktiskt. Jag undrar hur man över huvud taget kan resa bort utan att skriva en lista. Det finns två sätt som man kan skriva en lista när man ska resa bort:
1. Innan man packar. Man skriver ner allt som man vet att man behöver. Fördelen är att man kan planera hur mycket man ska ha med sig, om man gör en lista enligt punkt två blir det lätt att man lägger ner för mycket.
2. Skriv listan medan du packar. Skriv ner allt du lägger ner - då har du sedan en bra översikt på vad som verkligen ligger i väskan och du behöver inte packa upp för att se att allt är med - MEN det blir lätt att man tar med för mycket som jag nämnde här ovan. 

Nu när jag har packat inför Göteborg så har jag använt alternativ 2 - vilket resulterade att jag fick ta upp vissa onödiga grejer som jag egentligen inte behöver. 

Detta blev ett ganska onödigt inlägg men jag gillar listor i alla fall:)


Full fart

God morgon!
Idag måste jag verkligen sätta mig själv på högsta växeln för att hinna med allt. Halv fyra (tror jag) min buss går, sen ska jag möta upp Linnea och vi ska gå till Tina där Linda och hennes pappa hämtar upp oss och tar oss till Arlanda. Jag insåg att jag har mer att packa än vad jag trodde, jag hoppas verkligen att allt får plats annars vet jag inte vad jag ska göra. 

För övrigt så mår jag ganska så bra idag - trots värmen. Det går mycket bättre att sova med än fläkt som skickar små vindpustar lite då och då. Jag har lite ont i magen men jag tror jag har ätit för mycket bröd. Det blir lätt så att jag äter mackor till alla mål om dagen eftersom det är så enkelt och gott på sommaren. Jag gillar kall mat på sommaren. Men vem vill ha en varm soppa när det är 30 grader ute?

Jag känner inte för att träna idag, kanske är det magvärken som är skyldig till den känslan men jag måste känner jag, jag vill verkligen utnyttja mitt gym-kort nu när mamma och pappa varit så snälla och betalat det. Om jag använder det flitigt kanske jag har sån tur att de betalar ett nytt när detta går ut:) man kan ju alltid hoppas. 

Nu står det still i huvudet för tillfället så jag får skriva mer sen. Nu ska jag sätta igång med allt som måste göras idag innan det bär av till Göteborg!

En söt bild jag tog på en annan kattunge som uppfödaren till min bebis har för tillfället - hon var bara för go den här tjejen:) 

Reklam igen

Nu är det reklam igen. När jag tänker efter så var det inte så mycket jag tänkte berätta egentligen, bara morgondagens planer. Imorgon drar jag ju till Göteborg med Tina, Linda och Linnea. Planet går 18:15 men vi ska se till att vara där ca en timme i förväg. På förmiddagen ska jag hinna träna också eftersom jag inte kommer kunna träna förrän nästa vecka. 

Jag skriver självklart imorgon men jag får se om jag har möjlighet att skriva något från Göteborg, kameran följer i alla fall med (har inte bestämt om lilla eller stora ska med) så bilder blir det i alla fall när jag kommer hem.

God natt!
Puss

Ännu en bild från idag, denna underbara maskin har vi utanför balkongen:P

SYTYCD

Jag sitter här och kollar på So you think you kan dance - det är riktigt roligt, dans är så härligt! 

Jag har, tro det eller ej, nästan packat helt klart, jag kan inte packa så mycket mer nu för väskan börjar bli full.

Oj, nu började det, skriver i nästa reklam vad jag tänkte

Lite segt att komma igång

Jag är verkligen seg på att komma igång idag. Jag har faktiskt varit och tränat idag - det var så skönt, men det känns att jag inte tränat på en vecka nu, för att hålla formen måste man ju träna flera gånger/vecka. Men bättre en dag/vecka än inget alls.

Packningen däremot: nada. Jag har inte packat någonting. Jag har börjat på en lista men väskan står fortfarande orörd i ett hörn. Men NU ska jag börja packa (ska försöka i alla fall;)) Det blir dock inte mer packat för att jag sitter här så nu ska jag lyfta på arslet och göra nåt vettigt som jag verkligen behöver!

En till bild från idag

Grekisk sallad på bild

Hej!
Jag vet inte alls vad jag ska skriva först nu, jag tycker att inledningen alltid är svårast. Jag vill inte börja varje inlägg med "jag sov till nio, sen gick jag upp och åt frukost..." - det är så tråkigt. 

Något som kanske är ännu mer ointressant är vad jag åt till lunch men det tänker jag berätta i alla fall. Jag åt en Grekisk sallad som mamma hade gjort, jättegott var det:


Jag upptäckte också en jättefin blomma här i närheten som jag bara var tvungen att fota, tyvärr är den inte lika vacker på bild som i verkligheten.





Om 40 minuter så öppnar gymmet så då ska jag ta mig iväg dit en stund, det var nästan en vecka sen jag tränade och det känns i kroppen - jag gillar verkligen att träna.

Jag har förresten planerat mer inför vår Göteborg-resa. Jag har kollat upp hur vi tar oss från och till flygplatsen samt hur vi tar spårvagnarna. Jag har även kollat upp biljettpriser samt var vi kan köpa biljetterna - jag är som gjord för att planera:)

Nu måste jag börja packa lite. Jag borde ringa Linnea också för att snacka lite om resan. 

Puss & Kram

God natt

Jag ska nog inte gå och lägga mig riktigt än, jag kan ju sova ut imorgon. Men jag säger god natt i alla fall.

Morgondagens planer är dessa:
- Träna
- Packa inför Göteborg

Sen var det väl inget mer.


Ännu en bild jag tog på Tina

Modell: Tina - tinched.blogg.se
Make-up-artist: Lina - shukura.blogg.se
Foto: Jag

God natt!

Trött men nöjd

Jag så extremt trött just nu. Att jobba i den här värmen tar verkligen på krafterna. Men jag trivs bättre med jobbet nu, det var bra att vara ledig en period och nu jobbar jag inte förrän på söndag igen eftersom på onsdag åker jag till Götebooorg!!! Oh vad jag längtar, det ska bli så kul. 

Till lunch åt jag på Sandy's eftersom vi får ta mat där också, det var riktigt  gott. Jag åt varm currypasta med kyckling och grönsaker.

Här är två till bilder från fotojobbet med Tina:




Puss på er!

En första bild

God morgon! 

Idag har jag inte så mycket planer förutom att jobba: 11:15-14:00 samt 16:00-20:00. Så jag får ett hål på två timmar men då kan jag äta i lugn och ro på Sandy's eller Taco Bar och sen köpa en grej pappa ville att jag skulle köpa. 

Jag har egentligen inte så mycket tid att sitta här nu för jag ska åka om 45 minuter och jag måste göra mig klar, bädda sängen, osv... Men här kommer i alla fall en första bild från fotograferingen med Tina:

Modell: Tina - http://tinched.blogg.se
Make-up: Lina - http://shukura.blogg.se
Foto: Jag


En liten backstagebild - a lot of make-up 

Nu måste jag göra mig klar för en dag på Burger King!

Film

Har precis sett Djävulen bär Prada, jag tycker Meryl Streep är så duktig skådespelerska! En av mina favvo-filmer. Nu ska jag sova, är så sjukt trött och inget fungerar för tillfället - datorn krånglar hela tiden! *suck*

God natt!

Brunch och sol

Här är lite från idag, från vår brunch på Bockholmen och sedan satt vi och solade där på bryggan, så mysigt så.

Mamma och pappa


Jag i solen, försöker jobba på min bränna så man får bort alla vita streck


Utsikten från bordet

Nu har jag och mamma precis varit ute med Smilla och Cassi i sele, Cassi går rätt fint som vanligt men Smilla behöver träning, hon gillar inte selen. Innan det såg jag Det sociala spelet på TV4 och innan det tog jag och mamma en halvtimmes promenad här i omgivningen, det är så härligt varmt nu på kvällen trots att klockan är efter nio.

Kanske blir det en film nu.

Puss

The big secret

Jag ska nu avslöja hemligheten som jag behållit för mig själv i flera veckor men nu kan jag berätta den för nu är det helt bestämt: Jag ska köpa en till liten bebbe, en till katt alltså! Den 17:e augusti åker vi till Nacka och hämtar upp vår bruna burma, en hane som ska bo med oss här i Ursvik. Vi var och tittade på honom idag för första gången i verkligheten, tidigare har jag bara sett honom på bild, och han är så underbart söt och han har så härligt temperament, mamman också. Vi skrev på tingningsavtal idag. Det ska bli så kul med en katt till!!! Jag längtar så, samtidigt vill jag inte att tiden ska gå för fort eftersom detta sommarlov har varit så underbart så jag vill inte att det ska ta slut. Men jag vill hämta honom och träffa tjejerna igen (från klassen). Allt är så perfekt just nu.

Här är min älskling:



Han charmade verkligen oss totalt! Somnade i famnen och pratade med oss<3

Bilderna som jag tog i fredags ska väl snart komma upp hör också:)

Brunchen i morse var också jättehärlig. Det var så gott och det var så fint väder så vi satt ute och hade havet som utsikt, en perfekt morgon. Jag har även hunnit sola lite grann. Bilder från det kommer också, jag tog några foton med lilla kameran. 
Kram

God morgon

Hej!

Förlåt att jag inte skrev nåt igår. Först hade jag inte tid och inte nån stor lust heller. Och att blogga ska ju vara kul, inte ett tvång. Jag hade i alla fall en superbra dag. Först var vi ute på Värmdö en stund och sen på kvällen var jag hemma hos Tina, eller en lägenhet hon hade fått låna, och Linda var också där så vi planerade först vår Göteborg-resa sen pratade vi om allt mellan himmel och gjord. Vi åt dessutom underbart god mat som söta Rosie hade fixat när vi kom. 

Eftersom det blev ganska sent så följde Linda med mig hem så hon sov här, jag förstår att hon inte hade lust att åka hela vägen hem själv - jag tyckte inte heller om det när jag bodde där ute på Värmdö. 

Fotouppdraget med Tina och Lina gick bra. Jag tror vi fick en hel del bra bilder. Jag har precis laddat in dem och ska nu kolla igenom dem och redigera lite för att sedan skicka till Tina och Lina (Tina var ju modellen och Lina make-up.artisten)

Jag borde ta lite frukost också, men jag vill inte äta för mycket för jag, mamma och pappa ska äta brunch på en jättetjusig restaurang som ligger precis vid vattnet - så härligt! Efter det ska jag försöka ta mig iväg till gymmet och på kvällen ska vi göra en sak som fortfarande är en hemlighet men det kommer avslöjas så småning om, ganska så snart faktiskt. 

Ha det så bra så skriver jag mer sen!
Puss

God morgon, god middag, god kväll

Jag hann inte skriva nåt i morse, jag fick så bråttom till bussen. Jag skippade träningen för jag var uppe för sent på kvällen så jag orkade verkligen inte gå upp halv nio och träna. Jag kanske tränar på söndag, det beror på när gymmet har öppet då, jag har lite annat planerat också.

Det var jättekul hemma hos Lina. Jag och Tina tog samma tunnelbana och vi var framme hos Lina vid elva. Halv tolv åt vi lunch, en jättegod wok Lina lagade och sen så sminkade Lina Tina (hon är så duktig på det) och jag fotade Tina. Jag har inte kollat på bilderna så noga och Tina har min kamera nu men jag tror de blev rätt bra. Ni får se senare i helgen.

Jobbet gick bra. Jag fick jobba över en kvart och jag var helt slut efterråt men jobbet var faktiskt riktigt kul idag. Jag träffade på mycket roliga människor och många som ville prata lite:) Men jag ska prata med chefen så jag får stå i köket lite också, det blir mer omväxlande så.

Jag var ute och fotade igår också. Jag tycker verkligen det är roligt, jag måste gå en kurs, men nu har jag så mycket annat planerat så det får bli senare. Här är några (halv-bra) bilder  jag tog igår:

Gissa vad detta är, förutom en kedja, vad tror ni den sitter på?


Bär


Vollybollnätet är nedanför oss. Vad är bäst, i färg eller...


svartvit?

Jag har förresten tänkt att starta ett litet fotoprojekt. Jag ska planera lite mer men jag kan säga så mycket som att jag kommer behöva flera som vill ställa upp som modeller, jag får se hur jag ska få tag på det. Men men, än så länge är det bara planer, det ska sättas i verket också...

Nu ska jag sätta mig i soffan med mitt STORA glad med juice.

Puss och kram

God natt

Jag ska bara se klart Scrubs sen ska jag gå och lägga mig. Det har varit en trevlig kväll och jag har även hunnit kolla lite på TV. Morgondagens planer ser ut så här:
- Träna på Nautilus
- Träffa Tina, Lina (och Linda?) - fotojobb
- Jobba 16:00-21:15

Så hela dagen är uppbokad, det är ganska skönt att ha nåt att göra så man inte går hemma och degar hela dagen.

Nu börjar snart Scrubs igen!

Mitt fina nagellack:)

Hello på er

Hej hej!

Jobbet gick bra idag också. Det var väldigt mycket folk för att vara så fint väder ute - eller inte hela tiden men ganska stor del av dagen var det ganska mycket folk. Men idag krånglade det mesta. Ett tag kunde vi inte ta kort, kassan la av så vi kunde inte ta beställningar alls och milkshake-maskinen var trasig innan chefen och någon till fixade den. All min växel tog slut också. Jag fick dessutom jobba till 15:50 eftersom de är så dåliga på att planera, de bara antar att man inte har annat att göra, tur för dem att jag kunde stanna.

Nu sitter jag och kollar på Roomservice. Jag har även sett Top Chef (ett matlagningsprogram, tävling). Ikväll ska jag träffa lite goda vänner igen. Vi hörs!

Puss

Jobb 11:00-15:00

God morgon!

Det känns lite onödigt att behöva åka till jobbet idag eftersom det antagligen inte kommer finnas något att göra, men att få lön för att stå och prata är väl inte helt fel. Det är ganska skönt att jobba korta pass, man hinner inte bli så trött. Plus att den roligaste personen på hela Burger King jobbar idag, så det blir väl rätt kul:)

Mamma sa i förrgår att städerskan skulle komma klockan åtta idag, hon är fortfarande inte här. Jag undrar var hon har tagit vägen...

Nu ska jag äta upp min frukost och om tjugo minuter ska jag ta bussen till hallonbergen. Synd att jag tog på mig jobbet, jag hade hellre solat, men lite snäll måste man ju vara ibland och ställa upp, jag har ju faktiskt inte jobbat så mycket den senaste tiden.

Det här har jag på mig idag:



Härligt somrigt!

Puss

Ont i fötterna men ganska så glad ändå

Min fötter värker verkligen nu men jag är rätt glad ändå. Jobbet gick bra, det har hjälpt att vara ledig ett tag. Det var inte superkul att jobba men helt ok. Det var väldigt lugnt ett tag men sen kom några ruscher. Jag måste bara berätta om en man som verkligen fick mig på bra humör. När han skulle beställa sa han så här: "Det är inte din kropp jag vill ha utan jag skulle vilja ha en cheeseburgare utan den där *** **** **** **** (svordomar) äckliga saltgurkan." Jag fick verkligen anstränga mig för att inte börja asgarva. Hahaha. Sen stod vi och småpratade lite om mitt och hans jobb och att han skulle på bio senare med "kärringen" som han så fint uttryckte det - han var riktigt rolig.  Jag sålde också 8 fiskburgare inom loppet av tio minuter. Jag drog också på mig jobb imorgon 11-15. Jenan ville gärna vara lite ledig och jag sa att jag inte hade så mycket tider den här veckan så jag kunde ta hans pass, det är lika bra att jobba nu eftersom jag ska resa bort igen. Jag träffade chefen också och han verkade inte sur på mig eller nåt, skönt!

Nu ska jag ta en macka sen ska jag sova. Är det lika fint väder imorgon så kan jag säkert sluta lite tidigare, det blir nog inte så mycket att göra i alla fall. 

God natt och sov gott!!!

Jag idag

Jag ville inte lägga upp någon bild på mig tidigare men nu är jag nyduschad, påklädd och sminkad så nu tycker jag att jag är tillräckligt presentabel för att visas offentligt. Så här ser jag ut idag:

Visst är min nya klänning/tunika söt!?



Nu ska jag fixa lite i mitt rum för städerskan kommer imorgon så jag måste plocka bort allt som ligger och skräpar på golv och stolar. Om ca 35 min så ska jag ta buss och tunnelbana till Kista för att sedan jobba 6 timmar.

Jag skriver sen när jag kommer hem igen (om jag inte är helt slut då, det var ju ett tag sen jag jobbade).

Härligt

Jag sitter på balkongen med en smoothie och en tidning - kan det bli bättre? Eller jag sitter inte där just nu eftersom jag sitter och skriver det här men jag måste ta små pauser ibland, det blir sååå sjukt varmt trots att jag bara sitter i bikini. 

Träningen gick super - jag känner att jag har börjat komma igång nu. Jag cyklade till och från gymmet och även det blir ju lite extra motion. 

Till lunch åt jag bulgur, avokado, kalkon och någon vitlökssås. Gott och nyttigt. Om lite mindre än en timme så måste jag gå och duscha, jag är så svettig från både träningen och solen. Men det är det helt klart värt, lite färg har jag faktiskt hunnit få.

Nu ska jag leta efter en bok på Internet som jag har blivit rekommenderad. 
Ha det så härligt i solen!!!

Hej

God morgon!

Idag är jag uppe ganska tidigt eftersom jag har så mycket att hinna med. Först ska jag träna, jag tänkte cykla till gymmet vid tio. Sen ska jag hinna sola - man måste ju passa på när det är så fint väder, jag vill verkligen jämna ut min bränna. Jag börjar jobba klockan fyra, vilket betyder att jag måste åka vid tre-kvart över tre eftersom jag måste köpa kattmat innan.

Nu ska jag käka frukost: varma mackor och dricka juice. Gott gott!

Dålig tajming

Kvällen har spenderats med goda vänner i min nya fina långklänning (den oranga). Jag målade ju tånaglarna röda igår men det var jag tvungen att ta bort och måla dem lila istället eftersom det röda inte matchade klänningen, och jag hade ju sandaletter.

Jag fick ett SMS från Iris också - det är några som ska grilla imorgon om vädret blir så fint som det är sagt, så typiskt att jag ska jobba till stängning imorgon, verkligen dålig tajming, jag vill ju så gärna vara med:(. Men jag börjar först fyra så på förmiddagen ska jag hinna träna och sola lite.

Nu har jag verkligen lust att kolla på film - kanske Miss secret Agent?


Mina fina röda tånaglar!

Nytt

Jag har nyligen kommit tillbaka från en promenad med mamma. Det var skönt, det är ganska så varmt idag trots att det blåser lite grann.

Min nya klänning jag köpte idag:

Indiska, 129:-

Och här är min oversize-t-shirt som jag köpte igår på Gina Tricot men som jag inte fick någon bra bild på då, 49:-


Annars har jag inte så mycket att berätta för tillfället. Jag har jättemycket energi idag, jag har städat diskbänken, gått ut med sopor, återvunnit kartonger, glas och tidningar. Jag tror jag ska ut i gräset nu och fota mina röda tånaglar:) Så härligt somriga - matchar bra med min tröja från Gina här ovan.

Puss på er!

PS. Visst har jag blivit duktig på att lägga ut bilder!?:)


Hemma från Kista

Nu är jag hemma från Kista galleria igen, det blev en ganska så kort tur. Jag köpte en reseguide över Paris, en klänning på Indiska och lite skönhetsprodukter. Jag letade som en tok på alla tänkbara affärer efter ett par helbruna bikinitrosor (som jag kan ha till en bikinitopp jag har) men det är alltid nåt fel. Fel modell, fel bruna färg, osv osv... jag får fortsätta leta. Jag vill verkligen ha det till Paris för jag läste att det finns 32 bad i Paris - så det kan nog bli lite bad för mig trots allt, trots att det inte ligger vid kusten:)

Nu borde jag städa upp i mitt rum lite men jag tror inte jag pallar det, TV:n verkar ju väldigt lockande:) (jag vet - jag är beroende) 

Tisdag

God morgon!

Just nu sitter jag och äter frukost: en skinkmacka och äppelbitar med kanel, nyttigt och gott. Jag är faktiskt inte sugen på några sötsaker över huvud taget för tillfället, vilket känns väldigt skönt.


Mina planer för idag är inte helt spikade. Jag ska leta lite hotell i Paris och så tror jag att det blir en kort tur till Kista för att leta det jag inte hittade igår. Jag hade hoppats på fint väder idag så jag kan jämna ut min bränna men det är molnigt, imorgon skulle det bli jättefint däremot så jag får väl ligga och steka en stund innan jag ska jobba vid fyra.

Nu ska jag läsa på om Paris lite, jag måste skaffa en reseguide.

Mina katter är helt galna

De springer runt som två galningar och jagar varandra. Jag undrar hur jag ska kunna sova i denna kattstorm... men jag ska försöka i alla fall.

God natt!


En gammal bild från när vi hade kattungar (jag har säkert visat den förrut) men ungefär så ser Smilla och Cassi ut just nu;)

Bokat och klart

Nu är resan till Paris bokad!!!! 



Det blir inte Florens...

...det blir Paris istället. Vi läste i en reseguide om Florens och när vi skulle åka så stängde tydligen de flesta affärer p g a någon högtid - så vi har bestämt oss för Paris istället. Vi håller på att boka resan nu. Franska är ju så vackert, synd att man inte kan prata det själv. Men det blir nog mysigt i alla fall:) Det får bli Florens nästa år istället. Vi åker 12-16 augusti, så det blir en kort resa, jag ville vara där längre men det var jag tydligen ensam om och Tobbe ska såklart jobba 17:e - suck. Ja ja, det är bättre än ingenting.

Här är mina nya kläder som jag skrev om i förra inlägget:

Gina Tricot, 49:- (Det är inte en lång-klänning, den slutar ovanför knäna)

Cubus, 100:-



Cubus, 100:-
(Båda långklänningarna är snyggare i verkligheten)

Jag köpte även en oversize-t-shirt men jag fick ingen bra bild på den, men det var en röd från Gina för 49:-

Det var det!

Shopping, mat och träning

Jag började dagen med lite shopping i Kista galleria. Jag hittade lite till Florens-resan men inte allt så jag måste till Kista imorgon igen för att köpa lite mer:) det är så mycket slutrea nu så man blir tokig och man vill köpa allt - men jag måste spara lite inför resorna (både Göteborg men framför allt Italien). Jag ska försöka ta lite bilder på det jag har köpt så får ni se senare.

Det blev en rejäl lunch med Natasha (och ganska så nyttig faktiskt). Två-tre timmar senare tränade jag och det kändes att jag ätit ordentligt för träningen gick superbra, jag har dock aldrig blivit så svettig - men ibland är även det härligt (kanske låter lite äckligt men det ska kännas att man har tagit i). Nu väntar ännu än lugn och skön TV-kväll - men det känns bra efter en timmes träning. Trots att jag precis har tränat så känner jag ändå för att jogga men jag får se, jag tror inte jag tar mig ut:)

Puss

Regn Regn Regn

Nu öser regnet ner här - mysigt värre (om man är inne eller sitter på en buss). Jag är glad att alla affärer i Kista ligger i en galleria så man slipper springa runt dyngsur mellan alla affärer.

Som ni märker är jag fortfarande hemma. Jag bestämde mig för att ta en senare buss eftersom det blev så bråttom. Nu har jag hunnit packa väskan också eftersom jag ska gymma senare och jag inte kommer hem innan dess. Bussen jag ska åka med går om ca en kvart. Ha en bra dag! Jag är inte säker på när jag kommer hem, det beror helt på hur länge jag är med Natasha.

Puss


Snooze

God morgon!

Fy vad jag är seg idag. Jag ställe de klockan på halv nio men jag snoozade en timme så jag kom inye upp förrän halv tio. Om en timme ska jag åka till Kista och kolla efter lite kläder, vi har nämligen bestämt var vi ska åka på semester: Florens i Italien. Vi har inte bokat än eftersom vi inte är säkra på om Tobbe kan följa med eller inte men vi ska boka så snart vi vet. Tänk vad kul, då blir det lite värme. Tyvärr så ligger Florens mitt i landet så det blir väl inga strandbesök men vi får bo på hotell med pool. 

Jag tänkte gå och duscha nu. Som jag sa så ska jag till Kista. 13:00 ska jag träffa Natasha igen och efter det ska jag träna. Så jag har större delen av dagen planerad idag - det blir nog en lugn hemmakväll igen. 


En bild jag tog igår (eller i lördags) på promenaden med Millan, det var lite svårt att fota med en ivrig hund i koppel...

Vacker kväll







Panncakes

Nu mår jag mycket bättre än i morse. Jag tänkte skriva här för länge sen men Internet funkade inte så jag hade inte möjlighet.

Nu har Millan åkt hem och katterna är så lyckliga, jag tycker också det är rätt skönt om jag ska vara ärlig - jag gillar hundar men kliva upp åtta varje morgon är väl ingen höjdare.

Vi har haft en skön kväll...framför TV:n:) British open (golf-tävling) avgjordes idag och pappa och jag satt klistrade framför TV:n hela eftermiddagen.


Min lunch: pannkakor. Den här ser lite blek ut, de andra blev bättre, första blir alltid en blekfis;)


Katterna hade mysigt på balkongen med oss


Jag hade det också rätt skönt i kvällssolen

Nu börjar snart "Det sociala spelet" på TV 4 (tror jag) - har du inget bättre för dig så tycker jag att du kan se det:)

Illamående

Jag mår så illa just nu, jag vet inte vad det beror på faktiskt. Jag ska träffa Natasha om en timme så jag måste få i mig nåt så magen inte är helt tom, jag har gjort en smoothie men det är knappt så jag får i mig den (och då är det allvarligt).

För övrigt har jag inte gjort så mycket denna söndagsmorgon. Vid åtta var jag ute med Millan igen. Vi har även letat resor - vi vill iväg, vi får se vad det blir men jag hoppas det blir nåt. Alla verkar vilja åka bort nu för sista minuten är jättedyra (för att vara sista minuten).

Nu ska jag försöka få i mig min smootihe och sen måsta jag dra till hallonbergen och träffa Natasha. Ha en bra dag!

God natt

Nu är det dags för mig att sova. Jag har varit ute med Millan en sista gång så jag hoppas även hon är klar för att sova. Hom sover i päronens sovrum, så katterna får lite lugn och ro i mitt rum, så jag ska bära in henne dit nu tänkte jag. 

Måste ge katterna mat också!

God natt och sov gott (jag hoppas jag orkar upp imorgon för den sista morgonpromenaden med Millan, hon blir nämligen hämtad imorgon kväll).


En vacker blomma i Bergianska trädgården - där vi hade picknick i fredags


Pizza

Gissa vad det blev till middag; Pizza! Jag har varit sugen på det sen igår och nu fick jag det, en underbar pizza med parmaskinka och mozzarella samt färska tomater. 

Nu sitter jag och kollar på film igen: Mrs Doubtfire med Robin Williams - den är rätt bra, han är grym på röster! Innan var jag ute på en långpromenad med Millan, det behövdes efter pizzan och det var skönt i kvällssolen. 


Sötnosen:)


Tacos och Merci

Pappa och jag var och hälsade på en gammal bekant idag. Det var han som jag hjälpte med katten förrut - han var så snäll och gav mig en Merci-ask. Gottigott:):) 

Till lunch blev det Tacos och sen några chokladbitar från asken. Nu sitter pappa och kollar på golf: British open, det är ganska kul, jag har kollat lite grann - ska nog se lite mer. 

Annars har jag väl inte så mycket mer att säga för tillfället...



Från igår

God morgon!

Vid åtta gick jag upp och tog morgonpromenaden med Millan, jag måse erkänna att det var väldigt skönt att promenera så tidigt - det var lite kyla i luften men ändå varmt på något sätt. Nu sitter Smilla bredvid mig och tittar när jag skriver, Millan sitter på golvet och tittar upp på oss. Men nu sprang båda iväg, Smilla är såå skräckinjagande:P 

Jag har nu laddat in alla bilder från igår, man får passa på medan brorsan sover - då får man ha datorn i fred.


Vi hade ganska så tur med vädret


Millan var med på picknicken


Vi såg några jättesöta andungar - så gulliga. Men mamman var lite självisk, vi kastade i smulor till dem och mamman käkade upp nästa ALLT helt själv


Brorsan fick vara lite modell


Haha:)


Hela gänget - brorsan. pappa, mamma, Milla, Ann-Catrin och Mats (+ jag som tog bilden såklart)


En blom-bild måste jag få visa:) 

Nu ska jag äta frukost! Fler bilder kommer antagligen senare...

Bilder imorgon

Jag tänkte precis ladda in alla bilder men brorsan har imacen så jag får vänta till imorgon - det finns ett bättre redigeringprogram på den, om jag måste ljusa upp någon bild t.ex.

Jag har precis varit ute en kort stund med Millan. Hon kissade precis som jag ville - så duktig så. Sen busade vi runt på gräsmattan här utanför, det är en av de bästa sakerna med en hund. Att springa runt och jaga/bli jagad - man blir helt svettig men det är det värt. Hon blir så uppspelt också, biter i kopplet och morrar så där busigt.

Jag borde antagligen lägga mig nu eftersom jag måste ta en morgonpromenad imorgon också - kanske vid åtta. Pappa är morgonpigg och så men han säger att han skulle se så fånig ut om han kom där med Millan, hon är inte så manlig. Jag kan väl hålla med honom till viss del men det vore ju skönt att få sova lite längre. Men som tur är så är inte så många vakna den tiden så jag behöver inte bry mig om smink, det är bara att gå ut osminkad i pyjamasen och med fett hår. Det positiva är att jag får motion och jag sover inte bort hela dagen.

Oj vad onödigt lång avslutning det blev, nu ska jag inte snacka mer. God natt!


Så härlig

Jag säger bara en sak: jag älskar musikaler, både film och teater. Musik väcker så starka känslor, och ABBA-låtar gör en glad, de är så uppiggande.


Det var i alla fall en av de bästa filmerna på länge. Jag har ju sett musikalen tidigare, och jag älskar storyn och skådespelarna var jätteduktiga. Jag gillar Meryl Streep, hon är så duktig skådespelerska och faktiskt duktig på att sjunga också. Stellan Skarsgård var också med i filmen, han sjöng inte så mycket men det var väl kul att han var med på ett hörn (trots att han inte är en läckerbit direkt - han passade in i sammanhanget;)) Jag rekommenderar den om man behöver något som piggar upp, eller om man bara är sugen på att se en bra film.


Apropå Meryl Streep, hon är även med i Djävulen bär Prada - en av mina favvo-filmer.


Imorgon (eller ikväll) så kommer det upp lite bilder jag tagit själv, inte så många men några. Jag borde ta ut Millan på en sista kvällspromenad snart men det är nog inte så akut - jag tog en långpromenad vid nio-tiden.
Puss

Picknick

Vi ska alldeles strax åka iväg på picknick med min faster och hennes man - hoppas bara vädret håller sig fint! Både Millan och katterna är helt slut eftersom de legat på vakt hela morgonen, men nu har de sovit en stund. Millan får följa med oss nu.

Här kommer bara en bild på sötnosen:


Fler bilder kommer ikväll eller imorgon, både från picknicken och lite andra:)

Mycket gjort

Jag har fått mycket gjort idag - det är därför jag inte hunnit skriva nåt här, jag har haft så mycket annat att göra. Vid åtta gick jag ut med Millan på morgonpromenad. När jag kom tillbaka så åt jag frukost och gjorde mig i ordning. Sen cyklade jag ner till gymmet, tränade ca en timme och sen direkt till jobbet för att kolla schema och så. Det gick väldigt fort så jag kunde snart cykla hem igen från hallonbergen. Muffinsarna står i ugnen så jag har hunnit baka också. Snart ska jag hjälpa pappa med picknick-maten till idag. 

Jag tror förresten inte att jag har visat dessa bilder, jag tog dem för några veckor sen. Det är Smilla som hittat en ny leksak: en penna!










Hon är så söt min lilla älskling<3

Nu hör jag pappa hacka grönsaker i köket, jag ska gå och hjälpa honom så blir han glad:)

Millan är här

Nu har Millan, mina kusiners hund, kommit - jag ska vara hundvakt till söndag kväll. Hittills har det gått ganska bra med katterna och Millan, de fräser inte och Smilla är mest nyfiken. Millan är mer rädd för Smilla och Cassi än vad de är för henne.

Jag har tagit en kvällspromenad med Millan och nu är hon med mina föräldrar i deras sovrum, hon ska sova där inatt så Smilla får återhämta sig från sin lilla "utflykt".

Imorgon har jag massa saker planerade. Jag ska ta morgonpromenad med Millan, sen ska jag träna, åka förbi jobbet och kolla schemat, picknick och på kvällen blir det bio. Hela dagen är alltså planerad. Jag måste hinna baka också kom jag på nu, till picknicken, undra vad jag ska baka...hmm...

Jag ska snart sätta mig vid TV:n en stund till. Jag har precis sett Hell's Kitchen men ska se Scrubs om en stund, jag kommer vara helt fast vid den serien. Jonatan hade rätt: den är sjukt bra!

Nu måste jag leta recept så jag kommer på något att baka.
God natt (om jag inte skriver mer sen)!

Yes!

Jag tror det måste vara rekord för mig: Jag har packat upp min väska redan 4 dagar efter att jag kommit hem. Mina väskor brukar alltid stå typ 2 veckor innan jag packar upp den, jag tror det tog en månad eller två innan jag packade upp från Lofsdalen i våras. Men jag kan inte låta det stå så länge, jag åker ju till Göteborg om 1 1/2 vecka - tänk vad tiden går fort!

Om en kvart tror jag det är Top Model (gammal repris som jag inte sett) så jag ska nog kolla på det. 
Puss

Mysigt

Katterna ligger och sover och har det allmänt mysigt. Jag är så glad att vi hittade Smilla så hon slapp regnet, tjusiga damer kan ju inte vara ute i regn. 
Du stör mig...

Jag vill sova ifred

Jag ska också passa på att tipsa om en tävling som Maria har på sin blogg. Tävlingen hittar du HÄR
Fin-fina priser säger jag bara!



Mums!




Sent god morgon p g a panik!

Hello bloggen och alla blogg-läsare!

Jag vaknade för ganska länge sen men jag har inte orkat skriva något förrän nu, jag var tvungen att hämta mig lite från en grej som hände igår kväll; jag ska berätta. 

Jag tror klockan var runt tio. Mamma öppnade fönstret i hennes och pappas sovrum. Det var inte en lång stund och hon befann sig i rummet hela tiden. Sen stängde hon fönstret och en stund senare gick hon och pappa och la sig. Jag satt uppe till kanske halv tolv innan jag bestämde mig för att det var dags att sova. Jag hämtade Cassi och bar in henne i mitt rum. Sen gick jag ut i lägenheten och skulle hämta Smilla - men hon fanns ingenstans! Jag letade kanske en halvtimme men till slut väckte jag mamma. Pappa vaknade också. Vi letade överallt men hon fanns ingenstans. Till slut började mamma minnas att hon öppnat fönstret och vi började tro det värsta - att hon ramlat ner. Vi gick ut, kollade om vi såg några nedslagsmärken nedanför fönstret och vi letade i området - men hon var borta. Gissa om tårarna rann på mig! Vi skrev lappar och satte upp i alla trapphus. Sen gick vi och la oss, vi kunde ju inte hitta henne. Jag sov inte bra, vilket var ganska förväntat. Jag vaknade var femte minut och satte mig upp i sängen - kanske att Smilla hade gömt sig och satt där när jag vaknade, men nej det gjorde hon inte. Vid halv sju gick jag upp. Mamma kom upp en halvtimme och sa att det fanns tassavtryck på fönsterbrädan utanför fönstret, då hade det värsta tänkbara inträffat. Jag kunde inte tro det och tårarna kunde inte sluta komma. Jag gick ut och fortsatte leta, jag ropade och ropade men ingen Smilla. Jag kunde inte tro att det var sant. MEN; när mamma skulle åka till jobbet så tog hon en tur förbi några radhus och hon ropade på Smilla. Då hör hon en fjuttigt litet mjau från en buske: och där är hon! Helt oskadd. Jag blev så lycklig när det ringde på dörren och mamma öppnar och ropar titta vem jag hittade. Cassi var också helt överlycklig för hon hade ropat efter Smilla hela natten. Hon är så modig den lilla tjejen, hon är helt oskadd, hon var hungrig och hon gick på lådan det första hon gjorde men hon verkar inte det minsta rädd. (Kanske ska tillägga att hon klarade alltså ett fall på 6-7 meter utan att ge ifrån sig ett ljud samt en natt ute i kylan, tur att det inte är december säger jag bara.)

Tankarna kan inte sluta snurra, tänk om jag hade förlorat henne, då hade jag aldrig förlåtit mig själv. Vi kommer ALDRIG mer öppna fönstret kan jag ju säga med all säkerhet. 

Nu har den värsta paniken lagt sig och jag mår helt ok efter denna skräckupplevelse.

Nu ska jag kolla klart på min film tillsammans med min kladdkaka:):)

Crowned och Project Runway...

...som alltid på onsdagskvällar. Det är så skönt att bara sitta och kolla på sina TV-program i fred. En liten tradition jag har på onsdagar. Nu sitter jag och kollar på Scrubs igen, det är riktigt kul. 

Jag måste förresten visa en några bilder från när jag skulle packa inför våran trip till Strängnäs, jag hade nämligen pack-hjälp:

Cassi, alltid lika hjälpsam


Smilla också

En sak jag funderat över idag är: Hur hittar man motivationen? Jag försökte ju i början av månaden men jag hittar ingen motivation till att dra ner på mitt socker-intag, men jag är i stort behov av det. Var finns motivationen? Om någon vet: snälla hjälp mig!

God natt!

Hemma hos Linda

Nu sitter jag hemma hos Linda, vi ska kolla lite videoklipp på Youtube tänkte vi, typ Johan Glans - han är så skön! Vi har varit vid vattnet men det var bara Linda som badade, det här kanske låter konstigt men jag fryser typ. Men nu sitter jag här med mitt Rooibos-te så jag blir lite varm.

Träningen gick sådär. Jag klarade mig igenom alla övningar men jag var riktigt trött, kanske för att jag inte sov så mycket i natt - musklerna var helt orkeslösa. Men som sagt, jag klarade det hyffsat.

Sen måste jag bara berätta en sak som hände på tunnelbanan, igen... För några veckor sen berättade jag att en kille i
20-års-åldern hade kommit fram och sagt att jag var söt. Idag hände samma sak, en man kom fram till mig, kollade på mig en stund sen sa han att jag var söt och fin. Grejen är bara att för några veckor sen blev jag lite smickrad eftersom det var en ung kille, idag var det en man i 50-års-åldern, så idag blev jag bara äcklad om jag ska vara ärlig.

Nu ska vi kolla på Youtube-video-klipp och ha lite skoj:)!

En timme tidigare

God morgon!

Idag ska jag först träna och sen möta upp Linda och följa med henne ut på Ingarö. Vi skulle ha träffats 13:00 men det blev ändring så vi ska träffas 12:00 istället, vilket betyder att jag måste gå upp en timme tidigare för att hinna träna. Det går väl ganska så bra men jag är väldigt seg, jag gick ju och la mig först vid ett-tiden i natt. Jag har egentligen inte så mycket tid till att skriva nu för jag måste hinna göra mig klar och packa innan jag ska åka. Jag vill cykla till hallonbergen men jag orkar inte släpa med mig cykel-hjälmen hela dagen, det kommer sluta med att jag glömmer den någonstans. Så jag får ta bussen. Jag kan ju alltid cykla lite på gymmet:) Nu är det förresten bara en dag kvar innan Millan kommer som jag ska vara hundvakt åt, det ska bli så roligt. 

Nu måste jag skynda mig på om jag ska hinna bli klar. Ha en skön dag!

Kvällslista

Jag fick bara ett ryck att göra en lista som jag hittade på Tinas blogg. Så här kommer en liten kvällslista:

Dagens fundering: Vad ska jag söka för nytt jobb?

Dagens mående: Ganska bra. Väldigt trött och seg, fick ett litet utbrott när jag fick SMS från chefen men det gick över ganska så snabbt
Dagens frisyr: Det vanliga: utsläppt, kan inte ha så mycket mer med den här frisyren
Dagens smink: Mascara
Dagens klädsel: Gråa leggings från Cubus (tror jag) och en stor t-shirt (svart med vitt tryck) från Åhléns
Dagens händelse: Rejäl tillsägning via SMS från chefen
Dagens vill ha: En lång sommarklänning med massor av blommor på och en kortare sommarklänning
Dagens inspiration: Fotobloggar, jag får sån lust att fota, men idag har jag verkligen varit seg...
Dagens saknad: Något att göra
Dagens borde: Packa upp från Strängnäs
Dagens köp: Ingenting faktiskt, har knappt lämnat huset idag (fast jag borde ha gjort det)
Dagens mat: Fyra mackor, fil och flingor, glass, smoothie. Det var väl i princip det - mackorna har jag visserligen spridit ut under dagen så jag åt inte alla på en gång.

En äldre bild men jag har inte förändrats så speciellt mycket de senaste månaderna så jag så väl ut ungefär såhär idag, lika trött men andra kläder...

Nu säger jag god natt på riktigt!


Scrubs

I både fredags och igår så pratade jag med Jonatan och han var helt chockad över att jag aldrig sett Scrubs i hela mitt liv. Jag är faktiskt också rätt förvånad eftersom jag älskar komediserier som utspelar sig på sjukhus. Idag så såg jag i alla fall mitt första avsnitt av Scrubs, det gick på 6:an - och jag blev ganska så förtjust i det. Man kanske ska införskaffa säsong 1 och börja kolla, jag ligger dock lite efter eftersom det är säsong 7 som visas nu. Men jag tror jag ska börja se det:)

Scrubs-gänget

Jag har också kollat upp vad filmen hette som vi såg igår natt, det hette: Edward Scissorhands. Huvudperson är Jonny Depp, jag gillar verkligen honom, och han är så grym på att spela så olika roller. Allt från Pirates of the Caribbean till Kalle och chokladfabriken. Han är grym helt enkelt! Här kan du läsa om filmen: http://www.lovefilm.se/film/15049-Edward+Scissorhands.do . Att Tim Burton är regissör gör inte filmen sämre precis - denna film kan jag rekommendera, lite gullig men samtidigt lite dyster på ett bra sätt.


Johnny Depp som Edward

Nu ska jag snart gå och lägga mig, imorgon blir det gymmet på morgonen och sen ska jag träffa Linda - är det fint väder så kan det bli årets första dopp imorgon (pinsamt jag vet men jag är inte så mycket för att bada).
God natt!

Jag är överlycklig

Jag har förälskat mig i en glass: Carte d'or fever for chocolate. För någon månad sen så försvann den typ från prisxtra och jag hittade den inte någon annanstans heller. MEN; idag när vi var och handlade så fanns den där. Gissa om jag blev glad. Min stora svaghet här i livet är choklad och den här glassen är himmelsk: PROVA DEN!

Nu ska jag hitta på nåt kul kanske:)


Jag är så lat och irriterad

Ush, jag är verkligen lat. Men jag känner verkligen att jag inte har några krafter alls just nu. Jag har inte fått någonting gjort på min att-göra-lista idag. Jag är bara trött trött trött.

Jag är ganska så irriterad också och vill bara säga upp mig från jobbet nu. Jag har försökt ring jobbet flera gånger idag för att skriva upp när jag kan jobba nästa vecka men jag fick inte tag på någon. Sen får jag ett SMS från chefen där han frågar om jag inte ska jobba nästa vecka. Jag förklarar hur det ligger till och jag får skicka mina tider via SMS, men jag får ändå ett irriterat SMS från honom där han skriver att jag måste skriva upp mig i tid nästa gång. Jag ber om ursäkt och säger vänligt att tisdag brukar vara sista dagen att skriva upp sig så jag trodde inte det var någon fara men jag bad om ursäkt igen. Jag frågar också när listan för näst-nästa vecka kommer upp så jag kan skriva upp mig på det i tid. Han säger att det redan sitter uppe så jag ringer till jobbet och ber om hjälp med att skriva upp mig men de säger att det inte finns någon lista. Jag säger att jag ska ringa någon annan dag. Men jag orkar inte jaga dem mer så nu åker jag in på fredag och fixar det där och så hoppas jag att schemat för nästa vecka är klart så jag kan kolla det samtidigt. Jag orkar inte mer krångel, vill bara säga upp mig nu. Jag vet att jag klagar mycket på mitt jobb och att jag ska vara glad som har ett jobb över huvud taget men jag är så trött på alltihopa, så för tillfället skulle det nästan kännas bättre om jag inte hade ett jobb. Men jag får inte säga upp mig för mamma och pappa. Jag gillar verkligen inte deras system när det gäller schemat, det är alltid en massa krångel med det. 

Nu känns det dock lite bättre när jag har fått skriva av mig. Inget mer klagande.

Jag har inte så stor lust att skriva mer nu, jag vill bara skrika. Jag skriver mer sen när jag lugnat ner mig. Men jag säger bara en sak: fortsätter det så här så är jag nästa person som säger upp mig på Burger King!

Tisdag

God morgon, eller god förmiddag man kanske säger såhär dags!

Jag vaknade kanske vid halv elva, så jag har inte sovit bort hela dagen, men nu har jag suttit och häckat vid datorn i någon timme så jag känner att det är dags att göra nåt. Mina planer för idag ser ut såhär:
- Packa upp (innan det är dags att packa igen om två veckor)
- Ta en tur till Kista för att:
-
Leta lite kläder
- Köpa smink
- Gå förbi jobbet (jag glömde ringa igår)
- Köpa kattmat

Ja, det var väl planerna för idag. Inte så mycket men det lär väl någon timme innan jag tar mig iväg, det är skönt att inte ha så mycket planerat hela tiden.

Jag ska försöka få upp lite bilder idag också, jag måste kolla vad jag har för några.

Kramar!

/Hanna

Ett nattinlägg

Det är inte så ofta jag är uppe så här sent men vi hade en så trevlig kväll så jag får offra lite av förmiddagen till att sova (det är faktiskt inte så sent än). Vi var åtta personer, och det var ganska lagom så här en måndag-kväll. Det var två från skåne, jag älskar verkligen skånskan, och så var det Tina, Jonatan, Stefan, Tobbe, Bea och jag. Vid halv elva-elva så var några tvugna att dra för att hinna med sista bussen och Jonatan ska jobba imorgon (eller idag är det ju nu) men vi andra hyrde film via TV:n, jag kom inte ihåg vad den hette (kan ta reda på det) men det var rätt bra, ganska så gullig faktiskt:)

Nu däremot ska jag sova, jag blev så trött av att kolla på film. God natt!

Puss!

Träning

Det var riktigt skönt att träna, precis som jag trodde. Jag kände mig ganska seg men jag klarade alla övningar. Jag tog cykeln till och från gymmet så jag fick lite träning då också. Jag åkte även till Willy:s och handlade lite lunch. 

Nu har jag precis sett Cityakuten. Det blir en ganska lugn eftermiddag men sen ikväll kommer några kompisar över, jag vet inte riktigt vilka än, det lär jag se då. Vi ska äta och ha lite trevligt. 

Nu har jag inte så mycket mer att skriva för tillfället...

Dags att göra nåt vettigt

Nu är det dags för mig att göra nåt vettigt. Jag har ätit frukost så jag ska nog börja dra mig mot gymmet nu. 

Jag glömde förresten säga att jag ska få vara hundvakt åt mina kusiners underbara hund, torsdag kväll-söndag kväll. Det ska bli riktigt kul faktiskt. Lite lagom sådär. Det är skönt att få ha henne själv för när en av mina kusiner är med så är hon så överbeskyddande så jag får knappt hålla kopplet, hon tror typ att jag ska släppa ut henne i trafiken. Jag hoppas i alla fall på fint väder till helgen så jag kan ta långa och sköna promenader i motionsspåren.

Nu ska jag göra mig klar för att träna.

PS. Jag vill verkligen inte ringa jobbet, jag åker hellre dit, men om de då inte satt upp någon lista så känns det jättefånigt att komma dit. Nej, jag måste ringa, men jag väntar till i eftermiddag, för arbetsledaren som jobbar på förmiddagen pratar så otydligt så jag fattar inte ett ord av vad han säger. Det är pinsamt för både honom och mig. DS.


Nu är jag utvilad

Ni kan inte förstå vad skönt det var att få sova i sin egna säng. Jag gick och la mig redan halv elva men jag läste säkert en timme så det blev inte supertidigt men idag kunde jag sova så länge jag ville så det var lugnt. Jag ska ta och äta frukos nu hade jag tänkt, sen ska jag träna. Jag måste också ringa jobbet och kolla om listan där man skriver upp när man kan jobba har kommit upp på anslagstavlan. Ush, jag får alltid ångest när jag ska ringa jobbet men jag måste ju. Frågar de om jag kan jobba denna vecka så blir det ett NEJ!

Frukost nästa!

Jag är tillbaka

Hej allihopa! Nu är jag tillbaka från Strängnäs och jag går inte in på några detaljer men jag hade en härlig och underbar helg!

Allt är bra med mig. Jag har haft ont i magen och mått illa några dagar nu men jag hoppas det går över med lite träning imorgon. Jag har saknat gymmet och längtar till nästa dag på gymmet - skönt att det inte är tvärtom:)

Nu sitter jag framför TV:n och häckar, har inte kollat på TV på hela helgen. Tyvärr är det inte så mycket bra så jag kollar på idol-repriser från 2006, men jag funderar starkt på att hyra film eller nåt. Vi kan ju hyra film via TV:n, det är riktigt skönt. 

Även fast jag hade det bra så är det skönt att vara hemma, borta bra men hemma bäst. Jag och camping är inte bästa vänner direkt - jag är mer hotell-tjejen men badkar och frukost-buffé. Jag hade saknat katterna också, och de hade saknat mig:) Tyvärr så glömde jag kameran så inga bilder denna gång, jag ska försöka kompensera det någon gång. 
Nu ska jag fortsätta mitt trista TV-tittande.
Puss

Jag insåg just vad klockan var

Hjälp vad tiden går fort. Jag insåg just vad klockan var och känner en mindre panik. Jag ska åka om 45 minuter och jag är inte klar än. Det här blir sista inlägget innan söndag. Jag tänkte jag skulle få upp några bilder till idag men det får bli på söndag eller måndag då.

Jag är nästan klar med packandet men jag och mamma åkte iväg och käkade lunch så vi blev tydligen borta ett tag. Ha det så bra allihopa så hörs vi på söndag!

Kramar Hanna

Jag är så lycklig

För några dagar sen skrev jag att jag var så lycklig för jag hade lite hemliga planer på gång, nu är jag ännu lyckligare för det ser ut som det verkligen blir av, men jag kommer tyvärr inte avslöja något förrän det är helt bestämt - så ni får vänta tills slutet av juli/början av augusti - då kommer det vara bestämt. Men jag hoppas det blir som jag önskar. Jag vet att det är onödigt att skriva här om ni ändå inte får veta vad det handlar om men ibland är det kul att vara lite hemlighetsfull - och jag är så glad just nu så det är svårt att hålla det inne. 

God morgon förresten. Jag är så uppe i varv så jag inte ens säger det. Jag gick upp för en timme sen och jag är i full gång med att förbereda inför vår trip till Strängnäs. Jag började packa igår så nu har jag kommit igång. Men städerskan kommer vid tolv, jag hoppas jag har det mesta klart då. 

Nu, åter till packandet och matlagandet! 


Det är så härligt väder även idag, inte supervarmt (å andra sidan så är klockan bara tio) men sol och blå himmel

Listan är klar i alla fall

Jag har fortfarande inte packat men det hinner jag imorgon, hoppas jag. Jag har i alla fall skrivit listan klart, tror jag, hoppas jag inte glömt nåt. Jag får gå upp tidigt. Städerskan ska komma också så jag får inte vara ivägen för henne. Ah, jag vet inte hur detta ska gå, jag har så mycket att fixa, jag kanske borde börja ikväll redan? Jag får se.

Jag har tillbringat större delen av kvällen framför TV:n, vilket inte var det smartaste men det var skönt att bara slappa. Jag har sett: Crowned, Leila bakar och Project runway - skoj skoj!

Nu är frågan: sova eller packa?

Jag ska vara ärlig...

...jag har inte börjat packa än. Jag vet, pinsamt, men jag har bara inte orkat. Jag måste först och främst skriva en packlista, jag är verkligen en list-människa. Var jag än ska och vad jag än ska göra så måste jag skriva en lista. Det är så skönt att kunna pricka av när man har klarat av en grej på listan.

Det jag har gjort är att jag har ätit middag, suttit vid datorn och vid TV:n. Jag har bland annat sett "Extreme Home Makeover" och vid åtta är det "Crowned".

Jag har även tagit några nya bilder på katterna, tyvärr är det inte de bästa, jag håller fortfarande på att lära mig att ställa in allt rätt så på vissa är det lite konstigt ljus men någon dag ska jag ta tag i mitt intresse och gå en kurs så jag kan njuta mer av att fota. Ja ja, nog med bortförklaringar. De är ju lika söta trots att bilderna inte är de bästa.

Cassi:


Smilla:



Nu ska jag läsa lite bloggar av några som verkligen kan det där med fotografering.
Ha en bra kväll!

Promenad med katterna

Jag har nyss kommit tillbaka från en promenad med katterna. Det var lite krångligt att ta ut båda samtidigt eftersom de inte riktigt vill gå åt samma håll och Cassi är mer van med sele en Smilla. Så jag får nog öva Smilla lite mer i att gå i sele innan jag tar ut båda samtidigt igen. Det var sjukt mycket mygg i skogen - vilket resulterade i ca tio myggbett över hela kroppen. De syns så väl på mig också eftersom jag är känslig mot allt som har med huden att göra.

Nu borde jag städa mitt rum, får se om jag orkar i värmen. Jag måste också börja packa, men tåget går inte förrän tio i fyra imorgon så jag har lite tid då också.

Ha det skönt i värmen!

Träna

God morgon!
Jag ska dra iväg till gymmet om tio minuter för ett härligt träningspass, får se om jag får med mig brorsan eller inte - är lite tveksam till det. Sen ska jag hämta cyklen på reparation, det är mycket finare väder idag, så jag kan cykla hem den. Sen har jag massor att fixa. Jag drar nämligen till Strängnäs - en helg med massa underbara vänner. Jag ska bo i husvagn med några favvo-tjejer! 
 
Har inte tid att skriva nu, bussen går strax, men jag rapporterar mer senare!
Kram

God natt

Jag sa ju inte god natt i förra inlägget + att jag kände för att lägga ut bilder, gamla bilder, men det är väl roligare att kolla på bilder än att bara läsa massa text; så varsågod (jag bjuder på detta):


Så här kul hade jag och Linda förra sommaren:)


Mina kusiners underbara hund som jag hoppas på att få vara hundvakt till i sommar


Som sagt, kul hade vi...haha. Det här var på vår brygga i Aspvik. Vårt tillfälliga hus över sommaren låg där.


Fler studsmattsbilder...

Nu har jag skämt ut mig tillräckligt för ikväll. God natt!

Min favvo...

Jag tänkte bjuda på en lista så här på tisdagskvällen, har ändå inget vettigt för mig. Satt och kollade på Grease 2 men brorsan ville se golf så jag kan se klart nån annan dag.

...musik? Lite av varje, ej hårdrock men annars det mesta
...film? Catch me if you can (detta är ett undantag, annars romantiska komedier)
...djur? Katt
...klädstil? Jag vet inte, enkel, ledig men matchande, neutral
...klädaffär? Typ H&M (jag vet att jag är tråkig)
...skådespelare? Katherine Heigl (för tillf'ället i alla fall)
...färg? Röd, vit och svart
...mat? Tacos - med ALLA tänkbara ingredienser
...blomma? Röda rosor
...land? Svårt... Thailand kanske, men jag vill bo här i Sverige
...bok? "Glöm att ni har en dotter"

Puss


Bokat

Nu är det bokat: Resan till Göteborg. Tänka vad underbart, flera dagar med bara tjejerna. Inga föräldrar, ingenting. Det blir jag, Tina, Linda och Linnea. Vi ska vara borta onsdag kväll (30 juli) till lördag förmiddag (2 augusti). Vi flyger båda vägarna så det tar bara en timme, ibland är man glad att pengar inte är nåt problem. Det blir i alla fall Liseberg nån dag (hoppas på bra väder) och utforska stan en annan dag.

TV nästa!

Gissa vad!

Jag fick jobba över. Visserligen bara en timme men de undrade om jag kunde jobba till fem, men jag sa att jag bara kunde stanna en timme jag har ju faktiskt semester. Nu ska jag boka lite resor och så där. Än så länge har jag bara Sverige-resor planerade, förhoppningsvis så blir det någon sista minuten till värmen - det beror på vädret här och priserna på sista minuten.

Jobbet gick för övrigt bra. Det var folk i princip hela tiden men inte supermycket, inga långa köer. Alldeles lagom var det.

Nu sitter Smilla bredvid mig igen och tittar på mig när hon skriver, hon är för söt<3

Nu ska jag fixa lite smågrejer. Får se om jag hämtar cyklen idag, har ingen lust att cykla i regn.

God morgon

Den här dagen blir nog ganska bra trots att jag jobbar. Jag har bland annat världens sötaste katter. Smilla sitter bredvid mig här vid datoron och försöker jaga muspekaren - så sött. Mamma släppte även ut dem från mitt rum imorse men de ville snabbt in igen (mamma var tvungen att släppa in och ut dem flera gånger, de klarar sig inte utan mig) Jag sov visserligen men mamma berättade. Nu slickar Smilla i sig resterna av min fil som står framför mig:)

Min älskling Cassi


Min älskling Smilla

Jag ska snart göra mig i ordning så jag vågar visa mig offentligt:) Bara tvätta av mig och ta på lite mascara, sen är jag klar. Sen blir det tre timmar jobb (hoppas jag slipper jobba över). Vid fyra ska jag hämta min cykel också, den har varit på lagning så nu borde den funka perfekt - jag kommer inte låna ut den till brorsan igen, det var nämligen han som pajade den från början.

Nu har jag inte tid att sitta här mer. Måste fixa mig och packa väskan (det lilla som ska med). Ha en super-dag!

Cold case, CSI, Jordan

Jag vet inte vad det är; jag råkar bara vara väldigt förtjust i kriminalserier. Vad är det egentligen att gilla frågar jag mig själv? Spänningen? att det är så oförutsägbart? det logiska men samtidigt ologiska? Jag vet inte. Ikväll har jag i alla fall sett Cold case, CSI NY och Jordan rättsläkare. Jag har för övrigt haft ganska så tråkigt, ingenting att göra på eftermiddagen - jag måste planera mer så jag inte bara sitter hemma och häckar.

Jag är samtidigt väldigt glad för tillfället, jag har nämligen en sak på gång just nu men det får förbli en hemlighet ca 2 veckor till, om jag kan hålla mig. Jag vet; jag är elak - men jag är glad i alla fall:)

Som jag berättat så är det jobb som gäller imorgon, men bara över lunchen så det är väl helt ok.

God natt!

Jag, från förra sommaren, som ni ser i bakgrunden så höll vi på att packa inför flytten. Jag har förändrats något enormt sen förra sommaren, både utseendemässigt men framför allt min personliget.

De slutar aldrig störa

Jag blir galen på mitt jobb! De slutar aldrig störa. Jag kollade precis mobilen och skulle se om jag hade fått svar via sms från Linda, då ser jag att jobbet har ringt. Inte har de lämnat nåt meddelande heller. Visst, jag ska jobba imorgon, men egentligen har jag semester den här veckan! Sluta störa mig, jag orkar inte mer samtal från er!

Annars har dagen varit bra. Träningen gick bra, det var skönt. Jag har också gått i Kista lite, ätit Pytt i Panna till lunch och sett förtrollad. Nu ska jag slappa.
Kram

Regn

God morgon!
Idag regnar det här, visst är det härligt? Eller, jag skulle kunna klara mig utan det. Samtidigt är det ganska mysigt, speciellt om man är inomhus.

Mina planer för idag är:
- Träna
- Åka till Kista och kolla lite på rean
- ??

Eftersom det regnar så tar jag bussen till gymmet, annars hade jag tänkt att gå, men jag har ingen lust att vara dyngsur när jag kommer fram.

Min buss går om en halvtimme, jag ska ta på mig kläder och packa väskan. Ha en bra dag i regnet!

Spänning

Jag och mamma såg slutet på en film som hette "Gravid vid 16" eller nåt sånt, det slutade med att båda satt och storbölade i slutet, det var så sorgligt, både lyckligt och sorgligt slut på samma gång.

Nu sitter jag och kollar på "America's most smartest model" men nu är det reklam, det är så spännande - snart ska de presentera vinnaren.

Jag säger god natt nu för jag tror inte jag skriver mer idag, ska nog kolla på en film efter det här eller så lägger jag mig direkt, hmm, jag får se hur jag gör. Men i alla fall, nu ska jag sluta pladdra strunt. God natt och sov gott!

Jag är sämst...

...på att säga nej. Jag jobbade ju idag och såklart ska de fråga om jag kan jobba lunchen på tisdag. Och SÅKLART så kan jag inte säga nej så nu jag ska jobba 11:15-14:00 på tisdag. På min semester! Men jag har ju ändå inget annat planerat då. Men jag måste öva på att säga NEJ.

Jobbet gick bra idag. Det var jättelite folk men det kom en rusch vid sex så jag kunde bara sluta en halvtimme tidigare. Mamma var i kista så vi träffades när jag slutat och åt. Jag ville bara ha nåt enkelt så jag tänkte köpa en burrito på Taco Bar men de var sjyssta och bjöd så jag slapp betala:) Sen gick vi i några affärer.

Klockan 21:55 ikväll är det final (tror jag) av ett program som jag följt under våren/sommaren: America's most smartest model, på tv400. Jag tycker det är jätteroligt och jag ska självklart se det.

Imorgon ska jag träna (jag längtar faktiskt), det ska bli så skönt och det känns mycket lättare eftersom jag har fått ett program så vet jag vad jag ska göra när jag kommer dit, jag är inte helt lost bland alla maskiner.

Nu ska jag läsa lite bloggar och spana in de vanliga hemsidorna.

Jobb, Jobb, Jobb

Idag är sista jobbdagen innan två veckors semester. Jag vet att jag inte har jobbat så mycket denna vecka men att vara helt fri, utan att de ringer från jobbet och frågar "kan du hoppa in?" är så skönt. Jag behöver inte tänka något alls på jobbet.

Jag jobbar i alla fall 13:00-19:00, ett helt ok pass. Om det är lite folk kan jag nog få sluta tidigare också men jag är tveksam till det eftersom det inte är något höjdar-väder precis.

Jag sitter och tittar på arbetsförmedlingen, men det är hopplöst. För det första: Deras nya hemsida är helt värdelös, man hittar ingenting och för det andra: Vad ska jag jobba med? Jag vill ha ett jobb även om jag kanske inte vill jobba så ofta eftersom jag vill lägga min tid på annat. Jobbet är inte lika viktigt längre men jag vill inte gå utan för jag klarar mig inte på 1000 kr/månad (studiebidraget). Jag måste finslipa på mitt CV och personliga brev så får vi se var det skickas.

Nu ska jag göra mig i ordning så jag inte behöver stressa till jobbet. Ha det bra idag!
Kram


God natt

Dagen har varit lugn och skön. Efter att jag bakade så åt vi lunch och vid halv sju så hade vi picknick här i Sumpan. Mina mockarutor var supergoda och uppskattade. När jag kollade på mobilen vid kvart över nio så jag att jobbet hade ringt typ 2-3 gånger. Jag blev nervös och rädd att jag var tvungen att börja tidigare imorgon men de hade lämnat ett meddelande och de var snälla och påminde vilka tider jag jobbar imorgon (13-19). Det är nåt nytt de har börjat med, ringa alla och påminna om när det jobbar, det är bra för det är flera som inte kommit vissa dagar.

Jag håller för fullt på att leta nytt jobb nu men jag vet inte vad jag ska söka så det är lite svårt, får se vad jag hittar.

Som sagt, imorgon jobbar jag 13:00-19:00. Ett ganska kort pass och skönt att inte jobba sent för en gångs skull. Sen har jag SEMESTER!

Nu ska jag sova, är så trött, ska bara kolla när jag måste åka imorgon, skönt att bussarna går igen.
God natt och sov gott!

God morgon

...eller god förmiddag.
Jag har ingen stor skrivarlust idag så idag blir det nog inte så många inlägg. Kan bara berätta att vi ska på picknick ikväll, så jag har precis bakat mockarutor, eller snoddas. De blev jättefina, och förhoppningsvis goda. Jag har också städat diskbänken igen, det är som terapi för mig. Jag kan ta det i min takt och man ser resultat snabbt.

Får se vad jag hittar på nu, borde kanske duscha - det är så varmt i vår lägenhet!
Igår hyrde jag film på kvällen: På smällen. Den var helt ok.
Hanna

"Du är söt"

Idag har jag gjort massor med saker känns det som. Mamma, pappa och jag cyklade iväg på förmiddagen. Jag hade shorts och min tubtopp för att få lite färg. Vi stannade och åt på ett mysigt café - jag åt laxpaj.

Mysigt café med god mat

Sen cyklade vi vidare till hagaparken för att sola.


I hagaparken

Jag blev dock snabbt rastlös. Vi fikade lite och jag tog en cykeltur och tog även lite bilder men jag ville inte vara kvar där. Så jag cyklade till ulriksdal och tog pendeln för att åka till Älvsjö - det blev alltså ett besök på hundmässan. Det var jättesöta hundar men jag fattade ingenting om hur bedömningssystemet var uppbyggt, men det gjorde inte så mycket. Eftersom jag inte hade planerat att åka dit hade jag bara "reseobjektivet", därför blev det inte så mycket bilder.


Hund-showen

På hemvägen så krånglade allt. Först var tåget försenat, sen fick vi reda på att tåget bara skulle gå till centralen. Jag var ju tvungen att åka till ulriksdal eftersom jag ställt cyklen där. Av vid centralen och så vänta i typ 10 minuter på nästa tåg. När jag stod där och väntade så var jag irriterad på allt: mycket folk, trångt, varmt och förseningar. Men jag blev snabbt på bättre humör. Jag stod och lyssnade på ipoden, plötsligt kommer det fram en kille och säger nåt till mig. Jag hör inte så jag tar av mig hörlurarna och frågar vad han sa, så han upprepar: "Du är söt". Det tycker jag var gulligt gjort, modigt att våga gå fram till en främmande människa och säga det:)
När jag kom till ulriksdal var jag så glad, äntligen framme. Nu är jag helt slut, jag har cyklat mycket och det har varit så varmt (men skönt). Jag har hunnit äta middag också.

Ha det skönt i sommarvärmen, smält inte bort;)

Ändrade planer

Man ska inte planera så mycket på sommaren, det blir aldrig som man tänkt sig. Idag skulle jag träna och sen åka till den där stora hund-showen - det blir inte av. Eftersom det är så underbart väder så ska jag, mamma och pappa ta en lång cykeltur och lägga oss och sola. Vi ska även äta på nåt mysigt café eller restaurang. Kameran får följa med.

Jag tänkte ändå bara träna kondition på gymmet idag, då kan jag lika gärna göra det ute. Vi har lämnat in min cykel på reparation men den är klar först på tisdag så jag får använda mammas förra cykel. Den är inte bäst men den funkar.

Nu ska jag inte sitta inne och häcka längre, ut i solen och njut!

När bröd är som bäst

Ni som känner mig vet att jag älskar bröd, jag äter mycket hellre bröd än pasta, ris, osv. Vet ni när bröd är som bäst? När det är nybakt såklart. Det kanske låter konstigt men vid nio-halv tio ikväll fick jag ett infall att jag skulle baka. Sagt och gjort. Så nu har jag precis ätit supergott nybakt bröd med bregott och ost på. Mums! Jag gillar nattmackor=dålig vana. Men man kan inte ändra på allt, en sak i taget.

Jag vet att det inte blivit några bilder idag, och jag ska försöka skärpa mig. Imorgon ska jag till den där hundshowen på Stockholmsmässan i Älvsjö, förhoppningsvis blir det lite bilder där - kameran följer i alla fall med.

Nu ska jag snaaart sova, ska fixa lite först. Jag får så mycket energi på kvällen och jag kommer på så mycket att göra då. Men jag säger god natt nu i alla fall. Sov gott!

Träningen

Så här mycket har jag motionerat idag (man måste ju få skryta lite:P):
- Promenad på ca 30 min
- Promenad på 15 min x2
- Cykeltur på 15 min x2
- Styrketräning inklusive uppvärmning, ca 1 timme

Det var kul att träna på gym igen. Jag hade ju bokat en introduktion så jag fick hjälp att skapa ett träningsprogram. Så vi gjorde ett program med vilka maskiner jag ska använda och vad jag ska tänka på. Det ska jag göra 2-3 gånger per vecka och det går igenom hela kroppen. Jag får dock inte köra det två dagar i rad eftersom musklerna måste vila men jag ska till gymmet imorgon i alla fall, jag kan köra konditionsträning.

Kram

Det var skönt

Det var så skönt att träna igen. Det var ett bra tag sen jag tränade på riktigt - det måste ha varit vecka 16 och 17 senast när vi hade praktik. Jag känner mig väldigt duktig idag, jag har motionerat så mycket, nu gäller det bara att fortsätta så här. Jag ska försöka träna 2-3 gånger på gymmet/vecka. 

Nu ska jag kolla på TV. Berättar mer sen om själva träningen.

Promenera

Idag har jag gått mycket. På förmiddagen gick jag 2.5 km (motionsslingan) och sen har jag även gått till och från hallonbergen, har bland annat köpt hallon och banan så jag kan tillfredsställa mitt smoothie-behov. Nu har jag dock fixat mammas cykel (eftersom brorsan fixade punka på min) så jag kan cykla till och från gymmet idag. Jag ska snart cykla, kanske vid halv fem. Jag behöver inte vara där lång tid innan, jag tänkte inte byta om eftersom jag cyklar så lär jag ändå bli lite svettig.

Till lunch har jag ätit potatisbullar med lingonsylt och stekt skinka - gott! Ingen smoothie till lunch men garanterat en ikväll.

Ha det bra så skriver jag mer ikväll!
Kram
Hanna

Gissa vad jag åt till frukost :)

...en smoothie, och en skinkmacka. Jag älskar verkligen smoothies och eftersom jag inte tillsätter nåt socker så är det nyttigt.

Idag skulle jag ha ätit lunch med pappa på hans jobb men det blev för stressigt och det var ingen speciell mat att hurra över så det får bli en annan dag. Jag har dessutom precis ätit frukost. Det enda jag har planerat idag är väl att få den där introduktionen på gymmet vid fem. Jag tror att jag ska ta en promenad nu på förmiddagen också om det inte är för varmt ute.

Vad ska jag hitta på nu da? Ja, ingen aning. Men det är rätt skönt med sådana dagar också. Jag skriver mer senare när jag har nåt att skriva.

Puss

Bedtime!

Dags för mig att gå och sova nu. Jag kollade på project runway, alltid lika kul, och sen har jag sett lite golf och suttit en stund vid datorn. Har även noppat ögonbrynen och rakat benen samt klippt ner mina naglar lite så jag kan jobba - det finns ju en maxgräns på hur långa naglar man får ha på Burger King (och andra ställen där man hanterar mat).

God natt!

Cupcakes

Jag har nu på kvällen tagit en lång promenad. Vi har ju motionsspår utanför dörren i princip och jag valde femman idag (5 km). Det var så skönt, bara jag och min kära ipod. Jag tänkte jogga men det gick segt eftersom jag hade ätit precis n - muffins! De var riktigt goda. Jag gjorde två sorter: Choklad och citron. Jag har även sett på Crowned på trean, det är rätt kul faktiskt.
 
Det var så fint väder idag så vi satt på balkongen och åt och fikade.

Mina smarriga cupcakes, inte de snyggaste men riktigt goda. Citronmuffins med rosa grädde och biggaråer.


Smilla fick också lite grädde - så söt!

Nu ska jag göra en smoothie (vad annars?) och kolla på project runway som börjar klockan tio.

Äntligen

Nu har jag äntligen gymkortet i min hand! Jag köpte för ett halvår till att börja med, fast mamma och pappa var snälla och betalade. Jag ska på introduktion imorgon så jag tränar i samband med den då.
Jag har även gjort muffins som jag ska fixa lite med senare:

Skriver mer sen...


God morgon

Jag vaknade vid nio och tänkte att jag skulle gå upp, skulle bara vila ögonen fem minuter till. Nästa gång jag vaknade var klockan tio. Inte riktigt vad jag planerade men skönt att sova ut. 

Jag började kolla på Surf's Up igår och såg klart den imorse när jag åt frukost.

 

Jag har ju redan berättat om min planer idag. Jag vet inte riktigt när jag ska träffa mamma på gymmet men kanske vid ett. Innan dess får jag se vad jag gör, jag kanske handlar innan så jag hinner hem med allt. Eller ska jag ut och jogga? Jag vet inte. Jag får se. Först ska jag i alla fall bädda sängen för en gång skull, det är slarvigt med det på loven, sen ska jag vara snäll och städa diskbänken. När jag är klar med det får jag se hur mycket tid jag har och det får bestämma vad jag hittar på härnäst.

Kanske ganska ointressanta bilder (tagna av mig) men vilken är bäst? jag kan inte bestämma... och hur tar man intressanta bilder??

Nu ska jag göra något tråkigt men som måste göras ändå (eller så hemskt är det inte).

Dåligt med uppdateringar idag

Jag vet att jag inte skrivit så mycket idag (läs: igår)  men här kommer ett snabbt inlägg innan jag ska gå och lägga mig. Jag har egentligen inte gjort så mycket idag. Var och skulle göra ett nytt försök att köpa gymkort men såklart hade de inte öppnat när vi kom men imorgon har jag kollat deras öppettider så imorgon ska mamma och jag dit när de har öppet så blir det träning på torsdag och fredag istället. Eftersom inga bussar går nu så får jag i alla fall några promenader imorgon. Jag hyrde även två filmer, har precis sett den ena: Försoning. Den var väldigt sorglig, men bra. Jag har också hyrt en animerad film: Surf's Up - jag gillar animerat.

Imorgon har jag dessa planer:
- Köpa gymkort (försök nummer tre)
- Baka (men inte äta själv, har bara fått inspiration från en annan blogg och det var länge sen jag bakade nåt(
- Sen får jag se vad jag hinner med, allt tar längre tid än vad jag planerat nuförtiden.

Ganska så dyster dag idag, regn och moln - konstigt med tanke på att det var sol och blå himmel när jag vaknade imorse.


Dystert

God natt och sov gott!

Frukost och nya byxor

Nu har jag ätit frukost, jag ska snart gå och duscha men först tänkte jag äntligen lägga upp lite bilder här igen.


Frukost: En smoothie (såklart) och...


...en äggmacka

Mina nya byxor:



Om man viker upp dem så blir de lite chinos-liknande, kanske lite för tajta för det men nästan:

179:- på Lindex, men jag hade en rabbatt-check på 50:- så jag fick dem billigare:)

Nu ska jag duscha!

Busstrejk

Inatt vid midnatt så började tydligen busstrejken så nu blir det till att till hallonbergen om man ska någonstans.

Idag är det blå himmel här, inte ett moln så långt ögat kan nå, jag vet dock inte om det är varmt eller om det bara ser varmt ut.

Det är så typiskt, idag, när man väl kan sova ut hur länge man vill så kan jag inte sova. Jag säger bara suck. Hoppas jag kan sova bättre i natt i alla fall.

Gissa vad jag äntligen ska göra idag! Jag ska köpa gymkort, så imorgon och på torsdag ska jag träna - nu ska jag komma igång!

Jag läste förresten i tidningen idag att det skulle vara Sveriges största hundevenemang i Älvsjömässan torsdag-söndag, man kanske skulle ta sig en tur dit, jag älskar ju hundar och det skulle vara hundar från 60 länder = massor med söta hundar. Det blir torsdag eller fredag jag åker dit i så fall. Får se om jag hittar nån att åka med.

Oj vilket osammanhängande inlägg det blev. Nu ska jag äta frukost, skriver mer sen. Puss

RSS 2.0