Smaskens!

Idag har jag varit hos Linda hela dagen typ, vi tog en promenad och hälsade på en f d granne till mig, vi fick komma in och prata lite och äta frukt:)

Vi har också varit på drottninggatan och ätit på en restaurang, vi åt mongolian bbq- det var supergott!!! Vi var där med Lindas familj. Vi hittade restaurangen via en annons i en tidning. Det stod i annonsen att om man bokade bord för minst 6 pers så skulle man få en blombukett och en present - och vi var ju 6 stycken. Så på restaurangen fick vi vår blombukett och gissa vad presenten var för nåt! varsin budda-gubbe:) hahaha va vi garvade:) Vi fick varsin budda och sen kom en servitör med 6 stycken till så vi fick två var! Det var lite kul faktiskt, va ska vi med dem till liksom?

Nej, nu ska jag kolla på tv eller nåt,
God natt!

Hos Linda

Efter filmen igår hade jag ingen lust att åka hem själv så jag åkte hem till Linda och sov där, men det blev väl inte så mycket sömn egentligen. Vi skulle sova i deras vardagsrum, i soffan, men luckorna på deras braskamin slammrade så ingen av oss kunde sova, så vid halv sex gick vi upp i hennes rum och sov skavfötters i hennes säng. Sen gick vi upp vid elva-halv tolv. Jag var hemma en stund idag, för att hämta kläder men nu är jag hos Linda igen - vi har filmkväll (såååå mysigt!).

Om filmen igår: Den var ganska bra, inte den bästa men helt klart sevärd tycker jag. Den får typ 3.5 i betyg av 5 från mig. Men nu ska Linda och jag titta på film. Ha en bra kväll!

Bio idag!

Idag gick jag upp klockan nio. Jag tittade på film: Familjen är bäst. Den var ganska rolig, jag rekomenderar den. Sen pluggade jag faktiskt lite, har en svenskabok som ska vara utläst och frågor till den som jag ska svara på innan lovet är slut. (Jag känner mig lite duktig som pluggar på lovet men man måste ju.) Sen har jag suttit lite vid datorn. Snart ska jag till veterinären men en av kattungarna, hon ska säljas nästa vecka och behöver därför ett intyg från en veterinär att hon är helt frisk. Senare ikväll blir det bio med Linda och några till. Vi ska se Bee Movie, den börjar halv tio så jag får väl skriva en liten recension imorgon:)
Ha en bra dag!


Hur svensk är du?

Hur svensk är du?
[x] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon utanför din släkt som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[  ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort.
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamlax
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[/] Din pappa heter Lars (Han heter Lars-Eric)
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Gotland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.

Jag är 58,5% svensk:)

Hej!

Har precis skaffat den här bloggen, varför? ingen aning om jag ska vara ärlig, vill väl bara skriva av mig lite ibland och berätta vad som händer i mitt liv om någon nu är intresserad av det.
I alla fall, lite om mig själv:
Jag heter Hanna och är 16 år. Jag älskar katter och för tillfället har jag två vuxna katter och tre kattungar, en huskatt och fyra raskatter av rasen ocicat. Jag går första året på gymnasiet, omvårdnadsprogrammet. Jag valde det eftersom jag vill arbeta med människor men om jag ska vara ärlig så föredrar jag nog att baka och laga mat än att ta hand om sår - men det ska vara lätt att få jobb och man vill ju inte bo hemma tills man är 30. Det var nästan ingen av mina lärare som kunde förstå varför jag valde det programmet eftersom jag gick ut nian med 320 poäng men det var vad jag ville då och jag ångrar mig inte.

Jag älskar att fotografera och baka och laga mat. Jag har jobbat på ett café men har precis slutat eftersom det är så långt att åka efter att vi precis flyttat så nu är jag på jakt efter ett nytt jobb, jag får se om jag hittar nåt.

Ja, det var lite om mig! Jag kommer ha som mål att skriva nåt varje dag. Ha det bra!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0