"Jippi, jag ska få stå i kassan..."

Så lät det när jag började på Burger King och jag äntligen skulle få stå i kassan. Man kan ju säga att min inställning har ändrats ganska rejält. Nu är det mer "nej, jag måste stå i kassan, suuuuck". Denna dag var riktigt jobbig. Jag var extremt trött när jag kom till jobbet och jag har varit det hela dagen. Jag skulle ha jobbat 11:15-13:30 men var tvungen att jobba över till 14:00. Lunchen var i alla fall god, jag fick veta idag att vi får ta lunch från Taco Bar och Sandy's också- det var ju en trevlig överraskning. Jag åt i alla fall en mycket god Burrito.

Sen började jag klockan 16:00 igen och var även denna gång tvungen att jobba över så jag slutade 21:40 istället för 21:15. Det kanske inte låter så mycket men sent på kvällen när man är så sjukt trött - då gör det mycket! Jag fattar inte var alla människor kom ifrån egentligen. Kvart över nio SKA det inte vara mycket folk. Det jobbigaste var nog ändå inte att det var mycket folk, utan att alla skulle ta med sig - det tar nämligen 5 gånger så lång tid att packa. Vi var tvungen att kalla in en från Taco Bar som fick komma över och hjälpa oss - så mycket folk var det. Pappa var som tur var snäll och hämtade mig i hallonbergen så jag slapp gå i min ensamhet.

Jag har bestämt mig: Jag ska hitta ett nytt jobb, jag ska börja söka nu!

God natt och sov gott! Sängen, här kommer jag!!!

PS. Imorgon lovar jag att uppdatera med bilder:)

Jag vill sova

Jag känner verkligen inte för att jobba idag, jag är så trött - men efter idag jobbar jag inte förrän på söndag. Jag ska alldeles strax åka till jobbet. Jag vill stå i köket idag igen, i alla fall en stund, men jag tror inte jag kommer få det för det är fler som vill stå i köket och jag kan inte säga emot en arbetsledare. Det är synd att chefen alltid sätter upp mig i kassan men jag är väl bäst där - eftersom jag är mer van med det. 

Nej nu ska jag inte skriva mer så jag missar bussen. Ha en superdag!

Kram

Regnig måndag

Vad härligt väder jag vaknade upp till...eller inte. Det REGNAR. Jag har väl inte så mycket emot regn när man är inomhus men eftersom busstrejken börjar imorgon så kommer vi behöva gå till hallonbergen och det är inte så kul i regn. 

Eftersom jag jobbar idag får vi köpa gymkort till mig imorgon, men då kan jag träna tisdag och torsdag eller onsdag och torsdag. 

Nu ska jag käka frukost. Kvart över tio går min buss härifrån.
Puss

Franskt film-marathon

Hej alla blogg-läsare!
Helgen har varit så rolig. I lördags mötte jag Linnea och Anna på centralen och vi åkte och hyrde film. Det blev två deckare - franska filmer. De var helt ok men jag var lite besviken på slutet på den andra filmen. Innan vi kollade på filmerna gjorde vi egen pizza - riktigt gott. Jag åkte från Anna imorse vid ett, jag började ju jobba vid två. 

Jobbet gick bra. Tiden gick ganska fort, jag fick t o m stå lite i köket, det var väldigt roligt eftersom det var ett bra tag sen jag stod där. Jag kom väl ihåg de flesta burgarna. Men trots att jag trivs bra så ska jag helt klart söka ett nytt jobb, ska börja kolla redan nu faktiskt.

Imorgon jobbar jag 11:15-13:30 och sedan 16:00-21:15. Då kan jag kolla lite på rean och sitta och läsa lite, njuta av musiken i brorsans ipod som jag har fått. 

Idag köpte jag förresten ett par nya byxor - bilder kommer.

Nu är jag så sjukt trött, sängen ropar på mig!
God natt och sov gott!

Lukas

Jag har nu varit hos farmor och så har jag ätit lunch här hemma: kroppkakor med bacon och vitlöksbröd. Vi var på gymmet också men såklart ska de ha stängt på sommaren på just lördagar - de hade sommartider nu. Så vi får köpa det på måndag, men det gör inget för jag tänkte inte träna förrän på tisdag (om jag inte är ledig på måndag, men jag tror jag jobbar).

När jag var hos farmor så ringde jobbet och frågade om jag kunde börja tidigare imorgon och jag kan inte säga nej så jag ska jobba 14-22 istället för att börja 16. Suck - varför kan jag inte säga nej? Ja ja, jag får mer betalt.

Thobias jobbar hela dagen idag men han var här med killen som han är personlig assistent åt, en stund innan vi åkte till farmor. En jättesöt åtta-årig kille som heter Lukas. Så söt och så glad trots sin sjukdom.

Nu ska jag vila. Om ett tag ska jag iväg, jag tror inte jag skriver nåt förrän söndag kväll/måndag morgon, så i så fall får ni ha det superbra! 

Kram 
Hanna

Lördag

God morgon!
När man inte jobbar så mycket en vecka, som den här veckan, så blir man helt dagvild - det är liksom ingen skillnad på dagarna. Men idag är det lördag, vilket betyder detta:
- Besöka farmor
- Köpa gymkort (ja, du läste rätt;))
- Sova över hos Anna

Nu ropar pappa att vi ska åka till farmor så jag får skriva mer när jag kommer hem.
Puss<3


Skratt och god mat

Jag har haft en så trevlig kväll med min kära familj. Vi har ätit så otroligt god mat och jag har skrattat så mycket så jag började gråta...haha:D Vi åt ju smörgåsbord med grillat och tillbehör. Efterrätten bestod av jordgubbar, grädde och vattenmelon.

Ulriksdals Wärdshus


Vårt bord såg typ ut så här men vi hade fönsterplats


Portion nummer 1, jag tog även en mindre andra portion men jag orkade inte äta upp allt på den


Efterrätten jag tog:) Till dricka tog jag ÄKTA äppeljuice - sååå god!


En vacker allé i närheten

TV-dags nu! Jag gillar slappa kvällar.

Åkersberga golfklubb

Det var på Åkersberga golfklubb som Tobbe och pappa spelade, jag hade såklart kameran med mig men jag fotade inte bara golf. Här är några bilder.


Jag fick föra score-kort


Fin natur där


The terrible bunker


Mer natur


Jag hade inte direkt golf-kläder. Linne, svarta byxor och vissa sträckor gick jag barfota - men det var inte jag som spelade så jag brydde mig inte att alla typ tittade på min klädsel

Fler bilder kanske kommer senare så ni har nåt att se fram emot:P

Låång promenad och mycket sol

Idag var jag ju med pappa och Tobbe på golfbanan - det var så skönt att gå så mycket och att få så mycket sol. Till lunch åt jag en baugette med skinka, ost och grönsaker.

Vid fem har vi bokat bord på Ulriksdals Wärdshus. Vi ska fira mina fina betyg:) Det är grillkväll där ikväll - jag ÄLSKAR grillad mat!

Bilder från idag kommer snart, när cityakuten är slut om en kvart.
Kram


Fredag

God morgon!

Det är rätt fint väder idag, lite moln, men annars fint - vilket betyder att jag föjer med och spelar golf, det är därför jag är uppe så tidigt. Vi ska åka om tio minuter så jag har inte så mycket tid att skriva, jag måste nämligen hinna äta frukost och packa det jag ska ha med mig. Jag älskar att promenera, speciellt på golfbanan, bara jag slipper spela själv så är jag nöjd.

Nu har jag grejer att fixa innan vi åker. Som jag sa förrut; kameran följer med så det blir bilder!

Golf

Nu ska jag sova om en kvart, när Seinsfeld är slut. Imorgon ska jag följa med pappa och Tobbe till golfbanan om det är fint väder; skönt att promenera och mycket att fota:) Slänger nog iväg en update innan jag drar, klockan åtta på morgonen...

Sov gott!

God mat och underbart väder - kan det bli bättre?

Idag var en härlig dag.

På förmiddagen hade jag bara lugnt och skönt. Städerskan kom inte, hon kommer på lördag istället. Jag gick bland annat ut med Cassi i motionsspåren och njöt av det härliga vädret. Hon är riktigt duktig på att gå i sele:) (tror jag skrev det i förra inlägget)

Cassi i skogen

Jag och Linda träffades i stan vid halv två. Vi gick runt ett tag och letade efter ett mysigt café och till slut hittade vi ett och vi slog oss ner. Vi åt varsin sallad - den var vacker och väldigt god, synd bara att personalen var så otrevlig, men annars var allt perfekt.

Min goda sallad med räkor och bulgur bland annat

Vi satt länge och åt och pratade, sen hann vi inte med så mycket mer. På kvällen var vi hemma hos några vänner - de är hundvakter åt den sötaste hunde någonsin: Lisa. Vi fikade även massa gott:)

Lisa

Nu ska jag kolla på Ryssland-Spanien.

Dags att dra in till stan

Jag tänkte först inte åka in till stan idag, orkar inte, men sen ringde Linda så vi ska träffas en stund i stan i alla fall. Jag har varit ute med Cassi en stund på promenad (bildbevis kommer senare) och hon går riktigt fint i koppel - men hon snackar mycket! Det är så sött.

Får se om jag noppar ögonbrynen imorgon eller om jag väljer att göra det själv,..

Yrkesskadad?

Igår när jag var i stan så upptäckte jag att jag tror jag är lite yrkesskadad. När jag t.ex. står på ett café och har beställt något så kan jag tycka att jag får vänta i evigheter på att få det även om det bara handlar om någon minut. Det måste bero på mitt jobb. På Burger King ska ju allt hända med en sån fart och kunden ska inte behöva vänta en sekund för länge. Det är ju hemskt egentligen - jag måste lära mig att slappna av och ta det lugnt, det gör ju faktiskt inget om man får vänta 3 minuter på maten.

En liten fundering från min sida...
Jag tror jag ska ta ut någon av katterna i sele nu på en liten promenad - Cassi brukade uppskatta det förrut i alla fall.

Det bästa med att vara kattägare

God morgon!

Som de flesta kanske vet vid det här laget så sover båda min katter inne hos mig, i mitt rum. Det är jättemysigt och jag älskar att ha två katter liggandes i fotändan eftersom det värmer och de spinner. Det måste nog vara det bästa med mina katter: spinnandet och att de följer efter en hela tiden. I morse var jag dock inte lika glad på dem. Vid sextiden så börjar någon krafsa som en tok i kattlådan och efter en stund sprider sig en härlig lukt i hela rummet - mm, underbart. Jag överlever dock den attacken (ibland tror jag nästan mina katter har mord i sinnet). Kanske en halvtimme senare så kommer nästa mordförsök. "Fungerar inte kvävning så kanske man kan skrämma ihjäl henne, kanske så hon får en hjärtattack eller nåt". Jag ligger och sover och plötsligt så flyger jag upp av ett krasch - det är Cassi som har haft ner min lampa jag hade på sängbordet. Det gjorde väl egentligen inte så mycket att den gick sönder eftersom det inte är min favvo-lampa men att behöva sätta sig halv sju på morgonen och sopa glassplitter är inte det roligaste. Jag kunde ju inte låta det ligga heller eftersom Smilla går och tuggar på allt.
FADO Bordslampa
Så här såg min lampa ut innan den fick sig en omgång


Så här ser den ut nu - tusen bitar och så ligger den i en plastpåse istället för att stå på mitt sängbord som den borde.


Men de är fortfarande lika söta<3

Men men, det är sånt som händer när man har två busiga katter. Nu ska jag fortsätta njuta av min smoothie:)

"Nu är det väl dags att sova"

Det är något jag säger varje kväll, ändå slutar det med att jag sitter upp till minst halv ett och ändå kliver jag upp klockan nio, senast, dagen därpå. Fy fy Hanna - dålig vana. Dags att förändra! Men det är så mysigt att sitta upp med katterna brevid en på kvällen och bara slösurfa. Läsa lite bloggar, kolla lite på bilddagboken, läsa på diverse forum, planera för framtiden, osv.

Så jag tror inte jag går och lägger mig än på någon timme, speciellt inte när man inte ska jobba imorgon. Visserligen blir det ingen sovmorgon imorgon eftersom jag vill vara ute ur lägenheten när städerskan kommer.

Måste bara skriva av mig om en sak: Mitt perfekta sommarlov. Förra sommarlovet, efter att jag hade gått ut nian, var det värsta någonsin. Jag jobbade inte så mycket, vi bodde låångt ute på landet utan bra bussförbindelser, jag hade inget att göra på dagarna, mitt självförtroende låg nästan på minus, och halva sommarlovet gick till att ha ångest inför att börja gymnasiet, nervositeten tog liksom över alla andra känslor och upplevelser.

Nu däremot är det stor skillnad. Dagarna och veckorna går alldeles lagom fort. Jag jobbar vissa dagar men hinner även njuta av ledigheten. Jag har smågrejer planerade i princip varje dag så jag får inte långtråkigt men jag känner ändå att jag kan ta det som det kommer och inte behöva stressa. Jag behöver inte oroa mig inför att börja skolan eftersom jag vet att jag återvänder till världens bästa klass. Självförtroendet står även på många plus sen jag träffat så många underbara människor den senaste tiden som verkligen får mig att må bra. Att gå ut med alla MVG i ettan också är ju inte heller helt fel. ALLT ÄR SÅ UNDERBART! och jag har er att tacka för det mesta! Mina vänner och min familj betyder så otroligt mycket för mig och jag skulle inte klara mig utan er<3 Jag tror att blogga också stärker ens självförtroende faktiskt:)



Så, nu har jag fått skriva av mig lite. Alla mina vänner ska känna sig berörda, jag vill inte nämna några namn för risk att glömma någon!

Nu ska jag slösurfa:)

Tyskarna vann

Efter en jämn match in i det sista så vann tyskarna med 3-2. Det var synd att de vann eftersom alla redan från början trodde att de skulle vinna men jag tror att turkarna överträffade allas förväntningar.

Grattis Tyskland men jag tycker Turkiet var mer värda segern i denna semifinal!

Första halvlek är slut...

...i matchen Tyskland-Turkiet. Det var en spännande första halvlek som slutade 1-1. Tidningarna har tippat Tyskland som vinnare men jag tycker att Turkiet hänger med bra och de gjorde ju faktiskt första målet.

Jag vet, jag pratar som värsta fotbollsnörden, men det är rätt kul har jag upptäckt.

Lilla Linda ringde också och vi pratade i en halvtimme. Det blir att man pratar mer sällan och träffas mer sällan nu när jag flyttat men förhoppningsvis ska vi träffas nästa vecka<3

Jag har också kommit på att det vore kul att fotografera typ en fotbollsmatch eller någon annan sport - jag älskar bilder med lite action i. Bilder med fart. Det är mycket jag vill här i livet har jag märkt men det är väl positivt. Jag tror det är dags att sätta några av planerna till verket bara. Imorgon ska jag äntligen göra en grej jag pratat om länge, jag ska noppa ögonbrynen. Jag orkar aldrig göra det själv utan jag ska gå till en hudsalong som mamma brukar gå till. Jag har inte bokat tid än men de måste ju ha tid en kvart för att noppa mina ögonbryn. Städerskan kommer också så jag vill inte vara ivägen, därför vill jag iväg en stund på förmiddagen.

Kramar till alla er läsare!

Sommarbilder idag

Nu har jag haft några lugna timmar framför TV:n. Det är skönt att bara sitta och slappa framför TV:n - bara det inte blir för ofta. Men det känns som om det var ett bra tag sen som jag satt vid TV:n och slö-tittade, jag jobbar ju så ofta kvällar nuförtiden.

Jag har även tittat igenom bilderna jag tog idag, det blev inte jättemånga men här är några:

Lady, som jag tog till veterinären idag - hon är så söt, och väldigt lugn och gosig. Av någon anledning gillar jag katter och hundar som ser lite sura och bistra ut


En riktig sommar-bild


En till sommar-bild. Det måste ha sett väldigt roligt ut när jag tog den här bildern och förra samt några bilder som kommer senare, jag låg nämligen helt platt och raklång på marken och krälade:)


En jättesöt kissemiss som jag stötte på när jag skulle åka hemåt, den var så gosig, h*n la sig på marken och rullade runt och ville bli klappad.


Sommar sommar! Solen lyser upp skogen


Jag gillar oskarpa, lite suddiga bilder, där man bara anar vad motivet är


Även om sommaren är här så finns det dem som inte lever ett lika glatt liv, somliga har ett ganska visset liv:(

Ja, det var lite vad jag har lyckats åstakomma idag. Jag är ingen mästerfotograf direkt men jag tänkte nog ta en fotokurs så jag kan utveckla mitt fotograferande. Ska nog investera i lite ny fotoutrustning så småning om. Det är riktigt kul att fota när man kommit igång. Photoshop blir nog nästa investering för mig, samt en fjärrutlösare så jag kan ta självporträtt:)

Kram

Min nya frisyr

Nu har jag druckit smoothie:)

Här kommer några bilder på min nya frisyr, men jag måste säga att jag tycker den ser bättre ut i verkligheten:


 

Fler bilder från idag kommer senare!
Nu ska jag se om det finns något att kolla på, på TV.

Min märkliga hemresa

Jag har precis kommit hem. Jag måste börja med att berätta om min märkliga och lite komiska hemresa. Jag satte mig på tunnelbanan från centralen mot akalla. Det kliver på en man, som ser ut som vilken man som helst, och sätter sig mitt emot mig. Jag sitter och äter en macka/minipizza och han tycker väl att det ser lite kladdigt ut så han erbjuder mig ett par servetter, vad snällt tänker jag och tar emot dem. Sen, när jag sitter och äter, säger han helt plötsligt: "Jag var i kista och köpte en kanelbulle och kaffe, då tänkte jag kamelbulle istället för kanelbulle" och så skrattade han. Sen berättade han att han köpte en kanelbulle istället för en macka eftersom det bara fanns laxmackor, och inga köttiga mackor.

Sen sa han vidare: "Jag undrar hur korna överlever, de äter ju bara gräs och det finns ju inte ens med i kostcirkeln". Jag undrade bara vad han snackade om men sa inte så mycket. Försökte hålla mig från skratt.

Sen erbjöd han mig tuggummi, jag tackade nej. Sen fortsatte han prata: "Det är hemskt vad mycket hemska filmer vi ser nuförtiden. Jag var inne på åhléns och skulle köpa film men jag hittade bara tre stycken som var bra, på komedihyllan". "Man ser mycket på film när man är ensam, jag har inga vänner" Sen berättade han om hur stor filmhylla han hade där hemma och hela resan kändes som en evighet, men samtidigt var den ganska komisk. Han hade nog nån skruv lös...:)

Att ta Lady till veterinären gick i alla fall bra, hon var så snäll så. Efter att jag hade fixat det så åkte jag in till stan och fick lust att gå och klippa mig (och tro mig: det behövdes) så jag gick till en salong på drottninggatan: Hairteam. De var jättetrevliga och jag blev nöjd. Bilder kommer!

Nu måste jag tillfredsställa mitt smoothie-behov:)
Kram

Jag har jättebråttom

Så jag hinner inte skriva så mycket här som jag tänkte - tiden bara rusar iväg. Jag ska nu ta bussen för att ta katten Lady till veterinären. Jag får skriva mer när jag kommer hem.
¨
Puss

Ett sista kvällsinlägg

Jag har ganska så tråkigt nu. Jag är så sugen på att fotografera men det är svårt när det inte är dagsljus eftersom jag inte har så bra utrustning för just ljuset, så jag får vänta till imorgon - kanske blir det en fototur på Värmdö när jag ändå är där? Vem vet?

Jag ska snart gå och lägga mig, eftersom jag ska upp klockan åtta imorgon. Men först tänkte jag faktiskt delge er några av mina svagheter (fråga mig inte varför jag fick den idén men jag har tråkigt och jag känner för att skriva av mig lite):

Smootihe
Finns det något bättre än en kall smootihe med hallon en varm sommardag - tillsätt inget socker och du har en underbar och nyttig drink till frukost, till mellanmål, till kvällsmål, till stranden, på balkongen, på picknicken.....

Choklad
Jag vet inte vad det är som är så tilltalande med choklad. Vad gör just choklad så speciellt? Jag måste nog svara allt på den frågan. Det är sött utan att vara för sött. Det är lagom med tuggmotstånd och en fin chokladbit bara smälter i munnen. Jag gillar choklad i alla dess former; daim, marabou, twix, toblerone, geisha....

Katter och hundar
Det är inte bara ätbart som jag faller för;) En valp eller kattunge kan få mig att falla vid första ögonkastet. Jag vet inte om jag tror på kärlek vid första ögonkastet människor emellan men det är definitivt sant när det gäller första mötet med en kattunge eller valp. Vem kan motstå de bedårande små ögonen som bara tittar på en och ber om kärlek och uppmärksamhet (eller något ätbart)? Eller den mjuka, sammetslena, pälsen?


Nog babblat ikväll. God natt!

Ursvik ikväll, ganska så öde, är det bara jag som är så oförståndig och inte går och lägger mig klockan nio;P

Nu mår man gött

Med en smoothie (med hallon, banan och mango) samt en köttfärspaj i magen så mår man super. Eller köttfärspajen äter jag nu, jag vet inte vad det beror på men jag älskar att äta nåt sent på kvällen. Det sägs att det inte är bra, man går typ upp i vikt lättare, men jag märker inget av det så jag äter så mycket jag vill på kvällen. Man ska ju inte tro på allt som skrivs ändå:)

Jag vet inte varför men det känns inte som om jag har något att skriva nuförtiden.  Jag återkommer om jag har något som jag behöver lätta mitt hjärta från. Så länge: Ha det super!

Trevlig dag

Det var en väldigt kul och trevlig dag idag. Bianca hade glömt bort att vi skulle ses så hon kom inte. Till lunch åt vi Tacos, det var supergott! till efterrätt blev det jordgubbar. Allt var bara så perfekt.

Imorgon ska jag ta en bekants katt till veterinären för att få klorna klippta. Jag brukar klippa klorna på katten själv men en klo ser lite skum ut så den får veterinären klippa. Nu har jag typ nåt inplanerat för hela veckan, jag tror det i alla fall.

Nu ska jag ha en lugn och skön kväll.

Frukost

God morgon!
Sitter här framför datorn och äter frukost - äggmacka med ett glas yoghurt. Jag har inte tid att skriva så mycket för jag ska åka vid elva, alltså om 50 minuter, innan dess måste jag ha städat mitt rum lite och tvättat mig (duschat?) samt klätt på mig. Jag orkar bara inte sätta igång, men det ska bli kul idag, det ska det.

Jag sov faktiskt mycket bättre inatt. Jag vaknade en gång vid sju men somnade snabbt om. Jag  tror en anledning till varför jag inte sover så bra är för att det är så trångt där jag sover. Jag har två katter i sängen som sträcker ut sig och tar upp typ halva sängen - varje natt! Men samtidigt är jag så van med det så jag vet inte om jag skulle kunna sova utan dem, det skulle bli så tomt.

Nej, nu måste jag göra mig i ordning om jag ska hinna. Ha en bra dag idag allihopa så hörs vi senare!
<3

Nu ska jag sova

Nu är det dags att gå och lägga sig. Tjejdagen börjar vid elva imorgon, eller vid elva ska jag träffa Maria. Så jag vill vara pigg och glad, hoppas bara jag kan sova gott inatt och slippa vakna av katterna eller av någon annan anledning.

Det blev lite TV-tittande, mest blippande mellan olika kanaler.

God natt!

En till bild på mig sen i fredags (förlåt för de otroligt onoppade ögonbrynen, jag ska göra nåt åt dem så fort som möjligt, orkar bara inte göra det själv + att jag är så dålig på det, men kanske nu i veckan)

Jag ÄR död

Idag har jag jobbat 11:15-21:15 med en halvtimmes rast sammanlagt. Jag skulle haft två timmar rast mitt på dagen men eftersom vi var en för lite som jobbade även idag så var jag tvungen att strunta i min rast. Sista timmarna räknade jag ner varje minut. Jag var och är helt slut nu. Men nu ska jag inte jobba förrän söndag. Jag hade skrivit upp mig att jag kunde jobba både onsdag och fredag men har har inte satt upp mig, men det är bara skönt. Tyvärr så är jag typ redan uppbokad hela veckan. Men någon dag ska jag bara ta det lugnt.

Nu ska jag sätta mig och kolla på TV. Imorgon ska jag ha tjejdag med Maria, Helene och Bianca - mysigt och trevligt.

Kanske skriver en rad innan jag lägger mig.
Kram

Jag kommer vara ganska så död

Inatt sov jag inte bra. Jag vaknade först vid fem av att det var så varmt så jag höll på att dö. Jag gick då på toa, drack lite vatten och öppnade fönstret lite. Sen, två timmar senare, vaknade jag av att jag höll på att frysa ihjäl. Jag fick då gå upp och stänga fönstret och dra på mig täcket ordentligt. Såklart hade katterna vaknat till så sen fick jag gå upp och släppa ut dem i huset så de fick springa av sig. Jag brukar klara av sånt här ganska bra och hålla mig ganska pigg men jag var så orkeslös redan igår och idag ska jag jobba ett låångt pass igen, jag hoppas jag kommer klara av det men det känns som att jag kommer vara rätt så död ikväll.

Jag börjar kvart över elva, måste alltså vara där vid elva, men jag ska åka redan kvart över tio för bussarna går inte så bra och jag orkar inte gå till hallonbergen idag.

Nu har jag beklagat mig tillräckligt. Ha en bra dag allihopa! Det ska jag försöka ha trots att jag kommer ha en lång dag på jobbet.
Kram

Avgjort

Spanien vann!

4-2 efter straffar.

Grattis!

God natt!

Sååååååå trööööööött

Nu är jag så sjukt trött. Jag skulle kunna somna nu, men jag ska faktiskt ta och kolla på förlängningen som typ börjat nu (Spanien-Italien). Jag är inte så intresserad men det är rätt kul ändå.

Jobbet har väl gått bra men det var ingen bra dag idag för övrigt. För det första var det så sjuuuuukt mycket folk. Vad gör alla i Kista galleria på midsommarhelgen? Vi var dessutom en för lite som jobbade vilket resulterade i att jag fick en rast på hela dagen istället för två och det var så stressigt. Allt var bara kaos. Eftersom vi var för få som jobbade så hann ingen fylla på muggar mm - allt var kaos! Jag hann typ aldrig dricka och jag fick sen lunch, strax innan lunchen var jag så utmattad så jag orkade knappt lyfta en pommes frites-korg. Allt bara snurrade.

Till lunch blev det iaf en whopper och en lite cheeseburgare.

Men det är skönt att vara hemma nu. Jag har druckit en härlig smoothie med hallon, mango, banan, kiwi och lite mjölk - mums! Har även ätit lite yoghurt från verum men k-special.

Imorgon jobbar jag 11:15-21:15, har dock två och en halv timmes rast mitt på dagen. Härligt pass - eller inte. Jag får tänka på belöningen för att jag jobbar. Att få lön i slutet av månaden kommer inte vara helt fel:)

Nu ska jag kolla på slutet av matchen, Sen ska jag sova! God natt!

Kul att fler kommenterar och läser min blogg:)

Det är så mycket jag vill

Det är inte bra för mig att besöka kompisar som har hund för nu har jag insett igen att jag vill ha hund! De är så söta och rara. Man får motion och de är så sociala. Jag älskar mina katter men en hund kan väl inte skada. Jag vet att både pappa och mamma (främst pappa) också vill ha hund, jag ska bara övertyga dem att vi kan ha hund:)

Pinglan<3

Nu ska jag snart åka mot jobbet. Jag börjar 13:00 och jobbar till 21:15. Under den tiden kommer jag ha en rast på 30 minuter. Jag är inte sugen på hamburgare så jag får väl se vad det blir, inga pommes frites i alla fall.

Jag satt och kollade igenom bilderna sen i fredags och här är några till (jag har inte orkat redigera dem men det kan ta ett tag innnan jag orkar det så här kommer de iaf):

David, som nu varit gift i 15 år (fick tyvärr ingen bild på Marie som han är gift med). Han följde verkligen dresscode: Hatt och fluga:)


Alla bjöds på champagne


En till bild på den sötaste personen på hela festen


Snittar till förrät


Vi var i en vacker trädgård på djurgården


Såklart kom regnet på eftermiddagen men vi hann få in allt och vi hade ett litet hus vi kunde sitta i på kvällen

Nu ska jag till jobbet. Ha d gött!

Jag har ett erkännande

Jag har fuskat, eller jag har bestämt mig för att fuska och sedan gjort det. Det gäller mitt sockerlöfte såklart. Jag har ändrat på reglerna lite så det inte blir lika strängt. De nya reglerna är följande: Jag får äta sött när jag är bortbjuden till någon, men i rimliga mängder. Jag får inte äta socker när jag är hemma. Mitt stora problem när det gäller att kontrollera mitt sockerintag är nämligen när jag är hemma, därför får jag inte äta socker hemma. Det är också ganska tråkigt att vara bortbjuden och inte få äta all fantastisk mat man blir bjuden på.

Gårdagen var superrolig. Vi hade så kul kvällen. Vi grillade och åt hemmagjord klyftpotatis till. Efterrätten bestod av rabarberpaj och glass. Mums. De vi var hembjudna till har en hund också som förgylde tillvaron mycket (en boxer som heter Pinglan, jag har visat bild på henne förut för hon var med till Lofsdalen).


Jag fick en fråga var min klänning jag hade i fredags är köpt och den är köpt på Manhattan (399:-). "Huvudbonaden" jag hade på mig i fredags är köpt på Oasis (399:-). Jag hade först på mig ett par skor från åhléns, ett par svarta pumps, men jag bytte sen till ett par svarta ballerinaskor från skopunkten eftersom vi befann oss på gräs större delen av kvällen. Jag hade även en svart sjal från H&M:


Nog med bilder på mig.

Idag ska jag jobba hela dagen (eller större delen av dagen). Jag orkar inte, vill bara sova. Men jag säger alltid så innan jag ska jobba, när jag väl är på jobbet så är det helt ok. Jag hoppas bara en sjysst arbetsledare och roliga arbetskamrater jobbar, det gör jobbet lite roligare. Nu måste jag göra mig i ordning men först ska jag läsa lite bloggar osv.

/Hanna

Ingen sovmorgon här inte

Eller ganska länge har jag sovit, till tio, men längre har jag inte tid att sova. Jag har så mycket inplanerat nuförtiden, men det är bara roligt. Om ca 50 minuter ska vi åka iväg och hälsa på en bekant som bor på Värmdö, i närheten av där vi bodde förrut. På kvällen ska vi till några andra vänner för att ha det lite trevligt.

Gårdagen var väldigt lyckad, det var så kul att få klä upp sig lite extra och det var väldigt kul att se alla i hatt och klänning/hatt och fluga. Jag tog lite bilder, får se om det kommer upp sen men här är i alla fall bilder på mig:

Jag i min fina klänning


Linda var snäll och kom hit på morgonen och gjorde frisyren och sminkade mig. (Min nya visningsbild förresten)


Jag måste bara visa den här bilden också. Den är bara för söt:) Festen började med champagne, och alla ville ha lite:P

Nu har jag inte tid att sitta här längre, jag måste börja göra mig i ordning, vi ska nämligen åka vid elva. Jag måste tvätta ur all hårspray jag har i håret sen igår (typ en flaska:P, men håret höll i alla fall)

Puss

Gissa vad jag har gjort...

...ikväll! Jag har kollat på fotboll: Portugal-Tyskland. Jag är inte alls intresserad av fotboll men idag var det rätt kul. Innan dess var vi hemma hos några bekanta och de var hundvakter till en ursöt hund. Den låg vid min sida i typ en timme - jag blir så sugen på att skaffa hund när jag träffar en sån sötnos.


Nu sitter jag och kollar på en film: Eurotrip, det är reklampaus nu, men den börjar nog strax. Så jag ska sätta mig vid TV:n igen.
Puss

En aningen bättre

Idag har det varit en aningen bättre väder än tidigare. Det har blåst lite men varitt ganska så varmt i alla fall, så skönt med lite värme. Idag har jag träffat några kära vänner till mig. Vi hade trevligt.

Nu har jag precis ätit lunch - falukorv och eftersom jag är så förtjust i bröd så tog jag det istället för makaroner.

Mer har jag väl inte att berätta. Kommer inte på nåt roligt. Jag skriver mer senare.
Kram


Idag gick jobbet bättre

Idag hade jag inga jobbiga kunder och ingen som skällde ut mig. Det var dock en annan på jobbet som blev assur när jag skulle gå på rast men en arbetsledare hade sagt att det var ok att jag gick på rast - så jag hade arbetsledaren på min sida. Men jag orkar inte dra hela historien, allt blev bra till slut. Jag fick också beröm av en annan arbetsledare. Han sa att han jobbat där i fem år och aldrig har han haft så duktiga och flitiga arbetare som mig och Birgitta (en annan som jobbar där). Det var kul att höra, kul att de är nöjda med mig. Jobbet börjar sitta i ryggmärgen nu, man behöver inte tänka så mycket när man jobbar utan det bara kommer av sig själv och det är skönt.

Nu ska jag kolla vad det står i matchen (mina nerver klarar inte av att kolla, jag blir så nervös) men Sverige förlorar nog, tyvärr. Sen ska jag äta nåt och gå och lägga mig.

Puss och god natt

Sorry för dåliga uppdateringar men det blir så när man jobbar och för övrigt har ett fullspäckat schema.

God morgon

Idag är det dags att jobba igen. Jag jobbar 11:15-13:30 och sen 16:00-21:30. Det var faktiskt ganska skönt med en så lång rast (hade det i måndags), det behövs. Jag kan äta och läsa i någon timme och sen kolla runt i affärer. Jag hoppas verkligen att jag inte träffar på lika griniga människor som i måndags, jag orkar verkligen inte med det, förutom dem så är det här jobbet helt OK - men jag ska ändå söka nytt efter sommaren.

Jag sitter här och har precis ätit frukost: två mackor, en med ägg och en med makrill. Jag har blivit ganska duktig på att äta mer protein sen min homeopat sa åt mig att göra det, när vi träffas i augusti ska hon inte kunna klaga på det:)

Idag tar jag bussen till hallonbergen istället för att gå, jag ska snart åka. Det är bara för att det ser ut som om det kan börja regna när som helst (kanske inte men jag orkar i alla fall inte gå, jag ska springa runt som en tok på jobbet så jag klarar mig).

Nu måste jag packa väskan med lite läsning och borsta tänderna. Ha en bra dag. Har du vägarna förbi kista kan du väl kika in till mig;)
Kram

Har inte haft nåt att skriva

Jag har tänkt skriva ett inlägg minst två gånger ikväll men jag har inte kommit på nåt att skriva men nu kan jag låta bilderna tala för sig själv. Jag har nämligen fotat min fina "hårdekoration" jag ska ha på fredag på festen med tema. Det liknar en hatt ganska mycket utan att vara en hatt. Så här kommer bilderna (inte de bästa bilderna men det får duga):

Där ser man hur den ser ut, jag ska försöka ta en bättre bild någon dag (kanske på fredag när jag har på mig den), det var så dåligt ljus nu


Klänningen jag ska ha på mig, söt va?:) Måste dock fixa min "hakklapp"=solbrännan, kanske med lite brun utan sol och riktig sol (om den tänkte dyka upp snart igen)


och en liten bild på min Smilla<3

God natt!

Jag kommer vara så fin...

...på fredag. Jag har nu köpt det sista (tror jag) som jag ska ha på mig på fredag - jag kommer vara så fin:) På inbjudan stod det att man skulle ha hatt men jag köpte ett diadem från Oasis med lite fjädrar och så (kostade 400 spänn!). Det är svårt att beskriva och jag hittade ingen bild men jag får ta en bild själv.

Det blev tyvärr inget gymkort idag heller men jag tror ändå inte att jag kommer ha tid att träna den här veckan men nästa vecka ska jag planera in träning i min almanacka.

Nu ska jag laga mat: Tacos

Sommarlov: Dag 7; Sockerlöfte: Dag 2

Det är så skönt att vakna upp och inse att man har sommarlov. Jag har precis vaknat, känner mig så duktig som redan lärt mig slappna av så jag kan sova till tio-halv elva.

Det är inte lika skönt att vakna upp och inse: jag får inte äta socker idag. Efter den här månaden kommer jag nog göra så att jag får äta "socker" en dag i veckan. Jag går ju faktiskt Hälsa och Friskvård så jag måste skärpa mig - det ska ju märkas vilken linje man går. Jag vill dessutom antagligen jobba med friskvård i framtiden och då måste man leva som man lär, men det blir ett senare problem. Jag måste sluta tänka efter så mycket.

Som jag skrev igår så ska jag in och träffa mamma i stan idag. Vi ska käka lunch tillsammans och sen kolla i affärer. Jag tänkte åka förbi en hattaffär som ska ligga på götgatan och även en second hand -affär som som ligger där. Jag älskar second hand-butiker, det är synd att jag inte besöker dem oftare. Vi har en jättebra i Sundbyberg som jag måste besöka snart. Ska även lämna in ett par jeans där som jag inte gillar och som jag knappt använt.

Mamma är redan i stan, hon skulle till tandläkaren men jag ska åka in vid tolv. Om vädret är hyffsat (om det inte regnar) så ska jag gå till hallonbergen för att ta tunnelbanan (eller så tar jag cykeln, det är roligare att cykla så jag får se). Jag hoppas även mamma orkar följa med mig till gymmet för att köpa ett gymkort, i så fall kan jag nog träna på torsdag (om de har öppet som vanligt).

Måste även tillägga så här i slutet av inlägget att jag älskar mina katter! De är verkligen söta. I morse så klev mamma och pappa upp tidigare än min och direkt när något börjar röra på sig så blir Smilla så intresserad (de är nämligen instängda med mig). Hon sätter sig då och mjauar vid dörren och jag släpper ut dem. Efter en stund när mamma och pappa åkt så öppnar Cassi dörren helt själv för att hon vill in till mig igen. Smilla kommer också. Sen sitter båda och tittar på mig tills jag går upp. Först sitter Smilla bredvid mig på sängbordet och tittar sen lägger hon sig i sängen. Cassi lägger sig nedanför mig. Sen väntar de. De är verkligen söta och så sociala. De vill alltid vara i närheten. <3 Även nu följer de mig som om de vore hundar, går jag på toa så ska de följa med och sitter jag vid datorn så ska de vara i närheten.

Nu ska jag käka frukost så jag är hungrig när det är dags för lunch.

Smilla ska alltid vara med:)


Cassi är en tjusig dam

/Hanna

Folk är så rara nuförtiden...

...eller inte!

Jobbet har väl gått hyffsat idag. Jag fick jobba över, till kvart över nio istället för åtta eftersom de var underbemannade. Men jag önskar att jag inte hade jobbat den sista timmen för det var den värsta timmen någonsin på detta jobb. Det började med att jag missuppfattade en dam så jag fick en ordentlig utskällning. Sen kom det en kund som jag verkligen inte kunde höra vad hon sa, vilket resulterade i ännu en utskällning. Det är väl inte mitt fel att folk mumlar så mycket nuförtiden - man kan väl åtminstone sluta viska, hur tror de att jag ska kunna höra dem! Därefter kom ännu en kund som jag glömde ge en sak på brickan som hon betalat för (kingwings var det jag glömde) - och så lätt fick man tre utskällningar på en timme. Vissa har man bara lust att skrika åt eller kasta maten i ansiktet på men det kan man ju inte göra, lite vett måste ju i alla fall jag ha även om de inte har det.

Men nu har jag lugnat ner mig så nu är allt bra igen.

Till lunch åt jag den godaste hamburgaren på Burger King: Classic BBQ beef -  den är sååå god, jag rekomenderar verkligen den.

Bilden är lånad från Burger King's hemsida

Jag borde även berätta lite om min första dag utan socker. Det har gått väldigt bra, och tur är väl det med tanke på att det är första dagen, annars hade det varit illa om jag inte ens klarar en dag utan socker. Jag har bara druckit vatten på jobbet trots att jag får ta läsk. Det enda jag varit lite sugen på är choklad men det är inte så att jag måste ha godis, det är bara lite småsug. Men jag tror det är bra att jag berättar om det här. Allt blir så mycket lättare när fler än en själv vet om en. Det är så pinsamt att behöva berätta att man inte klarade av det.

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag och mamma in till stan och försöka hitta lite kläder tills på fredag. Några vi känner firar sin 15-åriga bröllopsdag så vi ska på fin-fest med dresscode och allt. Det ska bli kul, jag älskar att klä upp mig.

God natt och sov gott!

Jobb idag

Idag är det jobbet som gäller hela dagen. Jag börjar 11.15 och jobbar fram till 14.00. Sen har jag rast fram till 16.00 och jobbar sen till 20.00. Min tunnelbanan går tio i elva från hallonbergen men jag ska gå till hallonbergen så jag måste gå snart, om typ 5 minuter. Så idag kommer jag inte heller ha tid att skriva så mycket - det blir det här inlägget och ett-två inlägg ikväll.

Jag har hunnit äta frukost. Eftersom "mitt nya liv" börjar idag så åt jag ingen müsli eftersom det är onödigt mycket socker i den vi har. Så det blev a-fil med havregryn. Jag kokade ett ägg men jag är för mätt för att orka äta upp det. Måste komma ihåg och ta mitt piller innan jag åker, jag glömmer alltid det.

'Nej, nu har inte jag tid att skriva mer, jag måste börja gå nu. Ha en bra dag!
Kram

Jag har ångest

Kvällen har tillbringats framför TV:n med bland annat stilpoliserna och Niklas mat. Jag har även ätit mina sista sötsaker på en månad! Gissa varför jag har ångest. Jag vill verkligen klara av det här och jag vet att det kommer bli tufft. Men jag har bestämt mig: imorgon börjar min avvänjing. På tisdag ska jag dessutom köpa gymkort. Det kommer att bli så bra det här. Ni kommer att få föja mina framsteg och motgångar med mitt lilla projekt här i bloggen. Wish me luck!

Nu är det snart dags för TV igen: Americas most smartest model. Men jag ska inte äta mer sötsaker nu. Min kropp är så full på socker så jag håller på att spy. NO MORE SUGAR!

Äntligen en lugn stund

Eller äntligen och äntligen. Det är inte det att det inte varit roligt att ha varit så uppbokad hela veckan, tro mig: det har varit roligt! men jag är en sån person som måste få vila lite ibland och jag behöver en hemmadag. Jag har ju varit ute på stan större delen av dagen idag men nu ska jag vila upp mig inför nästa vecka.

Den här dagen har varit väldigt lyckad tycker jag. Linda åkte hem i morse vid tio i tio. Jag skulle möta Linnea och Anna elva vid odenplan för att spela bowling men precis innan jag skulle åka så kollade jag på deras hemsida och såg att de hade stängt på söndagar. Pappa sa då att det var öppet vid gullmars så vi bestämde att mötas upp där vid halv tolv istället. Eftersom det blev lite uppskjutet så gick jag till hallonbergen istället för att åka buss. Vid halv tolv möttes vi och så gick vi till bowlinghallen, men gissa vad: den öppnade klockan tre!! Så då var de planerna förstörda. Som tur var visste Linnea en vid s:t eriksplan som hade öppet så vi åkte dit och så spelade vi bowling. Det var jättekul, det var länge sen jag spelade men det gick rätt bra. Jag gjorde två eller tre strikes, jag kom inte ihåg.

Efter en timmes bowling åkte vi till kungshallarna och åt på Taco Bar. Jag åt enchiladas, de var rätt goda men bilderna var väldigt missvisande om man jämför med hur de verkligen såg ut.

Sen gick vi lite i gallerian och köpte världens godaste kladdkaka/brownie med glass. Såååååå god!!! Efter det fortsatte vi gå till kungsträdgården, det var massa tält med EM-tema. Efter det gick vi till slussen och där skildes vi åt. Det var så kul att träffa tjejerna igen och vi hade massa att prata om och ta igen sen sist vi sågs. Jag hoppas vi ses snart igen<3

Tyvärr så glömde jag kameran idag så det blev inga bilder - det var jättesynd, men som sagt, jag hoppas jag träffar dem igen snart och då måste jag komma ihåg den.

Nu ska jag i alla fall ta det lugnt och äta godis och kanske hallonpaj. Jag börjar ju mitt sockerlöfte imorgon som jag ska ha en månad så jag måste ju ta farväl från socker ordentligt nu för jag kommer ha abstinens om en vecka eller så:( men jag ska klara av det, om brorsan som älskar sötsaker mer än mig klarar det så måste ju jag klara det.

Dags för TV och socker! (ush vad jag är hemsk men jag har i alla fall gått väldigt mycket idag och imorgon börjar mitt "nya liv")

Fullt upp den här veckan

Jag känner verkligen att jag har haft fullt upp den här veckan. Jag har haft något planerat varje dag och inte haft så mycket tid att skriva här. Detta gäller även nu. Jag ska snart iväg och träffa Linnea och Anna - vi ska bowla. Det var väldigt länge sen jag träffade dem så det ska bli kul. Min buss går om tio minuter så jag kan inte skriva mer nu.

Ha en bra dag så skriver jag mer eftermiddag/ikväll!

Rosens och Sallys studentfest

Kvällen har bestått av lite motion, spelande och TV-tittande. Linda och jag var ute och fick lite frisk luft och lite motion - det var så skönt ute ikväll, alldeles lagom temperatur för att gå i t-shirt. Sen har vi spelat spel och kollat på Kate & Leopold.

Nu har jag laddat in alla bilder från Rosannas och Salinas studentfest så här kommer några:

Det bjöds på god mat


Bea


Tobbe; man kan ju undra vad han håller på med:)


Tina och Lina - så söta!


Studenterna: Rosanna och Salina


Mycket folk var det, kanske 40-50 pers


Lite lekar blev det, dragkamp bland annat


och lite dans såklart - eller mycket dans


Vi hade väldigt roligt på kvällen!

Imorse satt jag och väntade på tunnelbanan, fick vänta 10 minuter, det var inte mycket folk där - det var bara lilla jag:


Nu ska vi gå och lägga oss. Vi är så trötta, både Linda och jag - värsta pensionärerna ju;) Lina hälsar till alla!
Kram och god natt!

/Hanna


Mer shopping

Gissa vad jag har gjort idag! SHOPPAT MER! Linda och jag åkte in till kista och kollade i affärer. Jag köpte en kjol och ett linne. Äntligen hittade jag en någorlunda somrig kjol. Linnet var bara ett svart enkelt. Jag gick också förbi jobbet och kollade när jag ska jobba nästa vecka. Jag ska jobba hela måndag, hela onsdag och hela söndag. Sen får vi se vad det blir övriga dagar, jag har väl planerat i princip alla dagar lite vagt.

Vi har även kollat Sverige-Spanien, det blev 1-2 till Spanien. Det är inte så konstigt eftersom Sverige aldrig gick till anfall, de bara försvarade. Äh, jag bryr mig inte - jag är inte intresserad av fotboll. Det kan vara kul om man är många som kollar, då är det den sociala biten som är rolig men att bara kolla själv är så trist!

Nu får vi väl se vad vi ska hitta på, kanske går det nåt bra på TV men det tvivlar jag på, i alla fall så länge mamma och pappa är vakna - de och deras polisserier säger jag bara: *suck*.

Vi har OCKSÅ ätit hallonpaj som jag bakat. På måndag ska jag nämligen börja med "sockerlöfte" så jag ska inte äta onödigt socker (typ godis, glass, bullar osv.) på en månad. Jag kommer dö för min kropp är typ beroende av socker men det är det beroendet jag ska bli av med nu + att jag ska börjar träna. Jag kommer bli så snygg:P

Ha d gött!
Bilder kanske kommer senare...eller imorgon!


Ska snart dra iväg igen

Det blir bara ett kort inlägg för jag ska alldeles strax iväg igen.

Gårdagen var mycket trevlig. Vi var väl mellan 40-50 pers skulle jag tro. Efterråt åkte jag, Tina och Mattias hem till Tina för att sova. I morse gick jag upp vid kvart i tio eftersom de skulle åka mot arlanda och Japan vid elva. Nu har jag varit hemma ca en timme, jag har hunnit duscha, men nu ska jag iväg igen för att träffa Linda så jag har inte tid att skriva mer nu. Tänkte bara berätta att jag lever:) Bilder från igår kommer antagligen ikväll. Jag skriver mer ikväll, jag vet inte vad jag ska göra ikväll så jag får se när jag kommer hem.

Puss och kram

Lata jag

Jag har verkligen inte gjort någonting idag - det är så skönt! Bara tagit det lugnt och slappat. Man behöver en dag ibland där man inte gör nåt vettigt. Vid sju-tiden ska jag möta upp Tina i slussen och så ska vi ta en buss ut till Värmdö och Rosannas hus. Vi kommer lite sent men jag tror inte vi kommer vara ensamma om det. Det är få som är bra på att komma i tid. Sen ska jag sova hos Tina. Skönt att slippa åka hem ensam.

Puss

Det är mycket som rör sig i mitt huvud nu.

Det har inte blivit något sytt än, jag känner mig så seg idag och helst skulle jag bara vara hemma men det är kul när nåt händer så jag ska iväg till Rosanna har jag bestämt. Jag ska träffa Tina och så ska vi åka en bit tillsammans i alla fall. Jag tänkte ta en långpromenad innan jag träffar henne, måste kolla när och var vi ska träffas, så jag vet när jag kan gå.

Jag får se, jag tror jag ska sova hos Tina ikväll men det är inte helt säkert. Hon åker ju iväg till Thailand och Japan stor det av sommaren, hon åker imorgon, så sen kommer vi inte att träffas på ett tag. Det känns som om alla bara reser bort eller ska resa bort nu, själv kommer jag vara hemma och jobba stor del av sommaren. Jag hoppas det blir någon resa i slutet av sommaren i alla fall.

Nej, nu ska jag fortsätta tänka på allt jag har att tänka på (oj, det lät djupt men det är inte så djupt. jag har bara mycket jag tänker på just nu, så mycket som hänt runtomkring mig som jag vill reda ut i mitt huvud helt själv - jag kommer inte dela med mig av något här i alla fall).
Kameran följer med ikväll så det blir väl lite bilder imorgon.
Kram

God morgon

Har nu vaknat upp till dag tre på sommarlovet. Idag tänkte jag först äta frukost men sen ska jag faktiskt vara lite kreativ (tror jag). Jag har nämligen ganska många kläder som jag vill sy om lite, det är inga stora förändringar men det behöver göras och mamma är inte superbra på att sy så jag kan lika gärna göra det själv. Vid fem börjar Rosannas och Salinas studentfest.

Nu tänkte jag ta lite frukost. Jag får se vad det blir....

God natt

Det är väl inte dags att gå och lägga sig riktigt än men jag säger i alla fall god natt nu för jag kommer inte skriva mer idag, jag ska kolla lite på TV/film sen ska jag gå och lägga mig. Sov gott!

Har säkert lagt upp den här bilden förrut men den är ju så söt så den går att visa flera gånger. Det är Kungen när han var 8 veckor gammal<3

Party party

Här kommer några (läs: många) bilder från igår: Tobbe's Studentfest


Tobbe; Grattis på studenten!


Robert, Kim, Iris, Jonathan och Stefan


Joakim, Anna, Jonathan och Sebastian


Mattias, Christian, någon (sorry, har helt glömt bort namnet *pinsamt*) och Jocke


Nina var där, hmm - undrar vem hon pratar med?


Den smarriga efterrätten jag gjorde: chokladtårta, hallonpaj, grädda och vaniljglass


Tina och Nina verkade tycka om efterrätten:)


Jag och Tobbe


Trevligt trevligt!


Många givande samtal ägde rum under kvällen:)


Och nu till en av kvällens höjdpunkter: när Tobbe skulle öppna presenten från mig och 11 andra. Spänningen var hög i rummet. Tobbe var koncentrerad, vad kan det vara?


Yeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!! en iphone!!!!!!!!!!!!!!!!

Det var lite bilder från igår kväll. Som ni kanske ser så hade vi det väldigt trevligt, hoppas det blir fler gånger:) Kanske redan imorgon? Då ska vi nämligen på Rosannas och Salinas studentfest, det är så mysigt med studenttider!
Kram

PS. Kanske ska tillägga att jag typ inte tagit någon av dessa bilder men de är tagna med min kamera så då är det väl klart att man publicerar dem;)

Detta sommmarlov har börjat bra

Det har varit ännu en trevlig dag idag, det här sommarlovet har verkligen börjat bra! Jag och mormor skulle in till stan vid tio i tio så vi tog bussen och sedan tunnelbanan för att möta upp min moster Helena och min kusin Josephine. Christian sov över sen igår så han gjorde vi sällskap med till centralen, sen gick han åt annat håll. Vi gick i många olika affärer men jag var inte på mitt bästa shoppinghumör så för min del blev det bara ett par pumps och en jättesöt klänning. De andra shoppade på rätt bra. Till lunch åt jag på Taco Bar. Jag har även hunnit köpa mitt sommarlovskort nu.

På H&M träffade jag Ida, hon var i stan med sin mamma. Det var kul att träffa någon från klassen eftersom det inte blev något riktigt Hej Då i tisdags eftersom det blev som det blev.

Nu sitter jag och käkar jordgubbar och chokladtårta - mums!

Jag funderar på att ha "sockerlöfte" - alltså att inte äta något socker (förutom det som finns i frukt, bröd, flingor osv.) Jag ska också köpa gymkort, antingen nu till helgen eller nästa vecka. Det ska bli så skönt att komma igång och träna. Jag vill verkligen klara av att springa midnattsloppet i slutet av sommaren eftersom det är en kul upplevelse och jag känner så många som ska springa det.

Bilder från igår kommer senare.
Kram

Underbar kväll

Det blev en riktigt lyckad kväll med god mat och trevliga vänner. Alla tyckte maten var underbar (tror och hoppas jag) och vi var väl ca 30-40 personer. Katterna njöt väl inte så mycket av att vara instängda hela kvällen men de överlevde, nu ska de i alla fall få sova med mig i sängen vilket de älskar.

En av kvällens höjdpunkter var nog att se Tobbe's min när han öppnade paketet från mig och 11 andra personer. Gissa vad det låg i! Jo: en IPHONE!!! Han har önskat sig en sån länge nu och sagt att han skulle köpa en för sin första lön, vilken tur att han har så snälla kompisar som köper en till honom.

Jag är bara så glad just nu. Det slutade ju hyffsat tidigt eftersom det är onsdag och vissa ska till jobbet imorgon, + att grannarna under oss inte blir alltför lyckliga om vi spelar musik hela natten. Lite hänsyn måste man ju visa även om det inte är mina favoriter.

Imorgon ska jag och mormor in till stan och träffa kusinerna. Vi ska käka lunch och gå i affärer. Det är så underbart med sommarlov just nu. Jag har även fått bonuspengar att shoppa för. I lördags så fick jag ju 325 kronor för att jag gick assistent och när mormor kom i måndags så fick jag ett kuvert med henne med ett brev och 500 kronor - hon är så snäll min mormor!

Nu ska jag sova, vi ska typ åka tio i tio imorgon, ingen sovmorgon imorgon inte - dags att ställa väckarklockan igen!
God natt!

PS. Imorgon kommer förhoppningsvis bilder, annars kommer de på fredag. DS

Skönt att sova ut

Det var verkligen skönt att sova ut och inte vakna av en väckarklocka, jag sov till ca kvart över tio - vilket är väldigt länge för att vara jag. 

Mamma är på jobbet, pappa spelar golftävling och brorsan jobbar så jag och mormor kämpar här hemma med att få all mat klar inför ikväll. Det är verkligen synd att det ska regna idag men jag hoppas det klarnar upp. Maten blir bra i alla fall.

Det är svårt att förstå att det är sommarlov, speciellt när det är sånt här väder. Det känns inte som om sommarlov är så stor grej längre, speciellt inte när jag trivs så bra i skolan. Men det blir nog bra med ett sommarlov, jag behöver vila upp mig inför hösten så jag kan prestera bra och göra bra ifrån mig.

Nu ska jag fortsätta hjälpa mormor med maten. Ha d gött!:)

Inget att göra

Nu har jag typ ingenting att göra. Eftersom mormor är på besök så sover hon i Tobbe's rum och Tobbe sover alltså i vardagsrummet. Han ska upp och jobba klockan sex imorgon så tyvärr kan jag inte kolla på film eftersom han inte kan sitta uppe halva natten, han måste ju vara pigg och glad andra dagen på jobbet. Men jag är rätt trött så jag ska nog gå och lägga mig. Imorgon ska jag fira sommarlovet med att göra något jag inte gjort på jag vet inte hur länge: jag ska inte ställa någon väckarklocka. Jag har gjort det varje helg och varje vardag så länge jag kan minnas typ - jag gillar inte att vakna sent, då har man ju sovit bort hela dagen. Jag kommer säkert vakna klockan nio i alla fall men jag ska inte vakna av klockan imorgon.

Här kommer sista bilden som inte gick att ladda upp sist:

Typ timjan eller någon annan ört, jag gillar närbilder men det kanske märks?

God natt! Nu ska jag och katterna gå och sova (fast katterna sover redan).
<3

Jag kommer sakna er tjejer men vi ses väl i sommar!?:)

Sverige vann...like I care...

Sverige vann mot Grekland med 2-0. Grattis säger vi till dem! men om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte så mycket för jag är totalt ointresserad av fotboll - spelar ingen roll om det är Sverige som spelar eller inte. Det enda som är kul att se är målen, men då har man en brorsa som skriker jaaaa, så då kan man komma och kolla på reprisen av målen så slipper man resten av matchen:) smart va?

Jag kom på att jag inte har lagt upp bilderna jag fotade för någon vecka sen, jag har inte haft tid/ork att redigera lite men här kommer några bilder:


Fråga mig inte varför jag fotar sånt här men det är i alla fall en blomma i "skymning". "Solen" i bakgrunden är en lampa från IKEA. Jag gillar att klippa ihop bilder.


En till blomma i "skymning"


Ört (timjan?)

Nu krånglar bloggen igen. Skulle lägga upp fler bilder men det går tydligen inte nu. Det får bli mer bilder senare eller någon annan dag.
Jag ska inte gå och lägga mig nu, jag har ju SOMMARLOV!!! Den här veckan har jag ju semester från jobbet men jag har ändå lite planer:
Onsdag: Tobbe's studentfest
Torsdag: Åka in till stan med mormor (och mina kära kusiner?)
Fredag: Rosannas och Salinas studentfest
Lördag: ??
Söndag: Träffa Linnea och Anna (picknick eller bio beroende på vädret)

Puss

Vi är så effektiva här hemma

Nu har jag lugnat ner mig och jag är rätt stolt över mitt diplom: "årets elev". Vi har fått mycket gjort här hemma de senaste timmarna, mycket mat har lagats och mycket smågrejer har fixats. Det blir nog väldigt lyckat. Det ska bli kul att se Tobbes min när han får sin present. Jag vill inte skriva än vad han ska få OM han läser min blogg, ni får veta imorgon.

Nu ska jag fixa klart i mitt rum. Vårt gamla matbord ska stå i mitt rum eftersom vi kommer vara 40 personer så måste vi utnyttja alla utrymmen vi har och mitt rum är enda rummet som har plats för ett matbord (förutom köket).
Kram

Överreagerar jag eller har jag rätt att vara sur?

Kvart i nio samlades vi i klassrummet för att äta frukost. Det var väl inte så organiserat och alla hade typ inte ens med sig frukost men det var mysigt ändå. Sen fick vi betygen innan vi skulle till Rålambshovsskolans aula i närheten för att ha avslutning.

På avslutningen var det lite sång, lite bilder, videoklipp och lite tal. Sen kom det till den delen som jag blev så grymt sur och ledsen över. De sa att de skulle dela ut ett speciellt omnämnande till de två som hade fått alla MVG, då tänkte jag att då skulle jag alltså upp på podiet och jag blev förväntansfull. De ropade upp Nida och någon Linus!!! Vad hände med mitt namn liksom? Jag fick ju MVG i alla ämnen!! Jag försökte låtsas som ingenting men det gick inte. Jag höll inne tårarna i början men sen sa lärarna omkring att det måste ha blivit något fel vid nomineringen och att jag kunde få stanna till avslutningen efter. Kiss my ass rent ut sagt att jag skulle stanna en timme typ och sen sitta där för att få gå upp på podiet och få applåder från människor jag absolut inte känner. Inte en chans. Då kom tårarna. Och de slutade inte komma heller. Efter avslutningen stod alla lärare där ute och sa hej då, jag ignorerade allihopa, inte ens ett ursäkta fick jag, bara bortförklaringar. Sen, när vi klivit på bussen och den hade börjat åka, så är det någon som springer efter och knackar på dörren. Jag ber busschauförren stanna och där står Therese med ett diplom i handen, hon försökte krama mig men jag tog diplomet och gick in i bussen, tur att hon inte skulle med bussen...

Jag vet att jag kanske överreagerar men det är inte bara det att de glömde bort min ansträngning och mitt engagemang i skolan, det känns inte som om någon här hemma bryr sig att jag har fått 11 MVG av 11 betyg. Andra i klassen får pengar för sina betyg, jag får inte ens en blomma. Jag orkar inte anstränga mig om ingen förutom jag själv märker det. Men JAG vet i alla fall vad jag kan och att jag slår alla sam-klasser med hästlängder.

Här är i alla fall mina fina betyg (om någon nu bryr sig):


Och här är diplomet jag fick (på busshållplatsen):

Kan vara bra att ha när man ska söka nytt jobb i höst...

Nu ska jag försöka lugna ner mig lite grann, jag har firat sommarlovet med, hör och häpna: en risifrutti! Ah, jag är bara så irriterad på allt.

Andas in....andas ut...

Bilder från idag

Min garderob före städningen (pinsamt, jag vet):



Nystädad och fin:

___________________________________________


Anna och Rosanna


Salina


Mormor har även kommit nu, hon har kommit ner från Norrland för Tobbes studentfest på onsdag. Trevligt trevligt.
Nu är kakorna ute ur ugnen, jag vill äta dem nu!
Men nu ska jag gå och lägga mig. God natt!
Kram

Chokladkakor och städat rum

Jag har nu städat rummet och garderoben OCH bakat. Det är skönt att ha hunnit med så mycket, men imorgon ska det lagas mat och jag ska såklart hjälpa till. Det är i alla fall skönt att städerskan kommer imorgon så man slipper städa inför onsdag när vi ska ha så mycket gäster.

Såklart ska bloggen krångla nu så det inte går att ladda upp bilder, men det kommer, jag lovar. Jag har dem på datorn. Jag tycker att bloggen krånglar mycket nuförtiden, det är ofta det inte går att publicera sina inlägg, hoppas det är något tillfälligt.

Nu ska jag kolla till kakorna som är i ugnen. De kommer bli så smarriga!

PS. Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig imorgon, hur fin ska man vara egentligen?

Studenten

Asså jag ska inte gå på utspring - det får mig bara att vilja ta studenten NU!!! men jag har hela två år kvar. Jag har i alla fall världens bästa klass så de två åren kommer gå fort. Jag har i alla fall precis kommit hem från Rosannas, Annas och Salinas utspring - de var så fina allihopa och grät gjorde de också, jag kommer också gråta när jag tar studenten.
Lite bilder:

Här kom de springande


Anna och Rosanna


Salina


Sötnos, kanske lite ung för att ta studenten...eller?

Jag har nu börjat på städningen av garderoben, ska fortsätta nu. Har även slagit in brorsans studentpresent som han ska få på onsdag på festen här hemma.
Kram

Nja

God morgon!

Jag gick upp vid nio idag för att börja städa. Jag har kommit igång och så men det går väl sådär. Jag tycker inte jag kommer nån vart och jag vill städa ganska grundligt (måste storstäda garderoben också). Nu har jag precis ätit frukost. Vid tolv-tiden ska jag börja åka mot gustavsberg där utspringet äger rum sen är det bara att åka hem och fortsätta städa igen, måste baka också.

Jag kan inte fatta att det är sommarlov imorgon!! Tiden har gått så sjukt fort och imorgon är det skolavslutning (undrar vad man ska ha på sig).

Nej, nu måste jag fortsätta städa, men det är mycket roligare att sitta och leta katter. Jag har ju bestämt att köpa en till katt och jag tror det lutar åt burman (det kan bli en huskatt också men jag tror det blir en burma). Förut var jag inne på en brittisk korthår men de passar inte så bra ihop med ocicat, de är för lugna.

Nu MÅSTE jag lämna datorn och lyfta på arslet för att göra lite nytta. Önska mig lycka till, kanske blir det lite bildbevis på¨mitt städade rum senare idag.
Ha en bra dag!

Jag hatar krångel

Varför ska bloggen krångla hela tiden, inläggen kommer inte upp när jag publicerar dem.....ahhh!!

Jag är tillbaka!

Hej!
Nu är jag tillbaka, eller jag kom hem igår men då orkade jag inte skriva för jag var så trött och idag har jag varit upptagen hela dagen. Men jag kan väl börja från början.

Jag kom till Örebro i fredags kväll ca nio. Jag möttes då av hon jag skulle bo hos (en vän till en släkting). Vi fikade hos henne och pratade lite och sen gick vi och la oss. Morgonen därpå gick jag upp vid tjugo över sju och jag åt frukost tillsammans med Elisabeth (hon som jag bodde hos) och vi satt även och pratade en stund då. Sedan gick jag till utstställningslokalen, det tog 30-40 minuter och det var skönt att då. Dagen var riktigt rolig. Jag gosade med massa olika katter och träffade några jag kände, men det känder i slutet av dagen att jag hade stått upp och gått hela dagen - varmt var det också. Men det var en mycket trevlig dag. På kvällen tog jag tåget hem och jag var hemma vid elva-tiden, då gick jag och la mig.

Imorse träffade jag Tina vid elva, vid två skulle både hon och jag börja jobba så vi skildes åt vid tjugo över ett-halv två. Jobbet gick bra. Jag skulle ha jobbat till sju men det var en som inte mådde så bra så jag tog hennes tid, jag slutade halv tio. Det var inte så mycket folk eftersom det var fint väder och fotbolls-EM. Jag kände att jag ville ta hennes tid, dels för att vara snäll mot henne men också eftersom jag dissade jobbet när de ringde i fredags (tre gånger). Lite snäll måste man ju vara ibland.

Imorgon har vi sex-och samlevnadsdag i skolan, vi börjar nio. Men jag tänkte inte gå till skolan imorgon, av fyra orsaker:
1. Jag måste städa och baka inför brorsans studentfest på onsdag
2. Jag ska på Rosannas, Sallys och Annas utspring
3. Jag känner mig förkyld
4. Jag pallar bara inte... måste vara första gången jag skolkar

Nu ska jag gå och lägga mig snart. Ska bara läsa lite bloggar och så eftersom jag varit datorlös hela helgen.
Sov gott och god natt!
puss på er!

Sista inlägget

Det här blir sista inlägget nu på någon dag. Jag ska åka om ca en timme - jag tror jag har packat klart. Har också hunnit dammsuga och duscha. Ha så bra så hörs vi på söndag!

puss och kram<3
Hanna

Trevlig dag idag

Träffade Tina och Rosanna idag, vi satt och snackade och hade trevligt.

Jag har även hunnit köpa ett par shorts (äntligen), ett par bruna från H&M. Nu ska jag packa inför min resa till Örebro och jag har även lovat mamma att dammsuga lite. Förresten, jobbet ringde igen!!! Jag svarade inte då heller....

Jag skriver mer senare, det blir nog sista inlägget innan söndag kväll, får se om jag får tillgång till en dator eller ej imorgon.

Stekare

Jag var uppe redan vid nio för att börja sola, det är bra med två balkonger - det betyder att vi har sol hela dagen! Jag har solat en stund men det är så varmt så jag måste ta en paus. Jag har ätit frukost: macka med leverpastej och saltgurka och jag har även invigt min nya bikini, den är superbra.

Tio i tolv ska jag åka för att träffa Rosanna och Tina. Jag tar på mig min nya tubtopp så kan jag sola hela dagen, fast inte i bikini då. Men jag vill verkligen få bort "hakklappen" - min solbränna ser nämligen ut som en hakklapp.

För ungefär en timme sen ringde de från jobbet. Jag svarade inte. Jag hade satt upp att jag kunde jobba idag men de satte aldrig upp mig på schemat (tack och lov) så om de vill att jag ska jobba nu så får de skylla sig själv - jag tänker inte jobba och så har jag annat inplanerat. Jag säger bara en sak: synd! Jag vill bara säga upp mig nu, de ringer och vill att jag ska jobba hela tiden, jag har faktiskt ett liv! + att jag kommer jobba mycket i sommar. Men efter sommaren säger jag upp mig, jag tänker inte skriva på ett nytt avtal eller anställningsbevis. Nej, nu ska jag sluta tänka på mitt jobb...

Dags att gå ut och steka i solen igen!
Vi hörs!

Dags att sova

Nu ska jag gå och lägga mig. Mamma kollade på fel dag i TV-tidningen så det blev ingen film med Julia Roberts, istället blev det en film på kanal 9 och efter det såg jag Grease 2. Jag älskar film!

Imorgon tänkte jag ligga och steka i solen några timmar innan jag åker in till stan och träffar Rosanna och Tina. Sen på kvällen är det ju Örebro som gäller, det ska faktiskt bli ganska kul, jag kommer träffa lite folk jag känner och få hålla i MASSOR med snygga katter.
Nu ska jag inte prata massa nonsens mer. God natt.

PS. Jag älskar mina nya bikinisar och jag köpte även en tubtopp på H&M, somrig och fin!

Ny bikini

Jag skrev ju i förra inlägget att jag har köpt en ny bikini idag och så här ser de ut:

Bikini 1, köpte bara toppen eftersom jag inte var så förtjust i underdelens modell


Bikini 2, köpte både överdel och underdel; perfekt när man ska sola!

NU ska jag inte siitta vid datorn mer just nu...

Jag är stolt över dig brorsan!

Idag tog min brorsa studenten och självklart var jag på hans utspring - han såg så lycklig ut, men jag är väldigt avundsjuk måste jag säga, jag vill ta studenten NU. Men två år går fort.

Innan utspringet träffade jag Linda och vi gick lite i stan, vi gick även i stan efter utspringet och äntligen har jag hittat en bikini. Det är ju ta tre delar betala för två på stadium så jag köpte två bikini-toppar och ett par bikinitrosor. Nu ska jag bara hitta ett par bikinitrosor som passar till toppen som inte har någon underdel. Men nu kan jag sola så mycket jag vill.

Självklart var kameran med idag så lite bilder blev det:

Tobbes klass vann någon tävling förrut så de fick stå uppe på balkongen - bästa platsen. De vann även ett flak värt typ 60000 kronor.


Det var många som tog studenten, Värmdö gymnasium, gullmarsplan


Tobbe's plakat, visst är han söt!?


Se så glad han är


Glad:)


Det var jättemycket flak i stan också - jag blir så glad när de åker förbi och tutar men det får mig också att längta mer tills det är min tur

Nu ska jag kolla på TV. Det går typ en film på trean med Julia Roberts klockan nio som jag ska se, får se vad jag hittar på innan dess.
Kram

God morgon

God morgon allihopa!

Sitter här i mitt rum och äter frukost: En macka med leverpastej och saltgurka och en macka med kalkon och keso. Innan frukosten cyklade jag till willys och köpte lite grejer till frukosten och till Tobbe's utspring. Jag måste börja fixa lite grejer till hans utspring nu och så måste jag duscha. Vad har man på sig på ett utspring förresten?

Jag tror inte jag hinner skriva så mycket mer innan jag åker, i så fall hör jag av mig ikväll!
Ha en bra och solig dag!

Maid in Manhattan...

...hette filmen jag såg - den är med Jennifer Lopez. Ganska trevlig och kul film.

Nu däremot ska jag gå och lägga mig. Jag ska träffa Linda vid tolv vid centralen. God natt!

Jag kan knappt tro att det är sant!

Jag är så glad idag! Vi hade de sista betygsamtalen idag nämligen. Sammanlagt så får vi 11 betyg, VT+HT, och gissa vad jag får! Jag får 11 MVG. Jag är så lycklig, jag trodde verkligen inte att jag skulle klara det. Nu har jag dessutom fyra dagar helg - allt är bara super!!!

Men i alla fall. Idag var det ju vårruset. Jag hade ju inte tränat någonting inför vårruset det här året (5 km), men jag ville ändå göra ett försök att springa så långt jag orkade. Jag ställde mig i startgrupp tre men av någon anledning hamnade jag i startgrupp 2 - men det gick bra ändå. Innan loppet träffade vi Anna, det var kul, jag visste inte att hon skulle springa och det var ett bra tag sen vi sågs så vi stod och pratade ett tag men hon skulle springa i första startgruppen.

Jag innan loppet


Linda innan loppet


Det gick faktiskt förvånansvärt bra att springa tycker jag. Jag sprang i alla fall på 33 min. Eller jag kanske gick 1 km sammanlagt men jag sprang nästan hela loppet, vilket jag tycker är väldigt bra eftersom jag inte tränat nåt inför det.

Det var sjukt mycket folk - bara tjejer såklart!


Yes, I did it!

Nu ska jag äta mitt ägg som jag kokat och kolla på en film. Imorgon är det brorsans utspring och jag och Linda ska träffas några timmar tidigare, jag ska försöka hitta en bikini - eller rättare sagt jag måste ha en bikini!

PS. Här är min snygga solbränna jag har fått:


Onsdag = Vårruset

God morgon!

Idag är det onsdag, vilket betyder att vi börjar halv elva och ikväll är det vårruset som gäller. När jag vaknade hade jag ont i typ hela kroppen, både träningsvärk och solbränd - ingen bra kombination. Det röda på armarna har väl lagt sig ganska bra men jag är fortfarande röd ovanför brösten. Nu flagnar i alla fall inte huden längre.

Nu sitter jag och äter frukost: två mackor med leverpastej och saltgurka + vatten. Jag har t o m kommit ihåg att ta mitt morgonpiller.

Nu måste jag snart gå. Ha en bra dag i solen, glöm inte solskyddsfaktor!
kram


Något jag inte är bra på...

...är att gå och lägga mig i tid. Det var en timme sen jag sa att jag skulle gå och lägga mig men såklart kommer jag på nåt att göra: FOTA! Jag fick sån lust att fota lite så några bilder blev det i alla fall.

Jag måste bara skriva av mig: jag är så sur!!! Jag har smort in mig med aloevera som en tok och vad upptäcker man nu: jag har börjat flagna(?), det är så äckligt och fult!!!

En annan grej som jag inte har sagt tror jag är att mina piller från homeopaten kom idag, jag har blivit värsta pillerdrottningen, jag ska ta ett piller på morgonen, ett på eftermiddagen och ett på kvällen. Lycka till att jag ska komma ihåg det säger jag bara.

Mina piller jag ska ta mot blodbrist och för att min hud ska bli bra

NU ska jag sova. Bilderna jag tog idag kommer imorgon eller på torsdag, när jag hunnit redigera dem och fixat till dem lite.
God natt<3

Rackarns

Jag trodde verkligen inte att jag brände mig så mycket, jag trodde inte att jag kunde bränna mig på armarna för det brukar jag aldrig göra, men nu gör det rackarns ont och jag har smort på aloevera massor av gånger. Jag hoppas att det röda lägger sig lite och jag vill verkligen inte fjälla(?).

Imorgon är det en lugn dag i skolan, jag börjar halv elva. Klockan sju är det sedan dags för vårruset, jag har sprungit det varje år sen jag var tolv-tretton nåt, jag och Linda Ö ska springa. Det ska bli kul, jag hoppas jag orkar springa hela vägen, jag vill i alla fall försöka, jag klarade åtminstone två och en halv igår.

Nu är det snart dags att gå och lägga sig - men inte riktigt än, eller jo förresten, jag har ingen anledning att vara upp längre. Jag ska gå och tvätta bort sminket och ta ett sista lager med aloevera, om jag vaknar inatt så ska den stå bredvid sängen så jag kan stryka på ett lager till. Imorgon blir det solskyddsfaktor 20-30, jag får se vad jag väljer.
God natt!
Pusspuss<3

Jag ser ut som en kräfta

Dagen började väl inte så bra. Jag var inte alls peppad och jag ville bara hem men när brännbollen började så kom jag igång och det var väl en helt okej dag. Andra aktiviteten vi gjorde var Tag-rugby, sen samarbetsstafett, beachvollyboll och till sist en stafett på 2 km. Jag gjorde allt förutom beachvollybollen. På sista stafetten skulle bara fyra stycken springa, och jag var en av dem. Jag fick första sträckan och jag tycker jag gjorde bra ifrån mig, det kanske inte slutade så bra men vi var duktiga allihopa.

Jag smorde in mig med solskyddsfaktor på axlarna och i ansiktet i morse men jag brända mig typ på armarna och ovanför brösten - jag ser ut som en kräfta. Men jag har tagit aloevera två gånger och jag ska vräka på många gånger till ikväll.

Här kommer i alla fall lite bilder från idag:

Det var stort där och mycket folk var det


Vi satt och kollade på när några andra spelade brännboll innan det var dags för oss


Vi stekte oss i solen, härligt!


Kati var snäll och gjorde en inbakad fläta på mig så jag fick bort håret lite, det var dock lite svårt eftersom jag har så kort hår i nacken


Lilla jag


Innan vi skulle springa samarbetsstafetten - den vann vi faktiskt!


Söta Jihan


Somriga Linda


Beachvollybollen


Vi som sprang den avslutande stafetten: Ida, Jihan, Mikkan och jag


...och bakifrån, våra snygga nummerlappar.


Man ser inte så tydligt men jag springer bakom de som springer först på bilden


Ida i mål! Hon sprang sista sträckan.

Det blev en ganska bra dag till slut trots att vi inte var bäst på grenarna - men vi har inga killar och så var vi inte så många heller. Nu ska jag gå och vräka på aloevera!
<3 puss

Tisdag = Summer Games

Idag är det tisdag, vilket betyder: Summer Games. Vi kommer vara alla elever från alla JENSEN-skolor här i Stockholm, vilket betyder ca 2000 personer sammanlagt.

Nu sitter jag och äter frukost. Jag kom på att vi skulle ha matsäck idag så jag har gjort en macka och hoppas på att hinna köpa en risifrutti innan jag tar tunnelbanan, får gå lite tidigare helt enkelt. Men jag ska inte ta bussen, jag ska gå till Hallonbergen har jag bestämt.

Just det, jag sa inte igår att nu är min Örebro-resas bokad. På fredag kväll åker jag till Örebro, sover en natt där och på lördagen är det utställning. Men den här gången kommer jag inte ställa ut, jag ska vara assistent åt en domare - första gången; det ska bli grymt kul. Jag får dessutom träffa matte till Smillas pappa och Cassis uppfödare. Det ska bli jättekul. Cassis uppfödare har jag inte träffat sen vi köpte Cassi sommaren 2006 (hjälp vad tiden går fort).

Nu ska jag börja göra mig i ordning så jag inte måste rusa runt som en tok och leta alla grejer jag ska ha med mig, det brukar nämligen sluta så för mig.
Ha en bra dag i solen och bränn dig inte;)

Pinglan. En bild från Lofsdalen-resan i år<3

Dags att sova

Nu ska jag gå och lägga mig, jag ska gå till Hallonbergen imorgon och jag måste gå typ tio över åtta. Det är Summer Games! på gärdet, har du vägarna förbi så måste du se oss, vi kommer vara 2000 personer!

God natt!
<3

Stolt

Jag måste bekänna en sak: jag har inte varit ute och sprungit på jag vet inte hur länge men idag fick jag faktiskt lust att springa! Då måste man ju verkligen passa på för det är inte ofta lusten finns där, så jag gav mig ut och joggade. Eftersom jag inte joggat på så länge så var jag tvungen att ta det lugnt så jag valde spåret som är 2.5 km. Gissa vad tiden blev! 12 minuter, Jag sprang 2.5 km på 12 minuter, det kanske inte låter mycket för er erfarna löpare men för att vara jag är det superbra, jag är riktigt stolt!

Nu ska jag unna mig vatten och en banan. Sen ska jag se på TV.
kram

En lyckad dag!

Idag var en riktigt lyckad och trevlig dag! Jag och Linda möttes upp vid odenplan men eftersom vi kom lite tidigt så tog vi en promenad runt kvarteret. Sen åt vi alla lunch på Café Dubbelw -vi var sju från JENSEN västra.

Vid två började vi fem-kampen, det gick inte så bra för mig och laget förlorade men det var kul ändå - riktigt trevliga människor vi har på vår skola:) i häftet fick man även två åk-biljetter så vi åkte berg-och-dalbanan och extreme och sen köpte jag och Linda pommes frites eftersom vi även fick en lunchkupong på 50 kronor. Solen lyste och det var så härligt varmt. Sen gick Linda och jag till T-centralen från Gröna Lund där vi sedan skildes åt. Jag gick hem från hallonbergen, man måste ju ta till vara på det fina vädret. Nu sitter jag här. Jag har ingenting att göra nu, får se om jag tar en tur till kista eller om jag hittar på nåt annat.

Kameran var självklart med idag så här kommer lite bilder:

Vi från JENSEN västra som var där...


...+Stephanie som tog förra bilden


En av aktiviteterna: vattenpistol


Nu är det sommar! Linda, Mikaela, Stephanie och Sharon


Extreme!


Vi gick tillbaka till T-centralen. Jag har gått sjukt mycket idag.

Hela dagen var bara så underbar! Allt var perfekt och vi hade så mysigt, jag hoppas det blir av nästa år igen!
<3

Frukost

Nu har jag gjort mig i ordning och sitter och äter frukost. Jag känner mig rätt nyttig faktiskt och det är riktigt gott det jag äter: A-fil, krossat linfrö, fiber havregryn och lite osockrad hallonsylt. Jag tänkte ta frysta hallon med det hade vi inte. Det kanske inte låter så gott men jag har bara blandat ihop det till en röra och jag tycker det är riktigt gott.

Om en kvart ska jag börja gå, det ska bli så skönt att vara ute hela dagen och bara ha roligt och steka lite i solen:) Jag tror vi kommer vara ca 40 stycken på fem-kampen.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva nu, jag är väl inget speciellt att berätta förutom att jag har fyra "skoldagar" kvar om man räknar med idag. Men det är slappa dagar:
Måndag; Gröna Lunda
Tisdag: Summer games
Onsdag: "Vanlig" skoldag, vi lär ju inte göra så mycket
Torsdag: Ledig eftersom jag ska på brorsans utspring
Fredag: Ledig, nationaldag. Studentmiddag+åka till Örebro
Lördag: Örebro
Söndag: Jobba
Måndag: Sex-och samlevnadsdag i skolan
Tisdag: Frukost med klassen och sedan skolavslutning. Betyg!!!

Så här vackert bodde jag i somras, utsikt från mitt fönster

Måndag = Gröna Lund

God morgon!
Nattsömnen har varit god, precis som vanligt (haha, fy vad töntigt det där lät). Idag är det ju Gröna Lund som gäller och jag tänkte ta en promenad till Hallonbergen i det fina vädret för att sedan ta tunnelbanan till odenplan där vi ska träffas och käka innan. Marie (som håller i det) ringde förra veckan och frågade vad vi ville äta så jag ska äta en grekisk sallad - kan vara bra att vara lite nyttig i alla fall nu när homeopaten har sagt det. Jag har ju bokat en tid hos henne i mitten av augusti för att följa upp förra besöket och jag vill ju att det ska vara en förändring sen förra gången. Jag har i alla fall kommit ihåg att äta mina piller varje dag hittills:)

Nu ska jag gå och göra mig i ordning och äta frukost, jag får äta lite grann så jag är hungrig när vi ska äta lunch. Jag kanske hinner skriva ett inlägg till innan jag går. Kram

PS. Förlåt för dålig uppdatering i helgen, jag har haft massa annat att göra - det blir så nu på sommaren, man vill ju inte sitta inne och häcka hela dagarna. 
 

Det är sommar idag, igen!

Bild: Jag

"Hard work work"

Idag har jag jobbat hela dagen - det var en lång dag. Jag började klockan elva men åkte hemifrån redan vid tio eftersom jag gick till hallonbergen istället för att ta bussen - det var ju så underbart väder! Elva började jag, som sagt. Det var riktigt segt på förmiddagen, det var för fint väder för att någon skulle orka vara i gallerian. På eftermiddagen kom det dock ganska mycket folk och då gick tiden lite fortare.

Nu har jag precis skickat in min sista uppgift i ettan - reflektionen över vandringen. Det är så skönt att ha det gjort, jag hoppas och tror att jag får VG i kursen - jag är inte tillräckligt bra på det praktiska för ett MVG men ett G vore en katastrof. Jag har som mål att ha mer än G i alla ämnen när jag slutar gymnasiet, och jag tror jag kan lyckas med det, jag måste lyckas med det.

Imorgon ska jag, Linda och några andra från JENSEN till Gröna Lunda och ha fem-kamp, skönt med ett avbrott från allt. Hoppas det är lika fint väder som det var idag. Jag och Linda ska träffas vid odenplan tjugo i tolv, vi och alla andra ska nämligen käka där innan det bär av till Grönan.

Nu ska jag slappa - kolla på TV och kanske äta nåt gott:)
God natt och sov gott om jag inte skriver mer!
/Hanna


RSS 2.0